2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #65-#66 tapas uitproberen en veel familiemomenten

tapas

Het weekend is alweer voorbij. Een gezellig weekend met veel familie momenten! Ook gingen we kijken op het vliegveld van Eindhoven, probeerde we tapas uit en struinden we bij de kringloopwinkels rond. Kortom we hebben ons goed geamuseerd.

03 februari: Eindhoven Airport en Spaanse tapas

Volle zaterdagmorgen

Zaterdag hadden we een vol dagje gepland. We begonnen de dag bij het postkantoor waar we een pakketje moesten halen en wegbrengen. Daarna reden we naar de Heuts, omdat Kenneth een aantal dingen nodig had voor de vrachtwagen. Na de Heuts gingen we samen even brunchen bij de Bufkes. Daar nam ik de Speltbol Bufkes Club, een aanrader als je het mij vraagt! En een glaasje verse jus. Daarna reden we door naar familie van Kenneth. Zijn oom had een tafeltje voor in de vrachtwagen opnieuw gestoffeerd en die gingen we halen. We dronken er koffie/thee en al gauw was het half 2. Tijd om naar Kenneth zijn ouders te gaan.

Eindhoven Airport

Samen met zijn ouders gingen we naar Eindhoven Airport. We stopten nog even bij de baas van Kenneth om wat af te geven en daarna gingen we door. Ger en José gaan binnenkort op vakantie en wilde graag het vliegveld even zien. Het was erg tof om even op het vliegveld rond te lopen. Hoeveel logistieke bewegingen ze daar wel niet hebben. Ongelooflijk! We hebben een vliegtuig zien klaar maken en vertrekken. Mooi om van de buitenkant eens te zien. We dronken nog wat op het vliegveld, bekeken de winkeltjes en daarna wandelden we terug naar de auto. Op naar Valkenswaard.

Spaanse tapas

tapas

Ger en José hadden wowdeals gekocht voor een tapas bij ‘Barcode’ in Valkenswaard. We waren er vroeg, maar konden gelukkig al terecht. Het eten was echt super lekker! We kregen inktvisringen, brood met smeersels, gehaktballetjes in rode saus met cheddar on top, frietjes, chickenwings en nacho’s met kaas. Daarnaast kregen we er ook sangria bij, maar dat vond ik niet super lekker. Het was niet vies, maar ik ben gewoon niet zo’n drinker. Na het eten gingen we nog even bij de andere oom en tante van Kenneth op bezoek. Dat was ook erg gezellig, want we gingen pas tegen half 1 weer naar huis. Om 2 uur waren we zelf thuis, moe maar voldaan gingen we naar bed.

04 februari: Snuffelen bij de kringloopwinkels

De grootste lol

Zondag begon mijn dag pas rond een uurtje of 10. Toen moest ik wel wakker worden, want het was tijd om mijn weekboodschappen te gaan doen. Ik haalde eten voor bijna de hele week en eenmaal thuis mocht ik alles ook weer uitladen. Ik maakte mijn brunch klaar, dat was een Italiaanse bol en een croissantje met een glas sinaasappelsap. Ondertussen schreef ik over de stage waar ik vandaag mee begin. Na het eten reden we naar mijn ouders toe. Ze hadden van die lichtbollen op tafel staan en ik vond ze erg leuk. Papa pakte ze gelijk in, omdat ze zelf geen idee hadden waar ze ze kwijt moesten. Mama en ik hadden de grootste lol, want Kenneth was aan het mopperen dat hij dat niet moest doen. Papa zette de doos al klaar en Kenneth zei hem wel terug te pakken haha.

Snuffelen bij de kringloopwinkel

Nadat we wat hadden gedronken reden we met Jill naar de kringloopwinkel. Soms is het nog wel eens leuk om te snuffelen naar dingen die je kunt opknappen en gebruiken. Of dvd’s en boeken op te sporen. Bij de eerste kringloopwinkel vond Jill 2 Harry Potter films, dus die moesten mee. Daarna reden we naar de andere kringloopwinkel. Daar vonden we een schaakbord dat we vroeger ook hadden. Die namen we mee, onder andere om papa te plagen, want zo’n bord was naar de kringloop gegaan haha. En ik kocht er een dvd van “Toen was geluk heel gewoon”, die vind ik zo leuk! Eenmaal terug thuis lag mama dubbel van het lachen. Papa was vooral verbaasd haha. Geweldig! Kenneth en Jill gingen schaken en ik praatte over van alles en nog wat met mama, keek mee naar het veldrijden en ik brainstormde voor Bij Zus.

Rustige zondagavond

Rond 6 uur gingen we weer naar huis! Ik maakte woknoodels met kipstukjes, sperziebonen en Ajam Pangan van Chicken Tonight. Erg lekker! Als toetje maakte ik een kommetje met stukjes appel, peer, een handje flakes en yoghurt. Dat smaakte ook goed. Ik deed de afwas en vervolgens begon ik aan dit dagboek. Ondertussen keek ik nog wat tv en voor dat ik het wist was de avond om. Boterhammen smeren en naar bed.

Het was een fijn weekend met veel familiemomenten. En nu op naar het volgende dagboek, daarin praat ik je bij over de eerste 2 stagedagen! Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 5, 2018 / 7:47 am

    En nu is het dan zover, je kunt aan de slag en dan gaat de spanning van zelf over. Je hebt weer een weekend gehad, wat bij je past. Vandaag een goeie start en succes op je stageadres! We duimen voor je, liefs oma xx

  2. José
    februari 5, 2018 / 5:42 pm

    Dat was weer een druk weekend. De tapas waren lekker en dat jij de sangria niet zo lekker vond was voor mij niet erg. Ik vind dat heel lekker. Op de luchthaven rondkijken vind ik altijd leuk. Nu beginnen aan de stage. Heel veel succes en tot snel groetjes xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: