2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #6-#7 een vrije dag en kussens kopen

vrije dag

Het is tijd om terug te blikken op woensdag 6 december en donderdag 7 december. Woensdag was ik vrij en donderdag ging ik binnenkussens kopen voor kussenslopen. Ik neem je mee!

6 december: Vrije dag

Woensdag had ik dus een vrije dag! De langste lessen gingen niet door, dus ik besloot uren in te leveren en een dag vrij te nemen. Maar helemaal vrij had ik niet, want samen met Michelle had ik een afspraak bij Wepa Nederland. Het stagebedrijf van het 2e leerjaar. We hadden een afspraak met de KAM coördinator en die verliep heel goed. We waren blij met de antwoorden. Na de afspraak reden we nog naar het DHL punt voor mijn surprise cadeautjes. En toen dronken we nog even wat bij ons en keken we een ambulance serie.

Tablet verkopen

Michelle ging weer naar huis en ik pakte mijn spulletjes bij elkaar om naar Roermond te gaan. Ik had namelijk afgesproken om naar Ger en José te gaan vanwege een tablet die ik aan José verkocht en ik zou met Jill naar de bieb gaan. Ik at eerst even lunch bij papa en mama en ik kletste even bij. Daarna liep ik naar José toe. Ik maakte de tablet klaar en ik kletste bij met José. Ger kwam uiteindelijk ook naar beneden, dus daar kletste ik ook even mee en toen was het tijd om naar de bieb te gaan.

Naar de bieb en surprise afmaken

We brachten de boeken terug en we namen boeken voor Jill mee. Daarna liepen we de stad in voor de surprise van Jill. We liepen tig winkels in en uit, maar uiteindelijk vonden we wat we zochten. Ook liepen we de Specsavers binnen voor mijn brillen. Ik kon namelijk nu ook zaterdag mijn brillen halen en gelukkig hadden ze nog 1 plekje vrij!

Uiteindelijk gingen we om 5 uur terug. Papa had nog een bord erwtensoep en die viel heel goed in de smaak! Jordy was ook later, dus we konden nog even mee spieken bij Olaf. En rond 6 uur reed ik naar huis.

Avondje bloggen en Papadag kijken

Als avondeten maakte ik brocollistampot met teryiaki en vissticks. Lekker en gemakkelijk! Daarna deden we samen de afwas en ging Kenneth boven gamen. Ik dook beneden de bank op om te bloggen en ik keek Papadag. Echt een hele leuke serie. Rond 10 uur maakte ik nog even de boterhammen en toen was het tijd om naar bed te gaan.

7 december: kussens en mini fotoshoot met Olaf

Gisteren was weer een drukke dag. School natuurlijk, maar ik moest ook terug naar Roermond. Dat combineerde we met een mini fotoshoot van Olaf en ik ging even langs de Kwantum.

Lekker bezig

School ging eigenlijk best lekker. De eerste 1,5 uur was ik druk bezig met een opdracht en ik moet zeggen dat er schot in de zaak zit. Het is nog niet af, maar ik denk dat ik er thuis weinig tot geen aandacht aan hoef te besteden. Dus dat is mooi! De 2e les was al wat pittiger om het hoofd erbij te houden, want we hadden management. Een prima vak, maar met alle opdrachten die we hebben is er amper nog overzicht. En als laatste hadden we nog Engels, we oefenden met het sollicitatiegesprek en daarna moesten we nog een opdracht maken. Om 2 uur was het klaar en konden we naar huis.

Een mini fotoshoot met Olaf

Ik vloog na school richting Roermond. Mama had me namelijk ’s ochtends al voor 7 uur gebeld, omdat ik het pasje had van Papa voor zijn werk. Niet zo handig, dus die moest zo snel mogelijk terug. Dat was doel nummer 1. Daarnaast was het pakketje van Zwitsal binnen gekomen. Samen met nog een aantal andere influencers mogen we voor 2WMN de Zwitsal luiers testen. Ik had Olaf opgegeven onder het mom van petekindje. Dus dat pakketje bekeken we en later op de middag deden we even een mini fotoshoot met de producten. Wat een fotogeniek mannetje is het toch. Maar dat gebeurde natuurlijk niet voordat ik nog even met mijn kleine maatje had geknuffeld. En hij is trouwens 2 maanden ! Het gaat zo snel, niet te filmen.

Rond half 5 vertrok ik weer, want ik had nog wat winkels af te gaan. Te beginnen met kussens voor in onze kerstkussenslopen. Daar scoorde ik er 2 van bij de Kwantum. Daarna liep ik de Lidl binnen voor het avondeten. Om de boel af te sluiten tankte ik wat benzine bij en ik bezocht nog even de Big Bazaar. Daar kocht ik leuke stickers voor in mijn nieuwe planner en maandverband. Tja, dat hoort er helaas ook bij haha.

Hamburgers en rommelen

vrije dag

Om kwart voor 6 was ik thuis. Kenneth was al thuis, die had weer een goede dag achter de rug. Ik bakte wat houthakkersburgers en daarmee maakte ik broodje hamburger. Niet zo spannend, maar wel lekker. Zeker in combinatie met de coleslaw en ijsbergsla.

Na het eten deed ik de afwas en bekeek ik mijn verjaardagscadeautjes eens van dichterbij. Klinkt heel gek, maar ik wacht altijd tot ik foto’s heb gemaakt en er lang genoeg naar heb gekeken voor ik verpakkingen open. Kenneth ging naar boven om te badderen en te chillen, en ik dook uiteindelijk de bank op met de laptop. Ik schreef over de afwisseling en rommelde zo nog even aan. Om 10 uur besloot ik maar de boterhammen te gaan smeren. Tijd om naar bed te gaan!

Dat waren weer 2 drukke dagen. Maar ik heb me vermaakt en daar gaat het om! Is de decembermaand voor jullie ook zo druk?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 8, 2017 / 7:28 pm

    wat mooi Kelly, samen met Olaf luiers testen. Het is ook zo’n schatje, prachtige foto. Mooi stuk om te lezen. Weer weekend, geniet ervan, morgen ook een heel gezellige pakjesavond. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: