2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #96-#97 Derby tegen MVV en een mindere dag

derby

De 2 langste dagen zitten er weer op, namelijk de maandag en de dinsdag. Maandag hadden we de derby tegen MVV, spannend en gezellig. Dinsdag was er niks spannends en die liep ook totaal niet lekker.

5 maart: Derby tegen MVV

Maandag verliep stage al niet zo lekker. Dat kan gebeuren, het kan niet altijd geweldig gaan. Gelukkig was ik iets na half 5 klaar en reed ik in volle vaart naar Roermond. Daar hoopte ik nog Mandy, Olaf en Jordy tegen te komen, maar die waren al gevlogen. Papa en ik gingen gelijk door naar Sittard, want daar moesten we heel op tijd zijn!

We aten bij de McDonalds, een echt uitje haha. Ik nam de McWrap met frietjes en een ice tea. Daarna haalde we kaartjes voor papa en Jill, voor de wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Eindhoven. Dan kan ik niet mee. En daarna gingen we het stadion in voor de wedstrijd die afgelopen vrijdag niet door ging.

derby

Het werd een mooie wedstrijd met echt voetbal! Ze knokte allebei, maar Fortuna won uiteindelijk dik verdiend met 3-0! 20 over 10 zaten we weer in de auto en gingen we op weg naar huis. Ik dronk nog een colaatje en daarna vertrok ik ook weer naar huis. Tijd om naar bed te gaan!

6 maart: Chillen in de avond

Dinsdag verliep stage ook niet zoals ik had gehoopt. Er zaten wat dingen tegen en ik had er geen lekker gevoel bij. Hopelijk was het de 2e en laatste dag van deze week dat het niet lekker liep. Na stage reed ik naar huis en maakte ik het eten klaar. Aardappeltjes met een boeren gehaktschnitzel en rode bietjes. Lekker! Kenneth was net zo laat als ik klaar, dus dat was goed getimed. Na het eten deed ik de afwas en keek ik Zomer in Zeeland terug. Ik belde tussendoor nog even met mama en ik smeerde nog de boterhammen. En daarna was de dag om!

Zo en dat waren ze weer. De derby avond was in ieder geval geweldig. Hoe waren jouw maandag en dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 7, 2018 / 7:56 am

    Voor vandaag dan heel veel succes op stage, en als je geleerd denkt te hebben van de dingen, die niet goed liepen, dan waren het geen verloren dagen. Het komt heel zeker goed Kelly. Wij hebben so-wie-so genoten van het goeie weer. Een fijne dag, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: