0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #71-#72 een beetje verdwaald in Sittard

verdwaald

Zo zijn we weer na een dagje niks. Ik was namelijk aan het genieten van een dagje met mijn familie, waardoor ik er niet aan toe kwam te schrijven. Ik raakte verdwaald in Sittard, maar laat ik beginnen met vrijdag!

9 februari: de laatste eerste vrijdag stage

Humor met Kenneth

Vrijdag had ik natuurlijk weer stage! En hoewel de ochtend even een dipje kende was de rest van de dag eigenlijk dikke prima. Ik had op zich genoeg te doen. Ik amuseerde me en dat deed me goed. Natuurlijk vond ik dingen wel wat spannend, als in contact opnemen met een andere afdeling is een beetje als aaaaa. Maar we zijn maar mensen dus dat ging ook prima. Daarnaast had ik de grootste lol, omdat Kenneth klaar was in Maarheeze en zijn planner aan mij vroeg wat ik vond dat hij moest doen. Naar Venlo terug of nog even doorrijden. Ik koos voor nog even doorrijden, omdat hij nog niet genoeg uren had. Uiteindelijk stond hij volgens mij nog een uurtje of 2 bij dat adres. Hilarisch!! Kenneth vond het wat minder muhahaha.

Harry Potter 2

Na stage haalde ik nog even boodschappen bij de Lidl. Tegelijkertijd belde ik nog met Kenneth en Ger, een soort vergaderingsgesprek haha. Het ging ook over werk, want we zitten nu alle drie bij hetzelfde bedrijf. En per toeval kwam ik ook nog een directe collega tegen in de Lidl. Vond ik echt een leuk toeval! Als avondeten maakte ik nasi met wat salade en satéstokjes van Ger en mij. Na het eten deden we samen de afwas en toen reed ik nog even naar Roermond. Waar ik meekeek naar Harry Potter 2! En rond kwart voor 11 reed ik weer naar huis.

10 februari: een beetje verdwaald in Sittard

Ontbijtje

Zaterdagochtend ging Kenneth naar zijn vrachtwagen om wat in te bouwen met Ger. Ik deed even wat huishoudelijke dingen beneden en daarna haalde ik croissantjes en sap. Om vervolgens daarmee naar Mandy, Jordy en Olaf te gaan. Aangezien ik hun niet meer zie doordeweeks wilde ik graag even gaan buurten daar. Dus ik had gezegd wat voor ontbijt mee te brengen haha. Om 10 uur was ik bij ze. Het was erg gezellig! Ze hadden nog worstenbroodjes afgebakken en brood erbij gepakt. En zo zaten we met z’n allen in de woonkamer te ontbijten. Oh en ik knuffelde natuurlijk met Olaf, want ja dat moest ik heel even inhalen. Hij wilde mijn vingers opeten, dat was echt hilarisch! Het was erg gezellig en Mandy maakte nog wat mooie foto’s van mij en Olaf! Zoals eentje hierboven, enorm trots ben ik op de foto’s en op hen.

Om kwart voor 1 gingen zij hun boodschapjes doen en ik was dat eigenlijk ook van plan. Maar ik besloot spontaan naar Sittard te rijden. Ik had heel sterk de behoefte om eens bij het monument van opa te gaan kijken. Stront eigenwijs zoals ik ben ging ik op mijn gemakje naar Sittard waar ik Google Maps in toetste. Maar met alleen “de Baandert” kon ik het helaas niet vinden. En ook met monument kwam ik niet verder. Ik reed dus richting “de Baandert”, want in die wijk moest het liggen. De hele binnenstad ging ik door, met alle carnavalsdrukte eromheen.

Verdwaald

verdwaald

Ik kwam in de wijk aan en toen moest ik het natuurlijk nog vinden. En dat werd een interessante zoektocht.. Ik raakte een beetje verdwaald en belde mama eens op om te kijken of zij en papa mij konden helpen. Ik was er heilig van overtuigd dat ik goed zat, maar ik vond het niet.. Papa zei “voor het tankstation links”. Dat had ik in mijn ogen gedaan, want ik kwam de wijk uit en toen lag hij aan mijn rechterhand. Dus in feite ging ik ervoor links. Maar ik kwam er niet wijs uit. Dus ik belde Jordy eens op, omdat ik wist dat hij mij wel wat wegwijzer kon maken, aangezien Google maps appeltje eitje is. Hij gaf me het adres en toen bleek ik er 900 meter vandaan te zitten. Ik volgde de route en kwam vanuit de andere kant nu de grotere weg op en inderdaad.. Voor het tankstation moest ik links! En toen reed ik er dus zo naar toe.. Ongelooflijk haha! Ik liep er even rond en maakte een paar foto’s. Fijn om er weer even te zijn!

Eigenwijs

Daarna stelde ik mijn telefoon in op thuis. En wat bleek.. Ik reed op de terugweg over een industrieterrein waar ik regelmatig met de vrachtauto was geweest! De binnenstad door had helemaal niet gehoeven! Als ik nou niet zo eigenwijs was geweest en gewoon had gebeld was ik zo daar geweest haha. Met een halfuurtje was ik weer thuis, ik woon dus maar een halfuur van dat monument af, ongelooflijk! Nu ga ik er dus wel wat vaker heen dan dat het voorheen was.

Harry Potter avond

Ik maakte de deur open voor Kenneth en Jill, want die waren samen op tour geweest. En daarna maakte ik ze een stokbroodje klaar. Toen die klaar was bleken papa en mama bij opa en oma te zitten. Dus ik wandelde er gauw naar toe, want dan had ik opa en oma ook weer gezien! Na opa en oma werd ik weer thuis afgezet en kwamen ze nog heel even binnen. En toen gingen ze naar Mambo toe. Jill bleef bij ons, want we hadden Harry Potter avond. Eerst deel 1, en daarna grotendeels deel 2. Met pizza uit de oven als avondeten! Het was erg gezellig en het was zo 20 voor 11, tijd om Jill naar huis te brengen. We bleven nog even wat drinken en toen gingen we weer naar huis!

Tja en zo zie je maar weer.. Je hoeft niet verdwaald te raken als je vraagt om wat hulp. Maar goed ik rij er nu praktisch blindelings naar toe! Het was een gezellige dag vol familie en ik ben heel tevreden over mijn stage-adres. En dolgelukkig met de foto’s van mij en mijn kleine vriendje Olaf! Hoe was jouw zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 12, 2018 / 7:53 am

    wij vonden het zaterdag ook gezellig dat pap, mam en jij kwamen buurten en bijpraten. Je had een “goeie” stageweek achter de rug en de zaterdag was voor de ontspanning. Het één na het ander doet goed! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: