2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #90-#91 brood uit een pakje

brood

Brood uit een pakje? Ja, echt waar! Met wat water en een snufje Kelly. Of het smaakte vertel ik je graag. En dan vertel ik je ook maar gelijk de rest van de afgelopen 2 dagen!

27 februari: brood uit een pakje

De ochtend begon weer met zo’n lekker ontbijtje met aardbei en flakes. Moet ik echt vaker doen! Stage verliep goed, het team was weer compleet en daardoor liep het lekker. Niet perfect, maar wel prima. Omdat het avondeten nog niet compleet was reed ik na stage nog even naar de supermarkt. Ik bedacht me dat ik dat prima kon combineren met nog een brood, omdat ik met 2 broden nooit uit kom. Maar de broden waren op, dus ik kocht een pak om zelf te bakken.

Kenneth was later, dus ik begon met de eerste stappen van het brood bakken. Erg leuk om te doen. Terwijl het brood stond te rijzen maakte ik mijn avondeten klaar! Een pannenkoekje met groentesoep. En toen Kenneth thuis was at ik nog een pannenkoekje mee. Het brood wilde niet echt rijzen en het ging ook in een cakeblik haha. Maar goed, op zich ging het prima voor mijn gevoel. Rond 8 uur ging het brood de oven in en toen belde ook net mama volgens mij, daar kletste ik nog even gezellig mee.  En daarna haalde ik het brood de oven uit, dat zag er goed uit! Ik amuseerde me nog even achter de laptop om vervolgens de dag maar weer af te sluiten.

28 februari: even rustig aan

brood

Ik begon de dag met het zelfgebakken brood te smeren voor Kenneth en mij! Dat was even haasten, maar ik was toch nog op tijd klaar. Buiten was het koud, brrr, dat het -7 was had ik wel in de gaten. Stage was ontzettend rustig, ik had zelfs momenten dat ik gewoon even niks te doen had. Dat was op zich geen ramp! Ik mocht ook eerder af sluiten, maar ben toch blijven zitten tot half 6.  Het brood smaakte trouwens erg lekker, dus dat was zeker voor herhaling vatbaar.  Kenneth en ik waren bijna tegelijk klaar, maar ik was toch nog iets eerder thuis haha.

Hij had migraine, dus hij ging het even rustig aan doen en ik begon aan de kookpot.Ik maakte pasta met groente en saus. En het smaakte echt heel lekker, had ik niet gedacht, maar dat was smullen. Na het eten begon ik aan de afwas en ik ruimde de keuken een beetje op.  Ik dook de bank op met mijn laptop om lekker te schrijven, maar het kwam er niet echt uit. Dus ik snuffelde even rond op internet en ik belde nog even met mama. En toen was het tijd om boterhammen te smeren en lekker naar bed te gaan.

Er kwam ook een artikel online over dat je jouw spark niet moet verliezen. Ik merkte dat er wat mensen van schrokken. Geen paniek, ja ik zit niet lekker in mijn vel, maar nee het is niet super ernstig. Ik heb fijne back-up en het is al een stuk beter dan dat het was. Ik wilde gewoon duidelijk maken dat je altijd jezelf moet blijven, ook als het anderen niet aan staat. Je kunt niet iedereen tevreden houden, hoe graag je dat ook wilt. En jij moet gewoon jij zijn!

De woensdag is weer doorgezaagd en het is eindelijk weer donderdag. Lekker! Hoe waren jouw dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 1, 2018 / 8:23 am

    Erg koud en geen weer om echt naar buiten te gaan. Gelukkig zijn we over de hond en dan komen we ook wel over de staart. Brood bakken, een mooie oplossing en lekker. Hier alles o.k. Fijne dag Kelly en groetjes van oma xx

  2. Ans v zantvoort
    maart 1, 2018 / 9:22 am

    Leuk dat brood bakken, ga ik ook eens proberen. Fijn dat het goed gaat met je stage, en geniet van de goede dagen want perfect lijkt mij ook wat saai, liefs van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: