2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #5 sollicitatie voor stage en examen gesprekken voeren

sollicitatie

Gisteren was een spannend dagje voor me. Ik had een sollicitatie voor stage die was reuze spannend. En we hadden een examen gesprekken voeren, dus het was weer lekker druk!

Examen gesprekken voeren

De ochtend begon ik met een to do lijstje! Ik moest namelijk nog even huiswerk maken, schrijven over zondag en maandag, het examen voorbereiden en afwassen. Een drukke bedoeling dus, maar het lukte me gelukkig wel. Tussendoor belde ik nog even met mama en toen was het alweer 8 uur. Tijd om te vertrekken!

We startte met financiën, dat ging uiteindelijk best goed! Daarna hadden we het examen gesprekken voeren voor Nederlands. We gingen er naar toe om weer een geïmproviseerd gesprek te voeren. En het ging goed! De voldoende is sowieso binnen. En als laatste les hadden we nog het ondernemingsplan. Dat liep eigenlijk beter dan ik had verwacht. We zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op weg.

Sollicitatie voor stage

En om 2 uur was het tijd om mijn spullen te pakken en naar mijn sollicitatie te vertrekken. Ik had namelijk mijn sollicitatie voor stage. En ik was ontzettend nerveus! Om 20 over 2 liep ik er binnen, 10 minuutjes te vroeg. Half 3 werd ik opgehaald en begonnen we aan het gesprek. Een heel soepel gesprek waarbij ik vertelde over mijn stageverleden, maar ook over voetbal. Hij is de hoofdbegeleider, maar ook mijn persoonlijke begeleider leerde ik kort kennen. Vanaf februari mag ik mijzelf stagiaire van de Benelux planning noemen. En daar ben ik onwijs blij mee! Want daar heb ik ook keihard voor geknokt.

Voedseldiertjes halen in Roermond

Na het gesprek reed ik terug naar school om mijn papieren in te leveren. Daarmee kon ik mijn stage dan rond maken.  Mijn leraar vond me snel terug, maar ik had goed nieuws en daar ging het om! Dat was geregeld, dus hup naar Roermond.

Kenneth had namelijk sprinkhanen besteld en die waren bij papa en mama aangekomen. 20 voor 4 was ik eindelijk daar! Even babbelen en toen met Jill voor haar surprise naar het Retailpark. En dat kwam goed uit want ik moest nog een brood halen. Terug daar bleef ik nog even hangen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Onderweg appte Jill me dat ik de beestjes was vergeten, dus ik besloot me uiteindelijk maar weer te draaien. En daarna ging ik met de beestjes haha.

Chillen op de bank

sollicitatie

Kenneth had de vrachtwagen net geparkeerd op de oprit toen ik aan kwam rijden. Voor de auto was er geen plek meer voor de deur, dus ik ging op zoek naar een plek. Die was gelukkig om de hoek. Ik maakte de nasi warm samen met satésaus. We aten even samen en daarna deed ik de afwas en vervolgens dook ik lekker de bank op. Ik keek “Het perfecte plaatje” en scrolde lekker op de computer. Daarna maakte ik nog de boterhammen klaar en toen was het bedtijd.

Een hele spannende dag, waarbij ik gelukkig aangenomen werd voor stage en het examen goed ging. Hoe was jullie dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    december 6, 2017 / 12:10 pm

    Proficiat met je stage plaats bij KLG. Straks zitten jullie alledrie daar. Gr xx

  2. oma
    december 6, 2017 / 12:11 pm

    Kelly, dat was al weer een succesvolle dag. Proficiat met je stageplaats BeNeLux. We hopen dat je er een fijne en leerzame plek hebt. En het examen verloopt lekker, wat wil je nog meer. O ja, geen beestjes vergeten, maar ook dat was snel opgelost. Een fijne dag, succes en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: