2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #47-#48 nieuwjaarsschoonmaak en on the road

nieuwjaarsschoonmaak

Er was duidelijk storm op komst, want ik rende ook van hot naar her haha. Dinsdag hield ik een nieuwjaarsschoonmaak en woensdag paste ik op Olaf en deed ik nog veel andere dingen. Ik neem je mee!

16 januari: de nieuwjaarsschoonmaak

Dinsdag had ik natuurlijk eerst school! We rondde financiële administratie af, dus dat was mooi. En daarna hadden we mondeling over het ondernemingsplan! Dat ging gelukkig goed, dus daar zijn we als het goed is met twee 8-en vanaf. En toen was het 11 uur en waren we klaar haha.

Ik ging lekker naar huis en maakte me eerst een lekkere lunch. Ik bakte een roerei en dat at ik even op. Rond een uurtje of 1 had ik ook mijn to do lijstje klaar en ging ik aan de slag met een schoonmaakronde. Eerst de woonkamer, vervolgens de slaapkamer, de badkamer, de gang, de wc en ik sloot af met de keuken. Dat was om half 6 haha. Dus ik was laaang bezig! Eigenlijk een nieuwjaarsschoonmaak.

Als avondeten maakte ik de zuurkool warm met een hamlapje en een Hollandse groenteschotel. Daarna ging ik aan de slag met de afwas en vervolgens dook ik de bank op, want ik was helemaal op haha. Ik keek De Pfaffs op de laptop, belde nog even met mama en probeerde wat te schrijven, maar dat lukte niet. En toen was het tijd om de tas klaar te maken en naar bed te gaan!

17 januari: oppassen op Olaf, mondeling en heel veel meer..

Op Olaf passen

Gisteren was het alweer woensdag! Ik begon de dag met het geniet-jes artikel. En daarna reed ik op mijn gemakje naar Roermond. Met een pitstop bij de Appie voor zetpilletjes en een gespotte Woezel knuffel reed ik door naar papa en mama. Ik had namelijk het geluk dat ik op Olaf mocht passen! Dus dat deed ik met heel veel liefde en plezier. Uiteindelijk viel hij op mijn buik in slaap en zo hebben we 2 uurtjes gezeten. Jill was ziek thuis, dus we keken samen ondertussen Vaiana.

On the road en naar de bieb

Om 10 over 12 sprong ik de auto in naar Venlo. Ik had namelijk mondeling voor personeel. Dat liep gelukkig lekker en ook die hebben we waarschijnlijk met twee 8-en afgerond. Daarna reed ik naar huis waar ik wat biebboeken oppikte en een parkeerkaart uitprintte. En toen terug naar Roermond.

Samen met Mandy ging ik rond half 4 nog even naar de bieb, want het was biebdag! Dus dat deden we eventjes, we namen wat boeken mee en we snuffelden nog even bij de Kruidvat. En toen konden we weer naar huis. Daar begon ik de aardappelen te schillen, want papa zat nog zo gezellig met Olaf. Ietsje later mixte ik de Saroma ook, dat is altijd mijn favoriete klusje haha. Ik zwaaide nog even Mandy, Jordy en Olaf uit en toen was het etenstijd!

Voorlichting geven

nieuwjaarsschoonmaak

Ik at mee in Roermond, omdat ik om 7 uur al op een school voorlichting mocht geven samen met een leraar en schoolgenootje. We aten aardappelen met boontjes en ui en een braadworst. Heel erg lekker! Als toetje aten we natuurlijk de Saroma. Om 5 over half 7 stond ik bij schoolgenootje Britt voor de deur en reden we samen door naar de school.

We hadden 2 rondes! We mochten 3e jaars VMBO-ers enthousiast maken voor de Transport & Logistiek. Of het echt gelukt is weet ik niet, maar het was weer leuk! Toen we klaar waren bracht ik mijn schoolgenootje weer naar huis en ging ik nog even wat drinken bij papa en mama. Rond kwart voor 10 reed ik weer op huis aan. Kenneth lag al in bed, die heb ik hooguit een kwartiertje gesproken, want die viel in slaap! Een lange maar leuke dag!

En dat waren mijn drukke dagen weer. Gelukkig doe ik het mijzelf aan haha. Ik heb genoten en vandaag doen we weer een pasje op de plaats. Hoe waren voor jou de afgelopen dagen? Last van storm of sneeuw gehad?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: