2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #49-#50 kantoor opgeruimd en gezellig buurten

opgeruimd

Eindelijk heb ik alles opgeruimd door het hele huis! Donderdag ruimde ik mijn kantoor op en maakte ik er een gezellige boel van! En vrijdag ging ik gezellig buurten bij opa en oma. Ik neem je mee!

18 januari: Eindelijk mijn kantoor opgeruimd!

School en rukwinden

Donderdag begon ik de ochtend een beetje gespannen. De harde wind was zelfs in huis te horen en met mijn autootje de weg op is dan toch een uitdaging. Ik reed over Kaldenkirchen naar Venlo en hoefde alleen wat tegen te sturen. We begonnen de dag met LLB, waar ik weer verder ging aan een opdracht en daarna hadden we nog een mondeling over zorgsystemen. Die ging gelukkig ook goed, waarschijnlijk heb ik daar ook een 8 voor. En toen was het 11 uur en waren we klaar! Heerlijk! Dus op naar huis en dat was nog best spannend.

Onderweg had ik behoorlijk wat last van rukwinden, dus het was echt tegensturen geblazen en continue bij de les blijven. Ik tankte in Kaldenkirchen en dat was ook een mooie uitdaging. Je moest moeite doen om rechtop te blijven staan haha. Maar het lukte en voor dat ik het wist was ik weer veilig thuis. Ik maakte een broodje klaar en daarna ging ik boven aan de slag!

Kantoor opgeruimd

Het was vooral een hoop opruimwerk! De hele kamer lag vol met van alles en nog wat. Dus dat was de zwaarste klus. Tussendoor nam ik even pauze, want zoals altijd met kamers die vol liggen raak je even de weg kwijt haha. Maar na een pauze te nemen en even naar de Plus te zijn gelopen ging ik weer met volle moed aan de slag. En het werd eigenlijk een heel gezellig geheel!

Druk avondje

Toen ik klaar was was het alweer half 6, dus ik maakte mijn eten warm en besloot op de bank met een Youtube filmpje het lekker op te eten. Ik had trouwens een soort van aardappelpuree, hamlap en sperzieboontjes met ui. Erg lekker! Na het eten ging ik naar boven om achter mijn bureautje “Unseen foto’s Amsterdam” te schrijven. Daarna ging ik aan de slag met de afwas. Rond half 8 kwam Kenneth eindelijk thuis! Ik maakte Kenneth z’n eten warm en terwijl hij uitrustte op de bank ging ik aan de slag met een wasje vouwen en Kiko verschonen. Ik belde nog even met mama, douchte me even en ik maakte nog even een presentatie af en toen was de dag om!

19 januari: buurten bij opa en oma en Fortuna kijken

Korte schooldag en buurten bij opa en oma

Vrijdag was de wind gelukkig weer gezakt en kon ik makkelijker naar Venlo haha. Ik had maar een les, maar die duurde wel tot 12 uur. In die tijd maakte ik mijn presentatie af, leverde die in, werkte aan het verslag van LLB en daarna namen we met 6 man nog even de afgelopen 4 schooljaren onder de loep. Wat we vinden dat anders kan en moet. Om kwart voor 12 mochten we weer naar huis, dus dat was wel heel lekker.

Thuis maakte ik mijn presentatie overnieuw, omdat hij met Prezi niet goed te bekijken was moest ik het met Powerpoint doen. Daarna at ik  een broodje en toen bedacht ik me dat het eigenlijk wel gezellig was om even bij oma en opa te gaan buurten. Dus ik liep op mijn gemakje die kant uit. We kletsten over van alles en nog wat, ik hielp kort met de computer en voor ik het wist was het alweer 4 uur. Kenneth had me al 4 keer gebeld, dus ik had zo’n idee dat hij alweer op weg naar huis was. En toen ik hem belde bleek dat ook zo te zijn haha.

Gebakken vis van de markt en spontaan Fortuna Sittard kijken

Kenneth had heel veel zin in een gebakken vis, dus die haalde ik op de markt. Een gebakken lekkerbek met een garnalenspiesje. En dat smaakte heel goed. Ondertussen keken we naar de laatste 2 afleveringen van Kenneth’s zijn favoriete zombie serie. Die waren heel erg spannend! Daarna ging hij douchen en even chillen op bed.

Ik ging naar de Lidl om wat Engelse producten te halen. Toen ik terug was ruimde ik die op en daarna wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest doen. Ik had nog een mini afwas, maar die trok mij niet zo. En toen bleek dat ze bij papa en mama nog Fortuna konden kijken leek me dat ook wel leuk. Kenneth appte me van boven dat ik naar Roermond toe moest om Fortuna te kijken als ik daar zin in had. Dus dat deed ik haha.

Het was een belabberde wedstrijd, maar het was wel gezellig om met z’n allen te kijken. Gelukkig verloor NEC ook, dus staan ze nog altijd bovenaan! Rond kwart voor 11 reed ik weer naar huis. Ik keek nog even met Kenneth tv en daarna gingen we naar bed, want de wekker zou weer vroeg gaan!

En dat waren weer 2 dagen! Wel hele leuke dagen met voldoende gezelligheid en een heel fijn kantoor. Daar ben ik erg blij mee. Het moet nog wat aangekleed worden, maar dat zal wel goed komen! Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 20, 2018 / 6:48 pm

    dit was een “avond-zus voor mij, ik miste hem vanmorgen al. Weer leuk geschreven Kelly” en wij hebben er gistermiddag ook van genoten, dat je er was! Nog een fijn weekend verder, liefs van oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: