2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #69 -#70 weer wat meer energie!

energie

Hip hooray! Ik heb weer een beetje meer energie, sneller dan gedacht eigenlijk. En ik had ook mijn eerste “not that good” dag, gelukkig maar! Want het kan niet iedere dag perfect gaan. Ik neem je kort mee!

7 februari: eindelijk weer meer energie

Woensdag was echt een goede dag! De dag begon zonder buikpijn of moeite en ik had zin om naar Venlo te gaan. Ik vertrok weer om kwart voor 8, zodat het niet erg was om in de file te staan. Want uiteraard stond ik er weer in! Kwart over 8 was ik ongeveer in Venlo. Mijn dag kon beginnen! Ik keek vooral mee met een van de planners en dat deed ik de hele dag door. Tussendoor had ik wat kleine klusjes waarbij ik kon/mocht helpen en dat was weer leuk om te doen. Mijn pauze bracht ik door met collega’s van andere afdelingen, dikke prima! En aan het einde van de dag hielp ik verschillende chauffeurs om aan hun loslijsten te komen en de planning voor de dag erna. De dag was in ieder geval zo om.

Terug thuis maakte ik nog wat aardappels en sperzieboontjes warm. Die liet ik ook weer afkoelen haha. En ik bakte een schnitzeltje voor mezelf. Die at ik op. Oh en onder het koken verschoonde ik Kiko zijn bak ook maar even. Na het eten begon ik aan de afwas en vervolgens bakte ik de schnitzel van Kenneth, wat frietjes in de oven en sperzieboontjes mengde ik met wat mayonaise. En dat terwijl ik nog even met mama belde. Toen Kenneth thuis was aten we nog samen en daarna kroop ik achter mijn laptopje om te schrijven. En na mijn laptopje smeerde ik de boterhammen. Om vervolgens na een warme douche lekker in bed te kruipen en te gaan slapen.

8 februari: Een “not that good” dagje

Donderdag was niet mijn allerbeste dag. Het was behoorlijk druk op stage en eigenlijk ging het allemaal prima. Maar goed, ik weet ook nog niet helemaal alles. En soms is het voor iemand die er al jaren werkt best pittig om te snappen. Dus ik kreeg van alles op mijn bordje waarvan ik nog niet precies wist hoe ik het op moest lossen en de hulp ontbrak ook even. Gelukkig sprong een ander mij te hulp en kon ik het toen weer prima zelf. Maar dat gaf even een klein knakje in mijn dag. Maar nu hebben we dat moment gelukkig ook gehad. Was wel toevallig want mijn aanspreekpunt vroeg me hoe het beviel voor dat dit voorviel en daar vertelde ik vrolijk tegen dat ik het geweldig vond en beaamde dat mijn collega’s heel tof waren. Dat zijn ze ook moet ik zeggen, maar dit was even niet zo leuk haha. Kan gebeuren, morgen weer een nieuwe dag! Ik ben tot nu toe nog steeds blij met mijn stage en ik denk dat ik dat nog het belangrijkste vind.

Een “het zal me wat” avondje

energie

Na stage reed ik naar Duitsland om te tanken en vervolgens naar de Plus om boodschappen te halen. Onderweg belde ik met Kenneth. Maar met honger en een niet te best humeur boodschappen doen resulteerde in chips uit de aanbieding en een zakje chocolade paaseitjes. Geeft op zich niks voor een keertje. Moet kunnen! Eenmaal thuis belde ik weer met mama, want langs gaan ging ik niet meer redden voor mijn gevoel. Ik bakte een kip cordon bleu en warme aardappeltjes met rode kool op. Heel lekker. Daarna deden Kenneth en ik de afwas en vervolgens dook ik weer op de bank met mijn laptop. Ik keek een aflevering van VTM “groeten uit..” terug met de familie Gooris-Pfaff. Daar klaarde mijn donkere wolk wel weer van op. En toen begon ik aan dit dagboek! Een beetje een herstelavondje met een bakje chips en een chocolade paaseitje. Om de dag te eindigen met boterhammen smeren.

De week is bijna om! Vind ik helemaal niet erg, want ik ben nu toch wel toe aan weekend. Ik ben wel blij dat mijn energie weer een beetje terug is en ook om het feit dat ik de rot middag hebben gehad. Dan is hij tenminste geweest! Hoe waren jouw woensdag en donderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  februari 9, 2018 / 8:41 am

  Je eerste stageweek zit er bijna op. Fijn dat je positief bent en ook kunt relativeren. Wie werkt maakt fouten en wie niet werkt kan geen fouten maken. Al met al ben je heel tevreden, geweldig! succes vandaag en al vast een fijn weekend! Groetjes oma xx

 2. Ger
  februari 9, 2018 / 5:05 pm

  Rob kwam bij met en hij moest de groeten doen aan die ouwe dikke grijze (grapje) ik zei dat durft mijn schoondochter niet nee zei Rob dit is een grapje (wist ik wel) maar hij moest mij de groeten doen van jou.Fijn dat het je bevalt bij KLG maar af en toe is het ook zwaar of moeilijk maar ik heb vernomen dat je bij veel mensen daar te recht kan voor vragen ze zijn niet flauw daar of laten je niet alleen.
  Groetjes je schoonvader hi hi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: