2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #53-#54 heel veel schoolwerk

schoolwerk

De afgelopen dagen had ik nog heel veel schoolwerk liggen en moest ik knokken als een malle. Maar de drukste dagen zijn nu officieel voorbij, I have made it! Dus ik neem je mee door een kort dagboek.

Maandag 22 januari: balans tussen school, huiswerk en hobby

Maandag had ik een hele goede balansdag. We begonnen de dag met een Duits mondeling. Dat ging kwalitatief gezien ontzettend slecht, maar het ging wel goed genoeg om er een 7,6 uit te halen. Ik snap nog steeds niet hoe, maar het is me gelukt! Daarna hadden we een soort van klassenuitje om de lestijd op school af te sluiten. We gingen met z’n allen (15) naar de Mc Donalds. En dat deden we rond half 11 haha. Veel hoorde ik mopperen dat het ze toch wel wat te zwaar op de maag lag. Ik was gelukkig zo slim om het niet te overdrijven en ik hield het bij een Mc Wrap en een Iced Frappé caramel. Rond half 12 reed ik weer naar huis na een gezellige ochtend.

schoolwerk

Thuis ging ik eerst aan de slag met mijn planner en maakte ik daar foto’s van met een artikeltje. Dat kon je gisteren lezen. Daarna werkte ik verder aan LLB. Een pittige klus waar ik maar niet doorheen leek te komen. Rond 3 uur besloot ik een pauze in te lassen. Ik bracht een pakketje van Kenneth naar de Bruna en liep langs alle winkels af, deed nog wat boodschapjes bij de Plus en toen door naar huis. Ik ging weer naar boven om verder te werken aan de opdracht. Dat deed ik tot 6 uur.

Toen at ik chili sin carne met rijst en vervolgens ging ik nog 1,5 uur verder. Kenneth belde dat hij op weg was naar huis en toen besloot ik de laptop dicht te klappen en te stoppen. Om 8 uur at hij zich nog wat, dronken we een mok thee met een koekje en daarna was het al gauw bedtijd.

Dinsdag 23 januari: Heel veel schoolwerk

Dinsdag had ik in principe vrij van school. Ik had namelijk geen lessen! Dus ik deed de ochtend rustig aan en ging om 8 uur aan de slag met het poetsen van het hele huis. Om half 10 was ik klaar en maakte ik mezelf klaar voor de dag. Daarna kroop ik weer achter mijn laptopje op kantoor. Aan de slag! Ik ging weer verder aan LLB, maar ik kwam niet verder, dus ik mailde de leraar voor hulp. Die kreeg ik en toen kon ik gelukkig wel door.

Om half 1 stopte ik ermee en reed ik naar Venlo. Ik had namelijk een vergadering van het studentenplatform. Die vond plaats van 1 tot 2. De lunch was dit maal het nuttigste van alles wat er was gezegd en gedaan. Eenmaal thuis ging ik weer verder aan mijn schoolwerk. Rond 4 uur kwam Aranka op bezoek en ze bracht me een grote mooie kist mee. We babbelden een heel eind weg en het was gezellig. We haalde voor haar nog even een broodje bij de Bakker Bart en die at ze bij ons op. En rond half 6 ging ze weer verder met haar planning. Kenneth was toen net binnen, dus ik maakte het eten klaar.

We aten een wrapje met de overgebleven chili sin carne. Dat smaakte ook goed. En daarna moest ik weer verder met de opdracht voor LLB, want ik had het nog steeds niet af. Daar ben ik zoet mee geweest tot kwart over 10. Tussendoor moest ik Kenneth nog even helpen met een schakelaar die was afgebroken in de badkamer. Maar dat was ook de enige pauze haha. Daarna maakte ik nog vlug de boterhammen klaar en hing ik nog een wasje op. En toen was het alweer 11 uur.

Het waren dus 2 hele drukke dagen. Vooral het schoolwerk hakte er bij mij goed in en ik ben héél blij dat dat nu klaar is! Hoe waren jou eerste dagen van de week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 25, 2018 / 8:16 am

    Nu heb je de schooltijd bijna gehad, nog een half jaar stage en je begint aan een ander tijdperk. Wij hebben het op onze manier ook druk gehad met voorbereidingen, boodschappen enz. Fijne dag Kelly, groetjes om xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: