20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS #51-#52 een weekend zonder plannen

plannen

Het was een weekend zonder plannen, of ja geen grote plannen haha. Kenneth had een afspraak, ik ging met papa, mama en Jill mee en we hadden een dag met helemaal niks. Een rustig weekend!

20 januari: gezellig naar de stad

Naar de stad

plannen

Zaterdag was een gezellige dag. Ik begon met de afwas, die was gelukkig zo gebeurd. Daarna reden we naar Roermond toe. Kenneth had massage bij de therapeut en ik ging met papa, mama en Jill mee naar de stad. We begonnen ons uitje bij de Specsavers, omdat Jill haar bril niet goed zat. Daarna liepen we richting Hema, want daar hadden ze ook wat van nodig. We hielden een koffiepauze in het restaurantje. Ik nam een warme chocolademelk met slagroom en een appelbol. Jum! Daarna liepen we langs de boekenwinkel en de Kruidvat richting bieb. Daar nam ik 3 toffe boeken mee. 2 over ondernemen en een over bloggen. En na de bieb liepen we via de markt terug naar de auto.

Buurten

Eenmaal terug liep ik naar Ger en José. Daar was Kenneth namelijk al om te helpen met de tablet. Daar bleven we nog een hele tijd zitten. Ik liep nog even snel heen en weer naar papa en mama met een ijzerzaagje. Die had papa nodig bij het bouwen van zijn vogelkooi en gelukkig had Ger er nog liggen. Ik proefde nog even een door Jill gebakken saucijzenbroodje, super lekker! En toen ik terug was bij Ger en José gingen we weer naar huis! Eenmaal thuis bedachten we ons wat we wilden eten en ging ik even naar de winkel.

Even niks doen!

Als avondeten aten we een maaltijdsalade en een  broodje met vis. Ik had sweet chili chicken als salade en een broodje haringfilet in tomatensaus. Heel erg lekker! En daarna wilde ik eigenlijk gaan lezen, maar het lukte me niet. Dus ik keek tv en wat filmpjes op Youtube. Ook goed! Rond half 12 was het alweer bedtijd, want mijn klepjes vielen dicht haha.

21 januari: een dag zonder plannen

De weekboodschappen

Zondag hadden we echt geen plannen. Om 9 uur werd ik wakker en om kwart voor 10 stond ik naast het bed. Ik maakte me klaar en toen ging ik naar de winkel voor de weekboodschappen. Met een flinke tas vol kwam ik een halfuurtje later weer thuis. Ik laadde alles uit en ruimde alles op. Daarna deelde Kenneth en ik weer een stokbroodje als ontbijt/lunch. En we hadden allebei nog een bakje met fruit, die was ook erg lekker. Ik relaxte even op de bank en zorgde ervoor dat Japie niet te ver weg liep. Oh en rond 12 uur vond ik het tijd voor de afwas.

Lekker wandelen

Kenneth kwam met het idee om nog even naar Roermond te gaan, dus toen hij klaar was gingen we even. Eerst langs de Heuts en toen naar papa en mama. Kenneth moest even gaan helpen bij Ger en José, dus die was na, ik denk, een uurtje weer weg haha. Ik hielp Jill even met een app op de telefoon en daarna wilde we eigenlijk even gaan wandelen. Dus ik appte Kenneth dat we even gingen en toen appte hij dat hij er aan kwam. En zo gingen we dus met z’n vieren wandelen, want papa bleef thuis. Ik had niet gedacht dat Kenneth mee wilde wandelen haha. Daarna dronken we nog wat en kletsten we nog even en toen gingen we weer naar huis.

Rustig aan

Thuis maakten we een champignon maaltijdsoep warm en daarnaast hadden we nog een broodje ei en een tosti. En dat was ons avondeten. Een keertje helemaal niks bijzonders, maar het was wel prima eigenlijk. Na het eten begon ik aan de afwas en nadat ik die af had gemaakt dook ik de bank op met mijn laptopje.

Ik wilde eigenlijk nog een artikel schrijven, maar het lukte niet. Dus ik deelde een artikel van een jaar geleden: “de lidl boodschappen shoplog” en begon aan het dagboek van morgen/vandaag. En toen was de zondag voor ik het wist weer voorbij!

Een heerlijk rustig weekend zonder gekke plannen. Het was even onwennig, maar aan de andere kant ook wel even fijn. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    januari 22, 2018 / 7:56 am

    Een rustig weekend kan ook goed doen, toch leuke dingen gedaan. Het was zondagmorgen zo’n ongekende zonnige morgen, heerlijk om naar buiten te gaan. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

  2. Toos Delsing-Kock
    januari 22, 2018 / 8:40 pm

    Was weer heel leuk om te lezen Kelly ga zo door Groetjes Toos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: