0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #3-#4 tante zus op bezoek en eerste uitwedstrijd

uitwedstrijd

Zo ik zit op de bank met een portie tijdnood, maar dat geeft niks! Het is tijd om even kort terug te blikken op 2 leuke dagen. We kregen tante Zus op bezoek en ik ging voor het eerst mee naar een uitwedstrijd!

3 december: tante Zus op bezoek

Zondag was een relatief rustig dagje. Ik deed laat in de ochtend de boodschappen, waarna ik nog even kort deed poetsen. En daarna dook ik de bank op om te schrijven. Dat was nog een kleine klus, want ik had genoeg om nog op digitaal papier te zetten! Vervolgens deed ik de afwas en rond half 2 kregen we bezoek.

De baasjes van Bente: Toine, Angelien en Shannen kwamen op bezoek en ze brachten tante Zus (ja, zo heet ze echt!) mee. De tante van Ger. Heel gezellig! Ze brachten me voor mijn verjaardag en het oppassen op Bente een heel tof Coca Cola bord mee dat ik nog niet had. Dus ik ging gelijk even op onderzoek uit voor een plaatsje, maar die vond ik zo snel nog niet haha.

We hebben de hele middag zitten kletsen en lachen. Voor we er erg in hadden was het alweer tegen 5 uur. Zij gingen naar huis en ik maakte voor mezelf een broodje bapao en een boterhammetje klaar. Kenneth was weer misselijk, dus die hoefde niks. Hij maakte zijn spullen klaar om mee te nemen naar zijn nieuwe vrachtwagen.

Na het eten reden we naar Roermond om de spullen in de wagen te zetten. En omdat het toch in het dorp was gingen we nog even langs bij papa en mama. Ook heel gezellig. We keken met z’n allen tv en ik knuffelde Jive, Mambo en Kaya weer even. Dat was ook lang geleden! Rond een uurtje of 10 reden we naar huis. We haalden de Kerstspullen van zolder en toen was het alweer tijd om te gaan slapen.

4 december: mijn eerste uitwedstrijd Jong PSV- Fortuna Sittard

Gisteren had ik natuurlijk gewoon weer school. Dat viel even tegen na een gezellig weekend! We begonnen met Duits, daar was weinig spannends aan. Vervolgens zelfstandig werken bij wiskunde en tot slot nog Financiën. Hier leerde ik grootboekrekeningen te maken, dat doet papa dus iedere dag haha. Dat vond ik wel erg leuk! En ik bleek gelukkig niet super veel gemist te hebben!

Zoef zoef

Na school reed ik naar de Lidl om te kijken of ze een glitter rokje hadden voor Jill. Ze hadden wel glitter rokjes, maar die paste niet bij haar. Te kort en totaal niet haar model rok. Ik belde er met mama over en al babbelend over de rest van de dag liep ik naar de auto. Ik zou ’s avonds met Kenneth langskomen en dan kon ik gelijk mee Fortuna Sittard kijken op Fox. Maar blijkbaar kon ik ook mee naar Eindhoven!

Ik belde even met Kenneth om te kijken of het geen probleem was en daarna belde ik mama terug dat ik graag mee wilde. En zo begon een gezoef! Papa zou mij tussen kwart over 4 en half 5 ophalen, wat betekende dat ik een pakketje bezorgen, brood halen, foto’s maken, artikel inleveren en koken in een tijdsbestek van een 1 uur en 1 kwartier moest doen. Dus eerst vlug naar de Bruna, toen naar de Plus, vervolgens thuis nasi brouwen, foto’s maken van de slaapkamer, artikel aanleveren en toen eten. Om 4 uur was ik klaar en zat ik praktisch met de jas aan te wachten. I had made it!

Mijn eerste uitwedstrijd mee

Om half 5 kwam papa aanrijden en vertrokken we naar Sittard. We waren er rond 5 uur, een uurtje te vroeg. Papa en ik liepen even de McDonalds binnen voor wat kleins. Ik nam een hamburger en een frappuchino. Na het eten liepen we naar de plek waar de bus zou komen en moesten we nog een 20 minuutjes wachten. Die waren gelukkig zo om!

Het was warm in de bus en de sfeer was lekker gemoedelijk. De radio speelde daarentegen huil muziek, maar daar kon je tussen het gebabbel door weinig van horen. Om 7 uur waren we in Eindhoven en kon de sensatie Jong PSV- Fortuna Sittard beginnen! Mijn eerste uitwedstrijd! Ik werd gefouilleerd, wat gelukkig niks voorstelde en daarna namen we plaats op de tribune.

Het werd een onwijs spannende wedstrijd! De eerste helft had Fortuna zoveel kansen, maar gingen ze allemaal mis. En zo gingen ze met 2-0 achterstand de pauze in. De 2e helft hadden we eigenlijk allemaal weinig hoop en toen kwam het moment dat de goalen vielen. Eerst 2-1, heel snel er achteraan 2-2 en in de laatste 5 minuten kwam 2-3. We gingen los op de tribune! Een groot feest! Ze moesten nog 4 minuten langer door, maar ze wisten de bal bij zich te houden. En zo gingen we toch met de overwinning naar huis!

Een groot feest

In de bus was een echte feeststemming, Fortuna Sittard muziek werd gedraaid en meegebruld en zo was de terugreis ook zo weer voorbij. Om 11 uur reden papa en ik terug naar Roermond, waarna papa mij afzette bij Kenneth zijn auto. Hij was namelijk met de vrachtwagen naar huis gereden. Dus ik nam zijn auto mee en daarna reed ik naar huis. Om 10 over 12 stapte ik mijn bedje in. Heel moe, maar ook ontzettend voldaan! Wat was dat gaaf zo’n uitwedstrijd.

Dat waren weer 2 drukke dagen. Maar die uitwedstrijd had ik voor geen goud willen missen! Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 5, 2017 / 11:55 am

    Tof, zaterdag en zondag verjaardag gevierd en de maandag was helemaal tof, Fortuna gewonnen en je was erbij met pap! Jij hebt zo van die dagen, die je zo over zou willen doen. Vandaag weer een beetje spannend, wij zijn benieuwd Kelly. Een heel fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: