20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS #30 naar Jumanji met Kenneth en Jill

Jumanji

Zaterdag was een mooie dag. Een rustige ochtend, verjaardag van neefje Bryan, en voor de allereerste keer ging ik met Kenneth naar de bioscoop. Samen met Jill gingen we naar Jumanji! Ja, het was een toffe dag!

Rustige ochtend

Aangezien ik wat problemen had met mijn longen, al een paar dagen, deed ik het zaterdagochtend maar even rustig aan. Kenneth ging met Jordy en Jill vuurwerk halen en die kwamen met behoorlijk wat terug. Daarna ging Kenneth naar de bandenboer. Een band liep steeds weer leeg, het ventiel bleek niet goed te zitten, dus dat waren gelukkig geen extra kosten en het was zo gemaakt. Ik bleef ondertussen trouwens gezellig bij papa en mama. Gewoon wat babbelen en wakker worden.

Eenmaal terug zaten we met z’n vijven aan tafel. Kenneth had zich broodjes gehaald als ontbijt. En Jill en ik zaten aan de oliebol. Het was gewoon even een lekker rustig momentje. Mama en papa gingen boodschappen doen en ik leende even de laptop van mama. Kenneth wilde toch even sprinkhanen gaan halen voor Jaapie, en ik besloot mee te gaan. Maar ook daar waren we zo weer van terug!

Verjaardag van Bryan

Bryan was 4 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden! Rond 3 uur waren we er. Hij was erg blij met de cadeautjes en daar gaat het natuurlijk om. Het was een gezellige middag, maar een dik uurtje later moesten we toch alweer weg. Kenneth was gevraagd door de baas even te helpen zijn nieuwe vrachtwagen te plaatsen bij het bedrijf waarvoor hij gaat rijden. Dus zo gezegd zo gedaan. Om half 5 waren we in Venlo. Een hele mooie Scania kwam aanrijden en daar mag Kenneth weer de distributie mee in. Dit maal alleen een andere baas, een ander bedrijf en vermoedelijk ook een betere planning.

De wagen werd gedeeltelijk klaar gemaakt en daarna brachten we zijn baas en zoontje terug naar hun auto. En toen konden we weer terug naar Roermond. We bleven namelijk bij papa en mama eten, omdat we met Jill naar Jumanji gingen in Roermond. Ze hadden hutspot gemaakt met een braadworstje, lekker!! En toen was het tijd om te gaan.

Jumanji in Foroxity

Voor de eerste keer in die 5 jaar dat ik Kenneth ken gingen we naar de bioscoop. De kaartjes had ik al besteld, dus die konden we met mijn telefoon af laten scannen. Daarna haalden we allerlei lekkers. Een zak Maltesers, een bakje nachos en een grote bak zoete popcorn. En toen was het wachten tot de deuren open gingen, want we waren te vroeg haha.

Jumanji

Om half 8 begon de film. En ik heb Kenneth horen lachen (!), hij vond het een geweldige film. En Jill en ik vonden het eigenlijk al lang leuk dat we eens met Kenneth gingen. De film zelf vonden wij ook heel erg geslaagd. Naar mijn mening is het echt een dikke aanrader om eens naar toe te gaan hoor! Super leuk! In de pauze haalde ze nog wat lekkers bij en daarna was het laatste stukje. Ik heb gelachen, de hele zaal heeft gelachen en we gingen eigenlijk met een feelgood gevoel naar huis. Terwijl het in principe niet zo’n film is.

Aranka was ook in de zaal met haar broer, dus daar praatte ik even mee bij tot dat we aan de parkeergarage waren. Er stond een flinke rij voor de betaalautomaat, maar toch waren we er ook zo weer weg. We brachten Jill thuis en daarna gingen we langzaam weer op huis aan. Ik had het namelijk behoorlijk benauwd, dus ik wilde niet te veel meer doen. Tijd om naar bed te gaan!

Het was een hele leuke en gezellige dag! Jumanji is een dikke aanrader! Zijn jullie al naar Jumanji geweest?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 3, 2018 / 12:09 pm

    In 2017 op de valreep met Kenneth naar een film in de bios, wordt het nu vaker? In ieder geval wel fijn, dat je er van genoten hebt! En de tijd gaat door, het is nu al 3 januari 2018. Fijne dag Kelly! groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: