2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #41-#42 geknuffeld met Olaf en op visite

visite

Zo er zijn weer 2 dagen om! Tijd om terug te kijken op 2 eigenlijk gezellige dagen. Zo knuffelde ik met Olaf, maakte ik allerlei schoolopdrachten af en ik ging op visite bij Aranka. Laat ik je meenemen!

10 januari: geknuffeld met Olaf en laatste papadag

Woensdag was een rustig dagje. Eerst natuurlijk weer naar school, dat was weer lekker productief! Michelle en ik maakte supply chain af en daarna hadden we nog personeelsbeheer en dat maakte ik samen met Kiona af. Top werk! Dus om half 2 kon ik weer weg. Eerst tanken, want dat was weer nodig en daarna naar Roermond!

Knuffelen met Olaf

visite

In Roermond kreeg ik een mok warme chocomel met marshmallows. Lekker! En toen ik die op had ging ik samen met mama, Jill en Olaf even wandelen. Heerlijk! Olaf viel in slaap en toen we weer terug waren was hij zo weer wakker. Ik speelde even met hem in de wieg. Hij kan zo lekker spellen met zijn Pip. Zo schattig! En toen ik merkte dat hij eruit wilde viste ik hem uit de wagen. Even knuffelen en spelen met tanti! Maar toen belde Kenneth, dus gaf ik hem aan mama. Ik babbelde nog gezellig met iedereen en toen Jordy Mandy en Olaf kwam halen zwaaide ik ze mee uit.

Laatste Papadag

En toen was het alweer tegen 6 uur en vertrok ik zelf ook naar huis. Ik belde nog even met Kenneth en daarna nog even met mama. Soms vergeet je wat en dan moet je natuurlijk even bellen haha. Daarna maakte ik de gehaktschnitzel warm met Zwitserse aardappelschotel en bietjes. Kenneth was pas om 20 over 8 thuis. Ik maakte snel zijn boterhammen en daarna keken we samen de laatste aflevering van Papadag. Zo jammer dat het weer voorbij is! En daarna was het bedtijd!

11 januari: mondeling Engels en op visite

Gisteren, donderdag, was een drukkere dag. Unseen foto’s Engeland kwam online! Ik reed naar school, maar door file op de A73 moest ik weer een heel eind om rijden. Uiteindelijk was ik nog op tijd, dus niks aan de hand. We, Michelle en ik, werkten van kwart voor 9 tot half 1 aan zorgsystemen en toen konden we het inleveren. Daarna had ik nog een mondeling Engels en dat ging gelukkig goed, want het cijfer zou tussen de 8 en de 9 uitkomen.

Lasagne maken

Na school reed ik eerst naar de Albert Heijn, want ik wilde lasagne gaan maken voor 2 dagen. En daarna ging ik thuis aan de slag met het maken ervan! En zo was het eten al om 4 uur klaar haha. Kenneth was om half 5 thuis en rond een uurtje of 5 zette ik de oven aan om de lasagne nog even op te warmen. Ondertussen keken we naar de Lama’s back in action op Youtube. We aten onze lasagne op en die smaakte erg goed! Al zeg ik het zelf, haha.

Op visite bij Aranka

Kenneth zag op internet dat er geen treinen reden van en naar Venlo. En ik wilde met de trein naar Roermond, op visite bij een vriendin, Aranka, die praktisch bij het station woont. Dus ik besloot te gaan jagen om de bus te halen. De bus haalde ik net, maar de treinen reden toch tot ons dorp. Beetje jammer haha. Dus redelijk verdwaasd kwam ik bij Aranka aan. Dat kwam door het jagen. Het was heel gezellig en we hebben dik 2 uur zitten kletsen. En eindelijk heb ik Herman en Dotje ontmoet. Dotje zie je hierboven haha. Om 4 over 9 had ik de trein, ik belde nog even met mama, en eenmaal op het station hing ik weer op. Want Kenneth stond op me te wachten, jippie! We keken nog even Z-Nation en om 10 uur gingen we naar bed. Laat genoeg!

En dat waren weer 2 leuke dagen! Olaf groeit en leert, zo ontzettend leuk! De avonden waren gezellig en ik heb me geamuseerd. Hoe waren jullie dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 12, 2018 / 7:54 am

  ha Kelly, het was weer leuk om te lezen, het is te voelen hoe jij geniet van die kleine Olaf en heel fijn om weer te lezen, dat hij het zo goed doet. Hij heeft ook een warm nestje. Ook fijn, dat je het zo goed lukt op school, succes vandaag en dan heb je al weer weekend. Groetjes van oma xx

  • BijZus
   Auteur
   januari 12, 2018 / 8:33 am

   Jippie!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: