2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #33-#34 Bij Zus eindelijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Zo dat was weer wat spanning de afgelopen dagen. Wel goede spanning hoor! Ik was twee middagen in Roermond, een keer voor mijn ondernemingsplan en de 2e keer voor de Kamer van Koophandel!

2 januari: met papa het ondernemingsplan bekijken

Dinsdag begon ik de dag thuis. Ik hield me bezig met allerlei klusjes! Kiko werd verschoond, de boel werd gestofzuigd, er lag nog was en ik moest boodschappen doen. Dus dat vinkte ik allemaal af. Daarna ging ik naar Roermond toe, want ik moest naar de Action en bij papa en mama langs.

Huishoudelijke spulletjes halen

Bij de Action haalde ik allerlei huishoudelijke spulletjes. Niks echt leuks dus. Ik haalde klerenhangers voor in de kledingkast, milieu afbreekbare afvalzakken voor de container (verplicht vanuit onze gemeente) en schoonmaakdoekjes voor de wc. Ik zocht nog naar krukjes voor in de slaapkamer, want we hebben nu niks om kleren op klaar te leggen. Maar die hadden ze niet, tenminste niet wat ik zocht.

Ondernemingsplan bekijken

Daarna reed ik naar papa en mama, want papa zou met me naar mijn “ondernemingsplan” kijken. Toen ik daar was lunchte ik gezellig mee. Daarna pakte papa zijn laptop erbij, mama en Jill hun tekenspullen en ik mijn laptop. Een soort van Peersman Office haha.  Papa keek met mij naar wat ik had ingevuld op het formulier van de Kamer van Koophandel. En we bekeken even wat ik zou moeten vertellen wanneer ze me zou vragen wat de bedoeling was. Toen we dat hadden gedaan viel de laptop ook uit haha.

Kneuterig avondje

De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was het half 6. Tijd om naar huis te gaan! Eenmaal thuis maakte ik spaghetti klaar en aten Kenneth en ik even gezellig samen. Daarna ruimde we samen de kledingkast verder in. Eindelijk hangt en ligt er alles in! Wat een verademing. Dankjewel tante Til! Na het inruimen deed ik even de afwas. En toen kroop ik de bank op met mijn laptopje.

3 januari: inschrijven bij de Kamer van Koophandel!

Woensdag startte ik de dag ook weer thuis. Ik besloot eens achter de grote computer te gaan zitten. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik alvast begon aan de verschillende artikelen die ik nog wilde schrijven. Maar die poging mislukte toen ik me druk bezig hield met een foto voor op Instagram. Het was al 11 uur toen ik naar boven schoot om mij even te doen douchen en klaar te maken. Daarna ging ik aan de slag met Amsterdam te onderzoeken, want dat was nodig voor donderdag.

Knuffelen met Olaf

Papa was om 1 uur hier, want hij ging naar de kapper. Ik kroop nog even achter de computer en toen papa terug was ging ik met hem mee naar Roermond. Mandy en Olaf waren er ook, dus ik kreeg de kans om even te genieten van onze kleine man. Ik kreeg hem op schoot en dat was leuk! Hij reageert steeds meer en moet echt wat te doen hebben. Hij is overigens smoor verliefd op Pip van Woezel en Pip. Die kreeg hij van opa en oma met de Kerst en viel vanaf moment 1 zeer in de smaak. Zo ontzettend schattig.

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

Om half 4 gingen papa en ik de auto in. Op naar de Kamer van Koophandel! Toch wel spannend hoor. Uiteindelijk haalde ze me pas om 4 uur op, 10 minuutjes later dan de afspraak. Ze herkende me van de foto op de website, maar mijn naam kon ze zich niet herinneren. Humor! Papa liep gelukkig mee. Ik kan en doe veel alleen, maar in dit soort gevallen ben ik blij als het niet hoeft. Het gesprek verliep heel erg soepel! Het was duidelijk en heel positief. Dus ik liep vol trots met een mapje, waarin mijn KVK nummer zat en het uittreksel, het gebouw uit. Daar moest natuurlijk wel even een foto van gemaakt worden!

Papadag kijken

We reden even naar de Appie voor wat boodschappen en daarna weer terug naar mama en Jill. Mandy en Olaf waren inmiddels alweer naar huis. De bedoeling was eigenlijk dat Kenneth mij voor het eten zou ophalen, maar het zat hem niet mee bij het laatste bedrijf. Dus ik bleef spontaan bij papa en mama eten en papa en Jill brachten me tegen half 8 weer naar huis. Ik kroop weer achter mijn laptop en daarna keken Kenneth en ik samen “Papadag”. Heel gezellig! Ik maakte nog even de boterhammen en daarna was het bedtijd!

Het waren me 2 dagen wel! Eindelijk sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De reden hiervan zal ik nog eens uitleggen in een ander artikel. Hoe waren jouw eerste dagen van januari? Weer aan het werk/ naar school of nog vakantie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 4, 2018 / 8:10 am

  mooi Kelly, proficiat met het inschrijven bij de KVK. Succes verder, dat gaat mooi worden. Ook leuk om te lezen, dat Olaf zo gelukkig is met zijn speeltje “Pip”. Het wordt steeds leuker met Olaf. Spanning weg en nu nog even een paar dagen genieten van je vakantie. Een heel fijne dag, liefs oma xx

 2. januari 4, 2018 / 9:18 am

  Wauw, ik hoop dat ik dit jaar ook mn blog kan inschrijven bij de kvk. Heb al wel een btw nummer omdat ik altijd nog onder de grens zit voor de kvk. Heel veel succes!!

  • BijZus
   Auteur
   januari 4, 2018 / 9:33 am

   Dankjewel! Ik zou zeggen “Ga ervoor!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: