0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #94-#95 Pasar Malam 2018 en quality time

quality time

Het weekend is alweer om en hij zat onverwachts toch weer lekker vol. Wel met gezelligheid en dat is fijn. We gingen naar de Pasar Malam in Rijswijk, haalden een grote prullenbak op en ik ging gezellig buurten, quality time!

3 maart: Pasar Malam 2018

Zaterdag werden we wakker in Winter Wonderland! Vond ik toch wel even spannend aangezien we naar de Pasar Malam in Rijswijk gingen. Maar we gingen niet voordat we nog wat spullen hadden gehaald bij de Heuts voor onze auto’s en een croissantje als ontbijt bij de bakker haha. Daarna vertrokken we en onderweg merkte je eigenlijk niks van de sneeuw! We stopten als eerste bij Avonturia in de buurt van Kijkduin. Daar haalde Kenneth allerlei spullen voor Jaapie. Na Avonturia vertrokken we naar de Broodfabriek in de Plaspoelpolder om de Pasar Malam te bezoeken.

Eenmaal binnen begonnen we met het eten van een pasteitje. Jum! Daarna wandelden we de markt af waar ik eigenlijk niks kocht. Maar qua eten heb ik wel weer genoeg gegeten haha. Eerst het pasteitje, vervolgens een lekkere smoothie, daarna een blikje sinas, een bordje gado gado, een stukje gebakken banaan en als laatste nog Es Shanghai. Nomnomnom! Het was zo weer voorbij en toen reden we richting huis.

Onderweg keken we of Toine en Angelien thuis waren. De baasjes van Bente! Die hadden namelijk de prullenbak die ik in Roermond niet meer kon krijgen wel kunnen krijgen bij hun. Dus die hadden ze na een telefoontje maandag voor mij gehaald. En ze waren thuis, dus daar gingen we nog even langs. Bente herkende me even niet meer haha, pas op het einde, toen we naar huis gingen leek er een lampje te branden. Uiteindelijk waren we volgens mij pas tegen half 12 thuis.

4 maart: quality time

Zondag was het tijd voor de weekboodschappen! In de winkel kreeg ik een app dat mijn ouders en Jill even bij opa en oma waren. Dus na de boodschappen ging ik naar opa en oma om daar nog even te buurten. Vervolgens ging ik naar huis met de boodschappen, maakte ik foto’s voor de nieuwe shoplog en daarna was het etenstijd. Ik at een stukje stokbrood met aardbeitjes. Jum! Vervolgens was het tijd om af te wassen en daarna reed ik naar Roermond.

In Roermond buurtte ik lekker nog even bij mijn ouders en Jill! Jill had haar kamer omgegooid en dat wilde ik wel even zien haha. En we gingen even naar de pas geopende Action in Roermond. Die ligt iets verder weg, maar hij was wel heel fijn. Lekker rustig en ruim. Ik kocht er eindelijk een bakkerskastje of ja trolley. Die was in het andere filiaal niet meer te krijgen op dat moment. En hier had ik de laatste. Daarna reden we terug en dronk ik nog wat om vervolgens weer naar huis te rijden. Met een oude knuffel die mijn moeder had vastgezet met de riem haha.

Thuis bakte ik weer een brood en ik bakte de Engelse pie van de Lidl af. Die aten we als avondeten met sla. Na het eten wachtte ik nog even tot het brood klaar was en daarna gingen we weer naar Roermond. We bestelden tickets voor een Harry Potter tour in Engeland, maar we kregen het niet helemaal alleen voor elkaar. En aangezien mijn ouders dat wilden betalen gingen we weer naar hun. Want zij hadden wel de kaart die we nodig hadden. Héél lief trouwens. We bleven nog gezellig kletsen en volgens mij gingen we uiteindelijk rond 10 uur naar huis.

En toen was het weekend weer voorbij! Dat ging echt razend snel. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 5, 2018 / 8:08 am

    dat was een mooi weekend in winter wonderland en een stukje voorjaar. Voor de komende week weer succes Kelly en veel gezelligheid, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: