20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS #75-#76 dinsdagen zijn voor pannenkoeken

pannenkoeken

Dinsdagen zijn voor pannenkoeken, dat heb ik besloten. Want dinsdagen moeten gevierd worden. En woensdag zaagde we de week weer doormidden, lekker! Hoe wij Valentijnsdag vierden zal ik je ook nog vertellen.

13 februari: dinsdagen zijn voor pannenkoeken

Dinsdag had ik natuurlijk weer stage en volgens mij ging dat eigenlijk wel lekker. Er gebeurde volgens mij niks geks en ik ben bijna de hele dag wel druk in de weer geweest. De dingen die ik de eerste week heb geleerd ben ik nu heel bewust in de praktijk aan het brengen en daarbij leer ik nu meer zelfstandig aan de slag te gaan. Her en der is dat best lastig, maar we komen er wel uit met wat hulp.

Iets na half 6 stapte ik mijn autootje weer in naar huis. Ik was vrolijk en zong lekker mee op de muziek de hele weg. Eenmaal thuis wilde ik wel weer eens proberen pannenkoeken te bakken. Zonder een echte pannenkoeken pan. En het lukte en we smulde ! Zo lekker! Daarna waste ik af, keek ik televisie en ik belde nog even met mama. En toen was het al gauw tijd om boterhammen te smeren en naar bed te gaan.

14 februari: happy valentinesday

Woensdag was het Valentijnsdag! Daar heb ik eigenlijk niet veel van gemerkt haha. Het was vrij rustig op stage en ik had na de middagpauze niet super veel meer  te doen. Maar het was prima. We zaagde de week weer doormidden en dat is altijd goed! Ik kreeg nog wat hulp met hoe ik chauffeurs kan helpen, dus dat heb ik nu ook weer geleerd. Kenneth was ook weer op tijd thuis, dus ik vroeg aan hem of hij misschien de rookworst kon maken voor de wortelstamppot. En toen ik thuis kwam was het eten bijna klaar! Jippie!

De avond was lekker rustig! Ik deed de afwas en speelde even een spelletje achter de Playstation. En daarna dook ik weer achter de laptop en  besloot ik de foto’s van mij en Olaf te delen. Omdat ze zo leuk zijn! Kenneth maakte heel lief thee en ik deed lekker rustig aan op de bank. Rond half 10 maakte ik de boterhammen klaar, ruimde nog een lading was op en toen was het douchen en naar bed. Gewoon lekker normaal op Valentijnsdag. Ook prima!

Tipje van flipje

Kenneth heeft nogal wat problemen met zijn telefoonoplader. Hij koopt ze altijd via Wish en Ali, maar op de een of andere manier wordt zijn Huawei Mate 9 er niet vrolijk van. Een 10 daagjes terug werd ik benaderd door GSMoplader.nl. Een bedrijf dat de officiële laders verkoopt van verschillende telefoonmerken. Ze vroegen of ik wat uit wilde testen en nou valt er aan een oplader niet veel te testen. Toch vond ik het geen gek idee, omdat wij regelmatig problemen hebben met opladers. En zo lag er een dag later een pakketje bij papa en mama op bezoek. Dit maal voor Kenneth om te testen, want ik vond dat het wel tijd werd voor een echte Huawei lader, aangezien de zijne in de vrachtwagen ligt. Deze werkt gelukkig wel! Dus mocht je een keer met hetzelfde probleem zitten, dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen. Voor 18.00 besteld is morgen in huis, dus dat is ideaal!

Zo en dat was het dagboekje weer voor vandaag! De volgende zal zaterdag weer zijn, maar laten we eerst maar wat gaan maken van de donderdag en vrijdag. Wanneer is het bij jou pannenkoeken dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 15, 2018 / 8:06 am

    De eerste reactie ging fout door het gebruik van “enter”. Die pannenkoeken lijken ook lekker, Kelly! Wij eten ze niet vaak en dan gaat er nog een dikke groentesoep vooraf. Een fijne dag en succes. Groetjes oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: