2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #61-#62 fiets verkocht en eindelijk mee op de wagen

eindelijk

Zo het heeft even geduurd, maar daar is weer een dagboek. In dit dagboek vertel ik je over de fiets en ik neem je mee op een ritje met de vrachtwagen. Eindelijk weer mee!

30 januari: allerlaatste schooldag en fiets verkocht!

eindelijk

Dinsdag had ik mijn allerlaatste schooldag! Ik ging voor een toets wiskunde naar school en daarna kon ik naar huis. En dat deed ik niet zonder een selfie te maken voor de deur. De laatste keer dat ik na een toets het gebouw uitliep. Nu kom ik er alleen nog maar voor leuke dingen. Eenmaal thuis was ik van plan te gaan poetsen, maar dat veranderde toen ik me bedacht even bij Mandy te gaan kijken. Onderweg kreeg ik via mama binnen dat Jordy ook nog thuis was en ze nu allebei buikgriep hadden. Dus bij de eerste de beste afslag, Retailpark, ging ik er weer af! Dag bacillen, doen we toch maar even niet. De buikgriep wilde ik echt niet meer terug haha. Ik ging maar even wat drinken bij mama. En daarna reed ik weer naar huis.

Thuis ging ik aan de slag met het huis poetsen en dat deed ik tot half 3. Toen wandelde ik naar opa en oma. Daar kwam namelijk een koper naar toe voor oma’s fiets. En die nam hem met een brede glimlach mee haha. Goed geregeld, zo op 2 dagen tijd haha. Ik bleef nog wat drinken en kletsen. Hielp oma nog met haar computer en rond half 5 wandelde ik weer naar huis. Toen was Kenneth al thuis haha. Ik maakte de poets af, plakte stickers op de vuilnisbak en daarna was het tijd om te koken!

Ik maakte pasta bolognese met farfalle, penne, gehakt, Italiaanse groentemix en een tomatensaus. Erg lekker. Na het eten deed ik de afwas en toen vond ik het goed geweest. Eigenlijk wilde ik gaan schrijven, maar dat lukte me niet. Dus deed ik het maar even rustig aan en al vroeg gingen we naar bed.

31 januari: eindelijk weer mee op de wagen

De wekker ging namelijk heel erg vroeg woensdag! 5 voor 4 om precies te zijn. Ik kleedde me aan en maakte me klaa om te gaan. En toen was het op naar Venlo. Kenneth koppelde de trailer aan en daarna vertrokken we richting Utrecht. We moesten lossen bij het distributiecentrum van de Hema. Na de Hema reden we door naar Nieuwegein. Welke bedrijven het waren weet ik niet meer, maar Nieuwegein was er ook zo weer uit.

Onderweg naar Gouda was het alweer half 11 en namen we pauze. We gingen even naar de wc bij de Mc Donalds en daar aten we ook een ontbijtje. Ik nam pancakes en een mc muffin egg & bacon en voor de gezondheid een lekkere smoothie. Het smaakte goed! Na de pauze reden we door naar Gouda. Na Gouda reden we door naar Dordrecht om te laden en toen konden we richting Venlo komen. Rond 3 uur waren we in Venlo. En toen was de dag weer om en konden we niet veel later weer naar huis.

Thuis vouwde ik nog wat witte was en probeerde ik de tijd te doden tot het avondeten met filmpjes kijken. Als avondeten hadden we de pasta van dinsdag. Lekker makkelijk! Na het eten ging ik boven op mijn kantoor weer verder met opruimen en omgooien van spullen. Ik belde nog even met mama en rond half 9 ging ik naar beneden. Ik keek nog even tv en toen was het alweer tijd om boterhammen te smeren en naar bed te gaan.

En dat waren weer de afgelopen dagen. Ze waren niet super spannend, maar wel erg leuk. En ik ben blij eindelijk weer mee te zijn geweest op de wagen. Heb jij al buikgriep gehad?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 2, 2018 / 8:15 am

    Een goeie vraag Kelly! Buikgriep? ik weet het niet zeker, omdat het ook de stofwisseling kan zijn. Anders had ik al wel iemand aan gestoken. Mooie vuilnisemmer op 48! En leuke dagen gehad, nog bedankt voor je hulp, we vinden het super! Fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: