2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #98-#99 een proefrit maken met een auto

proefrit

Het waren weer wat meer positievere dagen voor mij. Zo ging stage weer beter en ging ik met de trein op pad. Maar ook hadden we een proefrit met een wel hele leuke auto! Ik neem je mee. 

7 maart: met de trein op pad

Woensdag was gelukkig weer een goede dag op stage. Hetgeen waar ik tegenaan liep was in de ochtend nog steeds een struikelblok. Maar na een wandeling buiten was mijn frustratie ook gezakt. En ik kon zeggen wat mij niet zinde en toen was het ook klaar. Ik kreeg een drukke middag voor de kiezen, maar ik leerde veel en dat was fijn! Ook kwam een chauffeur met zakken snoep die hij uitdeelde, altijd leuk!


Na mijn werkdag reed ik naar de winkel voor aardappeltjes, brood, hamburger broodjes en uiteindelijk nog groente en aardbeitjes. Ik maakte een burgertje met een schijfje ananas en een lading bietjes. Na het eten wandelde ik naar de trein en reisde ik naar Roermond. Even buurten bij vriendinnetje Aranka. Rond kwart voor 10 was ik weer thuis en was de dag ook zo goed als afgelopen. Nog even af schakelen, brood smeren en toen naar bed.

8 maart: proefrit maken met een auto

Donderdag ontbeet ik weer met een lekker ontbijtje. Op stage hadden we weer een uitdaging! De grootste zending kwam als laatste binnen en moest toen nog klaar gemaakt worden. Het is ons gelukt en om precies half 6 kon ik stoppen.


Kenneth en ik vertrokken richting Boxmeer om een proefritje te maken met een auto. Maar we maakte eerst een pitstop bij de Mc Donalds voor avondeten en toen gingen we door. De proefrit was erg geslaagd, een hele mooie auto en een vooruitgang op de auto die we nu hebben. Of ja het is ter vervanging van de auto van Kenneth. We zijn in ieder geval enthousiast en nu moeten we even afwachten op hoe een bepaalde factor meewerkt. Daarna bracht Kenneth me naar mijn auto en toen reden we allebei naar huis.

Kenneth maakte mijn bakkerskastje af en ik smeerde nog even de boterhammen. Even een rustmoment met een filmpje op haha. Daarna zocht ik ons bed weer op!

Ik benieuwd hoe het verder afloopt met de auto! Ik hou je op de hoogte! Hoe was jouw donderdag? Bijna weekend! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 9, 2018 / 8:17 am

    weer een totaal ander verhaal en met positieve geluiden. Zo zie je toch weer, meestal komt het goed”, Kelly! Wij zijn ook benieuwd wat het wordt! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: