20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS #39-#40 einde kerstvakantie en weer goed op weg!

kerstvakantie

Zo de eerste schooldagen van 2018 zitten er weer op. Het zijn ook de laatste paar weken die in gaan. Nog 3 lesweken en een toetsweek en dan begint stage! Spannend. Maar goed eerst de dagen na de kerstvakantie.

8 januari: einde van de kerstvakantie, weer terug naar school!

Eerste schooldag

Maandag was weer de eerste schooldag na de vakantie. Nog een maandje school en dan zitten de lessen erop. Ontzettend spannend. We begonnen de dag met Duits, dat was niet zo interessant, we oefenden weer met gesprekken voeren. Volgende week krijgen we ons examen en daarna komen de mondelingen. Daarna hadden we wiskunde, dat ging lekker. En we sloten af met financiële administratie! Dat was zo voorbij.

Beetje bloggen

Na school reed ik weer op mijn gemakje naar huis! Ik kroop de bank op en ging aan de slag met mijn planning. Hoewel het allemaal niet zo liep als gepland, soms plan je wat maar komt het niet uit de vingers, amuseerde ik me wel. Rond half 5 kreeg ik een appje dat Kenneth onderweg was naar huis. Fijn! Om 5 uur begon ik met het schillen van de aardappels, dan konden we tenminste op tijd eten!

Ik maakte een broccolistamppotje met teriyaki en een burgertje. Het was alleen iets te weinig, dus zaten we ’s avonds nog aan een bakje chips. Maar dat moet kunnen! Ik amuseerde me de hele avond met bloggen en alles wat ermee te maken had. En dat was nog best een drukke bedoeling haha. Ik belde nog even met mama en voor dat ik het wist was de avond om.

9 januari: definitief ondernemingsplan ingeleverd!

Ondernemingsplan

Gisteren, dinsdag, had ik een hele drukke dag. We hadden in principe 3 vakken les. We begonnen met financiële administratie. Dat was een gezellige en leerzame les. Daarna hadden we eigenlijk Nederlands, maar omdat we dat hadden afgerond konden we regelen dat we al aan ondernemingsplan konden beginnen. Om half 11 begonnen we. We kregen de feedback, die eigenlijk niet heel groot was. Maar het werk dat we eraan moesten verrichten was wel een pittige klus. Tot 2 uur zijn we bezig geweest alles in orde te krijgen. En toen leverde we het eindelijk in! Klaar! Aankomende dinsdag hebben we mondeling en dan sluiten we het met een dikke streep eronder af.

Rust

Eenmaal thuis was het tijd voor lunch, daar had ik wel behoefte aan haha. Ik keek wat Youtube filmpjes en daarna wandelde ik op mijn gemakje naar de supermarkt. Weer terug thuis keek ik de Pfaffs op de computer en toen was het zo half 6! Oeps, de good old times slepen je soms iet wat mee haha. Kenneth belde dat hij onderweg was naar huis. Dus ik begon aan het eten!

Lekker rommelig

kerstvakantie

Ik maakte vis uit de oven met gekookte aardappeltjes en een bietensalade met een gekookt eitje. Het smaakte erg goed! De vis waren uitprobeer pakketjes van Pangalicious. Die krijg je nu bij de Plus voor €1,-. (No Spon) Onze aanrader is die met knoflook, die smaakte net iets lekkerder dan die met citroen. Kenneth keek ondertussen weer Z-Nation, dat programma met zombies, dus ik begon fijn aan de afwas. Na het afwassen was Kenneth naar boven en belde ik even met mama. Na het bellen dook ik de bank op voor Zomer in Zeeland. Ik zal er denk ik nog een los artikeltje over schrijven, maar enthousiast was ik zeker. Toen het afgelopen was kwam Kenneth net weer naar beneden, dus ik dook achter mijn laptopje en hij keek weer Z-Nation. Daarna maakte hij zijn boterhammen klaar en ik pakte wat spulletjes voor m. En toen was het alweer voorbij half 11. Tijd om te slapen!

Er was dus weer genoeg te doen de afgelopen 2 dagen. Tot nu toe valt me de drukte rondom school nog best mee. Vandaag zal ik wel weer wat drukker ermee zijn, maar dat geeft niet. Daar was ik op voorbereid! Hoe waren jouw dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 10, 2018 / 8:06 am

    het was weer leuk om te lezen, ik voel dat je wat rustiger bent geworden. De vakantie heeft je goed gedaan. Op school verloopt het goed, houden zo! Succes vandaag en een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: