2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #73-#74 wist jij al dat Duitsland in de Benelux lag?

benelux

Het was me weer wat met mij hoor haha. Zondag hielp ik mee met een kleine verbouwing bij mijn ouders. En maandag dacht ik er helemaal niet bij na of Duitsland nu wel of niet deel uitmaakte van de Benelux.

11 februari : een kleine verbouwing

Zondag begon de dag met de weekboodschappen. Een klus die ik totaal niet leuk vond haha. Maar ik gaf mezelf het doel om voor ongeveer €30,- bijna alle weekboodschappen binnen te halen. En dat lukte gelukkig! Eenmaal thuis maakte ik een stukje stokbrood klaar en daarna deden Kenneth en ik samen even de afwas. José had me gevraagd of ze een grote handtas van me kon lenen en die wilde ik haar graag brengen. Dus om half 1 zat ik in de auto naar Roermond. Ik nam mijn lading tassen mee en daar koos ze er eentje uit. Ik kreeg nog een lipbalm en nagellak, die had ze bij een pakketje gehad en daar zeg ik geen nee tegen haha. Na een colaatje en nog even helpen met de tablet liep ik nog naar mijn ouders.

Jill was bezig haar kamer op te ruimen en ik ging even boven kijken. Ze was hard aan het werk, maar zag even door de bomen het bos niet meer. We dronken dus beneden met z’n allen wat en we hadden er een donut bij! Jum! En toen bedachten mama en ik wat en gingen we aan de slag met een kleine verbouwing. De kleine verbouwing bezorgde ons alleen niet helemaal het beoogde resultaat. Maar we waren tevreden! Daarna dronk ik nog wat en toen was het alweer half 6. Ik haalde nog even satésaus bij Ger en José en daarna reed ik naar huis. Terug thuis maakte ik een makkelijke versie van de broccolisoep en daarna deed ik afwas. Na het afwassen schreef ik het dagboek dat je gisterenavond nog kon lezen. En we keken tv. Zo was de avond ook weer snel om!

12 februari : Duitsland in de Benelux

Maandag ging erg goed. De vroege ochtend had wat problemen, maar eenmaal op het werk ging het weer! Zoals mama al reageerde op mijn artikel, er komt een moment dat ik zelf mijn tijd bepaal. En dat doel houd ik mij voor ogen! De rest van de dag verliep eigenlijk heel lekker! Ik maakte alleen een briljante “fout”. Ik had de filters ingesteld om een rit DPD te slepen. En hierbij was ook een Duits adres. Ik zocht en ik zocht, maar ik kon Duitsland niet vinden. Dus een collega van me zei me “de filters staan op Benelux of niet?” en ik zei volmondig zonder er bij na te denken “ja!”. En toen vroeg hij me “ligt Duitsland in de Benelux dan?”. Uh, nee.. Dat bedoel ik. En toen kon ik het zo vinden haha. Gelukkig heb ik meer collega’s die het wel eens overkomt! En zelfs de minder behulpzame collega van vorige week hielp mij gisteren heel goed. Echt een fijne werkdag!

benelux

Kenneth was al op tijd klaar, dus die was al thuis. Via een appje vroeg ik of hij wilde koken en dat wilde hij wel doen. Jeej! Dus toen ik thuis kwam stond de wortelstamppot al te koken. En was hij druk bezig een barbecue marinade te maken voor de speklapjes. 10 over 6 zaten we al aan het eten en het smaakte erg goed! Na het eten deed ik de afwas en toen kroop ik achter de laptop om te schrijven. Zo kon ik ook nog even ‘Zomer in Zeeland’ kijken. Fijn zo’n maandagavondje!

Het waren dus weer 2 goede dagen! En hoe was jouw zondag en maandag?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 13, 2018 / 8:19 am

    Wij hebben beide dagen kunnen fietsen en dat is voor ons belangrijk, de rest gaat z’n gewone gang. Meubels verplaatsen heet bij jullie “verbouwen” , daarvoor noemden we het “tenten”. Mooi, dat je weer een fijne werkdag hebt gehad. Verder “je bent nooit te oud om te leren” , wij leren ook nog. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: