2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #92-#93 lekker bloggen en geen voetbalwedstrijd ?

voetbalwedstrijd

De donderdag en vrijdag zijn weer voorbij gevlogen. Met stage, tijd voor mezelf en een voetbalwedstrijd die niet door ging. En dan was er nog winter wonder nacht waar ik door heen reed. Of dat goed ging, dat vertel ik je graag!

1 maart: lekker bloggen

Donderdag was weer een prima dagje, ik heb me goed weten te amuseren op stage. Er was even een moment met een chauffeur minder, maar dat werd gelijk geweldig op gepakt door mijn collega’s. Na stage moest ik gaan tanken, maar het voorval van vorige week wilde ik niet nog een keer. Dus ik ging eerst nog naar de DM en de Lidl. Daar kocht ik wat make-up, lekkers, groente en een digitale weegschaal met donuts op. Ik had nog geen digitale weegschaal, dus deze kon ik niet laten liggen. Daarna ging ik tanken en dat scheelde me 5 cent! 5 cent die ik drie dubbel heb uitgegeven haha.

voetbalwedstrijd

Na het tanken reed ik naar huis en begon ik aan het avondeten. Dat werden schnitzels met groente! Kenneth en ik aten eerst samen en daarna belde ik nog even met mama. Dat was weer lachen! Na het bellen was het tijd voor de afwas en vervolgens ging ik lekker bloggen. Het kwam redelijk uit de vingers terwijl ik luisterde naar Rowwen Heze. Want daar had ik zin in haha en voor dat ik het wist was het tijd om te gaan slapen!

2 maart: geen voetbalwedstrijd

Vrijdag ging ik met 2 lagen kleding aan naar Venlo. ’s Avonds zou de derby Fortuna Sittard-MVV, dus ik zou rechtstreeks naar Roermond gaan en dan snel door. Maar ik denk dat je aan mijn schrijfstijl al ziet, die wedstrijd ging niet door. Dus ik zat op stage zonder kou te lijden waar andere het koud hadden haha. En als lunch had ik de pasta van woensdag! Ook prima! De stagedag op zich was goed. Ik heb gelachen en gewerkt, een prima combinatie voor een vrijdag.

Na stage reed ik naar huis en ongeveer 3 minuten achter mij kwam Kenneth ook aan. Ik at mijn gesmeerde boterhammetje voor in de auto met een gebakken eitje als avondeten. Samen met Kenneth keek ik nog even televisie en daarna vertrok naar Roermond. Ik haalde donuts en wat chips bij de Appie en daarna ging ik naar mijn ouders en Jill. Het was gezellig! We keken Harry Potter, waar ik dus echt niks van snap. Mambo was lekker vrolijk en we kletsten bij. Ook haalde ik een pakketje op dat ik heb ontvangen om te reviewen. Rond half 11 ging ik naar huis in een winter wonder land. Met niet harder dan 50 was ik 20 minuten later weer thuis zonder te slippen. En toen was het weer bedtijd en eindelijk weekend!

Ik ben blij dat het weekend is! Vandaag zijn we naar de Pasar Malam, lekker snuffelen en eten, best of both worlds! Heb jij nog plannen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 3, 2018 / 9:50 am

  Boven de boel omgooien#2 ben benieuwd
  Xxx veel plezier en
  Selamat makan

 2. oma
  maart 3, 2018 / 10:42 am

  wat sneeuw ruimen, anders wordt het vast getrapt. Het was weer leuk geschreven Kelly. Nu genieten van het weekend. Veel plezier bij Pasar Malam en de groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: