0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #37-#38 heel veel series, bezoek en snuffelen in de stad

series

Het was een heel rustig weekend! Dat gebeurt niet vaak en eigenlijk heb ik er niet eens genoeg gebruik van gemaakt. Of juist wel, net hoe je het bekijkt. Er stonden in ieder geval veel series op tv.

6 januari: Alleen maar series

Zaterdag hadden we een rustig thuis dagje. Kenneth ging even naar de kapper en ik schreef het dagboek over Amsterdam en Roermond. Ondertussen brak Kenneth nog de kerstboom af en daarna ruimde we de kerstspullen op naar de zolder. Een kale boel! Daarna maakte ik een brunch van broodjes klaar en deden we de hele middag eigenlijk niks. Kenneth keek een lading series en ik had een scheef oog op de tv en ondertussen was ik op de laptop aan het rommelen. Dat is wel even wennen, een Kenneth die nooit geen series volgde en nu ineens gek is van series op Netflix. Wel humor! Jammer genoeg zijn het series met zombies en laat ik daar nou net niet van houden. Tegen de avond belde José om te vragen of we ’s avonds thuis waren. En dat waren we! Ik besloot nog even snel de poets door het huis te halen en Kenneth hielp mee. En toen was het alweer 6 uur, tijd om wat te eten te maken.

Series downloaden

Ik maakte soep warm als avondeten samen met een bagel. Daarna reed ik nog even snel naar de winkel voor een pakje koekjes en cola. Toen ik net terug was kwamen Ger en José aanrijden. Ze hadden voor Kenneth wat spulletjes meegenomen en voor mij een super leuke chillbroek van Snoopy! Op een gegeven moment keek ik of er wat op tv was en zag ik Dad’s Army voorbij komen. Een Engelse serie die ik vroeger heel veel keek. Ik besloot te kijken of ik hem kon downloaden en dat lukte! Net als dat ik de Pfaffs vond en nog een aantal favorieten. Dat belooft nog wat als ik weer even niks te doen heb. Ondertussen keken we dus Dad’s Army, we kletsten wat en ze keken even hoe het er boven uit zag! Rond 11 uur gingen ze weer naar huis en toen gingen wij naar bed. Het was een gezellig avondje!

7 januari: even rond snuffelen in de stad

Zondag begon ik eerst aan de wekelijkse boodschappen. Die deed ik bij de Lidl en de Plus. Ik haalde voor de 2e keer een boodschappenpakket. Daar was ik heel erg blij mee haha. Thuis laadde Kenneth en ik alles uit en ruimde we alles op. Daarna lunchte we en schreef ik het artikel met 5 links naar de best gelezen artikelen van afgelopen jaar.

Jill vroeg of we zin hadden om naar de stad te gaan. Kenneth was verder nog wat grieperig, dus hij bleef liever thuis, maar ik had daar wel zin in. Dus ik reed na de afwas naar Roermond toe en pikte Jill op om vervolgens door te rijden naar de stad. We liepen een rondje en bezochten onze favoriete winkels. Het was erg koud, dus heel lang gingen we niet. Op de terug weg tankte ik de auto van Kenneth een beetje bij en daarna reden we terug. Jill had brownies gebakken en die moesten natuurlijk geproefd worden! Met een toefje chocolade slagroom. Ze waren heel erg lekker!

series

Ik bleef nog even kletsen en rond half 6 zat ik weer in de auto onderweg naar huis. Eenmaal thuis begon ik aan het eten. Het werden rösti’s met nog een beetje zuurvlees, een burgertje en sugar snaps. En Mona apfelstrudel na! Dat smaakte erg goed. Daarna deed ik de afwas en was het tijd om te chillen en te schrijven.  En toen was de avond voor ik het wist weer om.

Een heel rustig weekend zo vlak voor de school weer begint. Vanaf morgen mag ik weer! Ik heb in ieder geval genoten van mijn laatste schoolvakantie. Tijd voor de laatste maand lessen! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 8, 2018 / 8:03 am

  weer foetsie. Fijne dag Kelly en succes, even kort houden om te zien of het dan wel houdt, groetjes oma xx

 2. oma
  januari 8, 2018 / 8:03 am

  jjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • BijZus
   Auteur
   januari 8, 2018 / 7:32 pm

   jjjjjiiiippppiieeee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: