2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #55-#56 Opa’s verjaardag en fotomuur gebouwd

opa's verjaardag

Jeetje wat gaan de dagen snel! Het is alweer tijd voor een dagboek. De afgelopen 2 dagen waren we weer lekker vol. De laatste lesdag, opa’s verjaardag en ik bouwde een fotomuur na een shopsessie bij de Action!

24 januari: opa’s verjaardag !

Woensdag was het alweer de 24e van de maand. En dat betekent dat het opa’s verjaardag was! Maar eerst moest ik nog naar school. We hadden namelijk de laatste gezamenlijke lesdag. We hadden presentaties van de supply chain die we hadden bekeken. Ik moest het voorlezen, want ik kreeg het er niet meer bijgestampt na de drukke dinsdag. Maar dat gaf niks zei hij. En uiteindelijk waren Michelle en ik een van de top. Dat is toch een compliment op zich!

Hummus gehaald

Na school reed ik naar huis met een tussenstop bij de Plus. Daar haalde ik een bakje hummus, een van mijn favorieten als het om broodbeleg gaat. En ik haalde nog wat broodvlees en broodboter. Eenmaal thuis was het tijd voor lunch, mijn maag knorde als een malle haha. Na het eten waste ik eerst af en ruimde ik weer wat op. En toen liep ik even het dorp in voor haargel voor Kenneth. Daar was ik eerder mee klaar dan dat ik dacht dus ik liep nog even naar huis om het neer te zetten. Vlak daarna kreeg ik al een appje dat ze vanuit Roermond op weg waren naar opa, dus ik wandelde ook die kant uit!

Opa’s verjaardag

opa's verjaardag

Eenmaal daar was Roy, mijn neef, er ook! Dat was leuk, want die had ik al lang niet meer gezien. Oma had appeltaart gebakken en die was echt super lekker. Ze had er ook nog wat vanille vla en slagroom opgedaan, dat was smullen haha. Mijn clubje uit Roermond kwam ook aan, dus dat was heel gezellig. Ik zag de kleine Olaf weer eens en jeetje wat is hij weer gegroeid. Maar dit keer meer in zijn doen, alles in zijn mondje willen stoppen. Zo schattig. Hij kreeg nog een speeltje van opa en oma en die wilde hij absoluut niet meer afgeven haha. Echt te leuk. Kenneth kwam ook nog even na het werk, die was op tijd klaar.

Na vijven gingen we weer naar huis! Ik maakte voor Kenneth en mij wat makkelijks, wat meer groente warm, aardappeltjes voor Kenneth en de braadworst die ik al eerder had gebakken. Ik had al van alles gegeten, dus ik had niet zo heel veel honger. Dus ik nam een bord met groente en vlees, maar ik kreeg het niet op. Na het eten had ik eigenlijk nergens meer zin in. Ik schreef nog het dagboek en de rest van de avond deed ik rustig aan.

25 januari: Op pad en fotomuur gebouwd

Shoppen bij de Action

Donderdag had ik lekker vrij! Ik werd rustig wakker, at mijn boterhammen en keek wat filmpjes. Daarnaast schreef ik een artikel over hoe het echt met me ging. Ik deed de afwas en daarna kleedde ik me aan om op pad te gaan. Eerst ging ik richting de Action, daar kocht ik van alles voor de fotomuur die ik op kantoor wilde. En daarna reed ik naar papa en mama. Even chillen, knuffelen met Jive en kletsen. Mama was om half 12 klaar met werken, toen konden we even bijkletsen en samen lunchen.

Naar de sligro

Om 1 uur wandelde ik naar José toe, want ik ging samen met haar naar de Sligro. Voor het eerst gingen we met mijn pasje en dat voelde toch wel even ruig hoor haha. We liepen de hele winkel rond en kwamen uiteindelijk alleen met de koude schotel naar buiten. Die hadden we nodig voor aankomende zaterdag, Ger zijn verjaardag! Daarna reden we naar Vlodrop. Ik moest nog sprinkhanen halen en José bood aan even mee te gaan, dus dat greep ik met 2 handen aan. Altijd gezelliger als alleen! Uiteindelijk waren we 2 uur later pas weer terug haha. Ik dronk nog even een glaasje fris en toen liep ik nog naar papa en mama.

Fotomuur

Papa zag ik maar eventjes, want die ging sporten. Met mama en Jill at ik nog een stukje taart en we kletste nog wat. Ik hielp Jill nog even door een stukje tekst na te kijken en niet veel later ging ik weer naar huis. 6 uur was ik weer thuis en begon ik aan het eten. Ik maakte tagliatelle met zalm in teriyaki saus en spinazie. Dat smaakte goed. En daarna ging ik aan de slag met het bouwen van de fotomuur. Ik trommelde Kenneth op spijkertjes in de muur te slaan. Dat ging niet zoals ik had gehoopt haha. Onze muren zijn niet zo van de fotolijstjes volgens mij. Uiteindelijk lukte het en heb ik er me prima mee geamuseerd. Morgen deel ik met jullie het resultaat! En daarna zat ik nog even op de bank en toen vonden Kenneth en ik het bedtijd.

Het waren weer 2 volle dagen, maar wel leuk. Hoe waren jouw dagen? Klaar voor het weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    januari 26, 2018 / 7:59 am

    daar heb je een mooie dag van gemaakt, Kelly! Weg met de sores! Je weet dat je vooruit moet kijken! Que sera, sera! Een fijne dag en geniet ervan! groetjes oma xx

  2. Roos Smeets
    januari 26, 2018 / 8:39 am

    Zo, dat is letterlijk en figuurlijk een hele mond vol . CARPE DIEM.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: