2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #8-#9 RKC Waalwijk en pakjesavond

pakjesavond

Zo het is al wat later op de zondag, maar dat mag de pret niet drukken. Tijd voor weer een nieuwe &ZUS. Een terugblik op vrijdag toen ik bij Fortuna Sittard- RKC Waalwijk op de tribune zat en zaterdag pakjesavond.

8 december: Fortuna Sittard – RKC Waalwijk

Toffe les!

Vrijdag had ik een onwijs toffe les op school en een onwijs saaie les. We begonnen met de toffe les! Dat was namelijk een les van mijn favoriete leraar. Hij gaf ons wat levenslessen mee en daarna kwam Tren van Enckevort wat vertellen over het ondernemerschap. Het was een hele fijne les en de levenslessen die we mee kregen zijn er om in een boekje op te schrijven. Vooral “volg je gevoel” vond ik een hele mooie. Na de geweldige les kregen we een saaie wiskunde les. De onderwerpen van die les spreken me totaal niet aan, maar dat maakt niet uit. Het uurtje was zo voorbij en toen konden we naar huis!

Mamma mia

’s Middags maakte ik een flinke wandeling door het dorp, want ik moest toch een pakketje wegbrengen. Daarna plofte ik thuis op de bank met “Mamma mia” op Netflix. Papa vroeg of ik bij hun bleef eten en eigenlijk leek me dat geen verkeerd idee. Dus om half 5 stapte ik in de auto op weg naar Roermond. Kenneth kwam ik met de vrachtwagen tegen. Dus die was op tijd thuis.

Fortuna Sittard – RKC Waalwijk

Eenmaal in Roermond kon ik nog even snuffelen bij Olaf en toen we Jordy, Mandy en Olaf hadden uitgezwaaid gingen we eten. We aten een hamburger met gebakken aardappeltjes en groente. Alleen was ik vergeten een foto te maken.. Om half 7 zaten we in de auto en reden we naar Sittard. Tijd voor een thuiswedstrijd Fortuna Sittard tegen RKC Waalwijk.

De wedstrijd was weer geweldig. De eerste helft leek het nergens op en er was toch wel twijfel of ze het gingen halen. Maar de 2e helft scoorden ze weer super. Brullen, juichen, springen we deden het allemaal weer en niet voor niets. Ze wonnen met 6-0! Het feit dat het ijskoud was laat ik volledig achterwegen. Want dat woog niet op tegen de wedstrijd zelf.

Terug bij papa en mama dronk ik nog een mok warme chocomel en at ik een koekje en om 11 uur stapte ik in de auto om naar huis te gaan.

9 december: nieuwe brillen halen en pakjesavond

Nieuwe brillen ophalen

Zaterdag was ik alweer vroeg op. Ik ruimde wat spulletjes op en om half 11 stapte we in de auto op weg naar Roermond. We haalde Jill op en daarna dropte Kenneth en Jill me alvast in de stad. Ik had namelijk om 10 over 11 een afspraak bij de Specsavers en dat gingen we maar net halen. Ik was 10 minuten te vroeg en Kenneth en Jill waren precies op tijd haha. Zij gingen op surprise jacht en ik kreeg mijn nieuwe brillen aangemeten. 5 minuten later liep ik vol trots met mijn nieuwe bril op naar buiten. Gelukkig waren de 2 nog maar op het Munsterplein, dus ik was zo bij ze. We liepen richting Xenos, maar die was er niet meer, dus we gingen naar de Hema. Na de Hema liepen we naar de Subway, want we hadden honger.

We aten een broodje en toen gingen we richting Pipoos en Kruidvat. Daarna richting Athlete’s Foot, want ik wilde graag nieuwe Nikes, maar ze hadden niet wat ik graag wilde. Daarna naar Sneakers, maar ook dat viel vies tegen. Vervolgens liepen we nog de Boekenvoordeel en Zeeman binnen, ook daar hadden ze het niet. En toen besloten we naar de auto te gaan en even naar de Action te rijden. Daar hadden ze een canvas doek, dus toen was Kenneth geslaagd voor zijn surprise.

Na de Action brachten we Jill naar huis en gingen wij ook weer naar huis. We pakten thuis de cadeautjes in en eigenlijk wilde we het huis nog versieren in kerstsferen. Maar dat verplaatsten we naar volgende week zaterdag. Ik ging even de bank op en Kenneth hing boven rond. De buurvrouw hielp ik nog met wat steentjes en om half 5 reden we naar Roermond voor pakjesavond.

Gourmetten en pakjesavond

We gingen gourmetten en dat was heel geslaagd. Daarna deden mama en ik de afwas en samen met Jill zongen we de afwas weg haha. Na de afwas was het tijd voor pakjesavond. Door middel van dobbelen mochten we steeds een cadeautje rapen voor elkaar. Ik kreeg een toffe etui met Engeland print, een autosticker met de Union jack op, een recepten notitieboek en last but not least een mok met donuts op. Na de pakjes hingen we nog op de bank en keken we tv. Ik knuffelde nog even met Olaf. Om 11 uur stapte we in de auto en reden we naar huis.

Het waren weer hele gezellige dagen waar ik enorm van heb genoten. Pakjesavond is altijd gezellig en de overwinning op RKC Waalwijk was ook weer te mooi voor worden. En de levensles die ik vrijdag kreeg geef ik jou ook graag mee! Volg je gevoel!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  december 10, 2017 / 3:47 pm

  Oh Tren van Enckevort Rowen Hèze Tren. Had ik maar muis kunnen zijn. Wauw super dat is pas n echte mystery gast gastspreker.
  Het was echt heel gezellig gisteren. Ben nog aan het nagenieten xxxx

 2. Ans v zantvoort
  december 10, 2017 / 3:52 pm

  Gezellig zo’n weekend, wij hadden dinsdag pakjesavond was ook leuk. Is dat een foto met je nieuwe bril? Mooi ! Fijne zondag nog en groetjes van ons

 3. oma
  december 11, 2017 / 8:21 am

  dat was weer een leuk en vol weekend. Bevalt je nieuwe bril? Staat mooi Kelly. Maar ik denk dat de andere ook heel mooi staat. Nu op naar Kerstmis, zou er dan ook sneeuw zijn? Voorzichtig in het berkeer vandaag! Een mooie dag, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: