2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #63-#64 Mijn kleine aapje stevig knuffelen

aapje

Oh jongens, ik heb weer zitten genieten hoor. Donderdag mocht ik mijn kleine aapje weer stevig knuffelen. De kleine Italiaan haha. En dan hebben we nog vrijdag, toen ging ik weer mee op de vrachtwagen!

1 februari: onze kleine Italiaan en aapje knuffelen

aapje

Donderdag wilde ik een dagje naar Roermond. Eerst moest ik nog even wat schoonmaken in huis. Dus ik deed de afwas, de badkamer, de wc en wat andere kleine dingetjes. En daarna reed ik naar Roermond. Daar was ook Mandy en mijn kleine aapje. En hij was weer gegroeid lichamelijk en in zijn doen en laten. Zo ontzettend leuk!! We speelden en daarna probeerde we de fles weer bij hem uit. Hij vond het absoluut niet geslaagd en eerlijk is eerlijk ik snap ook dat het niet lekker is. Maar omdat ik hem vast had nam ik hem ook dicht tegen me aan om te troosten. En toen viel het kleine aapje in slaap. Zo ontzettend schattig! Hij hield alleen mijn haar ontzettend strak vast en ik wilde even met Mandy naar de winkel. Dus mama nam hem over en gelukkig liet hij snel los. En zo kon ik even met Mandy naar de winkel.

Een kleine italiaan

Na de boodschappenwinkel was het alweer lunchtijd. Dat duurde eventjes en voor dat we het wisten was het alweer bijna 2 uur. Mandy had een afspraak bij het consultatiebureau en ik was wel nieuwsgierig, dus wilde graag mee. En papa reed, dus dat was extra gezellig. Onderweg er naar toe moest ik hard lachen om Olaf. Hij had zijn handje zo alsof hij een hele temperamentvolle italiaan. Dat gevoel kreeg ik ervan haha. Ook het consultatiebureau was leuk om mee te maken. Olaf doet het geweldig en op Mandy waren ze erg trots, iets wat ik alleen maar kan beamen. Daarna buurtte we nog even in het appartement en zag ik Visstick voor het eerst. De hamster van Mandy. Ook zo’n ontzettend schattig beestje.

Daarna reden papa en ik weer naar huis. Daar trof ik Jill aan op de bank. Ze wilde graag even gaan snuffelen bij de Action. Dus dat deden we! Jill nam er super leuke washitape en een mini lightbox mee en ik huishoudelijke producten. Maar daar was ik wel heel blij mee en ook leuke pennen! Om half 6 waren we terug en reed ik weer naar huis. Ik maakte voor mezelf erwtensoep warm en daarna had ik nog wat yoghurt. De rest van de avond deed ik niet veel, ik schreef nog eventjes het artikel over februari, belde met mama, smeerde de boterhammen en deed nog even de afwas. En toen was de avond alweer om.

2 februari: een goed gevoel over stage

Vrijdag ging ik weer lekker mee op de wagen. De wekker ging om 6 uur, dus dat viel allemaal reuze mee. Half 7 waren we in Venlo en konden we aan de slag. Of ja Kenneth, ik had me namelijk heel bewust voorgenomen om alleen mee te gaan. Dus dat deed ik! We begonnen in Schijndel, daar hadden we 2 adresjes en die waren er zo uit. Vervolgens reden we naar Sint Oedenrode, toen Den Bosch en vervolgens Waalwijk. Dat liep allemaal lekker, tot het 2e adresje Waalwijk. Daar stonden we om precies te zijn 2 uur te koekeloeren. Gelukkig was ik al die tijd al bezig om met een boek over bloggen te lezen, dus ik amuseerde me wel. En we hadden Kenneth zijn collega’s die regelmatig over de speakers gingen als ze belde.

Na Waalwijk was het tijd voor Helvoirt volgens mij en toen hadden we ze alweer gehad. Op naar Venlo! Eenmaal in Venlo gingen we even bij de planning langs. We praatten even en doordat Kenneth vroeg waar ik kwam te zitten, kwam ik erachter dat ik aan het bureau aan de chauffeursbalie zou komen te zitten. Dikke prima! Nadat we hadden afgeschreven wachtten we even op Ger, want die moest toch bijna beginnen. En toen konden we nog even een bakje koffie/warme chocomelk doen.

“Tot maandag!”

Ook zag ik toen degene waarbij ik op sollicitatie was geweest. Die keek me heel verbaasd aan, “wat doe jij hier?”. “Tja mijn vriend rijdt hier en mijn schoonpap ook.” Want die stond gelukkig wel naast me. Kenneth was net naar het toilet, waar hij vandaan kwam. Het werd een “Tot maandag” met een glimlach, dus de juiste toon was gezet. En hoewel ik spontaan weer nerveus werd, ging eigenlijk de angst er ook uit. Het komt wel goed. Ik heb Kenneth en Ger “in de buurt”, heb de dingen die ik wilde zien al gezien en heb zelfs al wat meer weet van wat me te wachten staat. Daarna keek ik nog even mee naar wat Ger allemaal moest doen voor hij vertrok naar Duitsland en toen hij ging,  gingen wij naar huis.

Onderweg hadden we eigenlijk allebei wel zin in een patatje oorlog. Dus we gingen naar het dorp, haalden wat voor Kenneth’s koffiezetapparaat in de vrachtwagen bij de Plus. En daarna liepen we samen naar de frituur om een patatje te halen. Heel gezellig eigenlijk! Die aten we samen thuis op en daarna ging ik achter mijn laptop en Kenneth even naar boven. Een hele relaxte vrijdagavond thuis.

Ik heb genoten van mijn kleine aapje, die ik nu niet meer zoveel ga zien als voorheen. (Balen!!). En alle andere leuke dingen woensdag. Het ritje in de vrachtwagen was weer heerlijk en het even de tijd nemen om te lezen ook. Nu is het tijd voor weekend, wat ga jij doen? Ik wens je in ieder geval een heel fijn weekend toe!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 3, 2018 / 8:06 am

    het was weer interessant om te lezen en het leest zo heerlijk weg. Fijn, dat je even op je stageplaats geweest bent en je weet dat het allemaal in orde is en ook goed gaat lopen. Fijn weekend voor jullie beiden en groetjes van oma xx

  2. Dorothé
    februari 3, 2018 / 8:52 am

    Lekker gevulde dagen vol met positieve dingen en die weken komen goed. Gelukkig zitten er weekenden tussen fijn weekend en geniet van al het goede xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: