0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #28-#29 oliebollenwandeling, oppassen en rib kwijt

oliebollenwandeling

Zo het is weer tijd om in mijn dagboek te schrijven! We hadden een oliebollenwandeling, ik mocht op de hondjes oppassen en Kenneth raakte een rib kwijt tijdens het winkelen. Ik neem je mee! 

28 december: de oliebollenwandeling en oppassen op de hondjes

Donderdag was een erg leuke dag. Ik stond rond 9 uur op, omdat ik toch nog iets aan de ochtend wilde hebben. Ik ging vlug aan de slag met mijn klusjes en voor ik het wist was het alweer 11 uur. Nog even snel dit, nog even snel naar de winkel en toen was het kwart voor 12. Tijd om naar Roermond te rijden! Ik dacht alleen dat ik wat voor Jill vergeten was, dus ik belde Kenneth onderweg op of hij dat na kon brengen. Toen ik daar was belde hij me op waar ik het had neergelegd. En toen kwam het in me op dat ik het in mijn tas had gestopt die ik al bij me had. Ik heb dubbel gelegen! Kenneth voor pietje met de korte achternaam opgetrommeld, hoewel hij gelukkig wel nog thuis was.

Oliebollenwandeling

We lunchten even met z’n vieren en daarna maakte papa, Jill en ik ons klaar om naar het bos te gaan. Het was namelijk tijd voor de jaarlijkse oliebollenwandeling! Het is een familiedag georganiseerd door de hondenschool waar Jill en papa lid van zijn. Het was een leuke tocht en ook het weer zat gelukkig mee. De oliebollen aan het einde vond ik in ieder geval dik verdiend.

Na het wandelen reden we weer naar huis en maakte zij en mama zich klaar voor het avond programma. Ik settelde me aan de eettafel met mijn spulletjes. Lekker een avondje ouderwets oppassen op de hondjes. Toen ze weg waren was mijn pizza bijna klaar. Papa had me een verse hawaii pizza meegenomen van de Lidl en die smaakte erg goed! Echt een aanrader. Jill had het toetje uitgekozen, dus ik kreeg tiramisu en die smaakte ook naar meer.

De hele avond amuseerde ik me met mijn agenda en mijn laptop. Zo schreef ik het artikel over bij jezelf blijven en oudjaarsdag. Jive kwam zoals vanouds weer lekker naast me liggen en dat vond ik heel leuk. Dus ook foto’s werden er meer dan genoeg gemaakt. De avond was zo voorbij en rond 11 uur reed ik terug naar huis. Genoten, dat had ik!

29 december: Kenneth raakt “een rib” kwijt

Vrijdag had Kenneth vrij na een afspraak ’s ochtends, dus hadden we leuke plannen gemaakt met Jill. We zouden naar Venlo gaan om even te snuffelen bij wat winkels, dus zo gezegd zo gedaan. Rond 11 uur waren we in Roermond, eerst even langs de bandenboer en daarna Jill ophalen. En zo stonden we rond half 1 in Venlo.

Shoppingsessie

We brachten eerst een bezoekje aan de Primark. Toen we die weer uitliepen was het weer omgeslagen en was er regen en sneeuw. We liepen gauw naar de Claire’s, want Jill wilde daar kijken voor oorbellen. Kenneth besloot om ons allebei 3 sieraden uit te laten zoeken, want ze hadden een actie “3 kopen en 3 gratis”. Alleen had Kenneth niet zo goed naar de prijskaartjes gekeken, dus was hij zowaar een kleine rib kwijt haha. Geen ramp, maar we hadden er wel de grootste lol om.

Toen was het toch wel tijd om te lunchen, dat werd een broodje bij de Subway. Vervolgens liepen we naar de winkel met Engelse producten. Een erg leuke winkel om eens doorheen te wandelen. Daarna gingen we op jacht naar een verjaardagscadeau voor ons neefje. Dat lukte! We liepen nog 2 keer de Primark in en ook de New Yorker liet ik niet aan mij voorbijgaan. En voor dat ik het wist was de shopsessie voorbij.

Boodschappenpakket en gezellige avond

Na het shoppen reden we nog even naar Kenneth’s oude baas om hem en zijn familie een hand te geven en te bedanken. Want hoe je het went of keert hij heeft er toch een mooie tijd gehad, maar was het gewoon tijd voor iets nieuws. We reden naar huis en besloten met z’n allen naar de Plus te gaan voor de boodschappen. Zo kozen we alle 3 wat we zelf wilde eten en we haalden het boodschappenpakket bij de Plus. Een leuk pakket met van alles en nog wat, hierboven zie je het uitgestald!

Als avondeten maakte ik voor mezelf runderstoofvlees (kant en klaar) met aardappelrozetjes en spinazie a la crème. Jill nam een pizzaatje en Kenneth vis. Kenneth en Jill keken weer naar hun favoriete serie en ondertussen rommelde ik wat achter de computer. Om kwart over  10 zaten we in de auto en brachten we Jill weer naar huis. We dronken nog even wat bij papa en mama en daarna reden we weer naar huis. Een leuke en gezellige dag!

En dat waren weer 2 fijne dagen. De oliebollenwandeling was erg gezellig en ook de avond oppassen was fijn om te doen. De rib van Kenneth was hilarisch en zo kom je de gekke dagen tussen kerst en nieuw jaar wel door. Hoe gaat het bij jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 31, 2017 / 12:19 pm

    het bleef weer niet plakken, ik snap eerlijk niet waarom de éne keer wel en dan de andere keer niet. Nog even proberen. Het dagboekje voor dit jaar heb je nu bijna klaar? Rest nog een halve dag en dan ga je volgend jaar weer verder. Een heel fijne jaarwisseling, pas op met vuurwerk en liefs van oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: