2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen – boodschappen shoplog

boodschappenwagen

Het is tijd voor een nieuwe rubriek op Bij Zus. Ik wil jullie namelijk iedere week gaan meenemen in de boodschappenwagen. Wat heb ik allemaal gekocht, wat was in de aanbieding en hoeveel was ik kwijt? Dit is nummer 1!

boodschappenwagen

Ik had het een tijdje geleden met een collegaatje over had hoeveel ik kwijt was per week aan boodschappen. Het varieert, maar gemiddeld zit ik op €35,-. Zij schrok er van, want ze was veel meer kwijt per week. Ik had het er over met mijn moeder en toen ontstond eigenlijk het idee om dit te delen op Bij Zus. Een van de dingen waar deze zus een haaibaai in is zijn de boodschappen. Ik heb er een gruwelijke hekel aan en eigenlijk maakt dit het leuker en een uitdaging! En daarnaast kan ik jullie misschien wel inspireren in het boodschappen doen. Maar goed, we gaan beginnen aan de eerste wagen! Deze is trouwens alleen maar gevuld met producten van de Plus, niet gesponsord, maar hier in de buurt gewoon het goedkoopst.

In de koeling

Voor in de koeling haalde ik verschillende dingen. Als broodvlees nam ik boterhammenworst mee en ham. Ik had ook kalkoenfilet en boerenmetworst in de kar. Samen met 2 pakken kaas, maar dat werd me iets te duur. Dus die legde ik terug. De boterhammenworst is trouwens heel handig in porties verpakt. Zo kun je het veel langer bewaren. Ook kocht ik 2 potten roeryoghurt, een favoriet van mij! Helemaal niet duur en ik kan er best lang op teren. Ook nam ik eieren mee, die waren al een tijdje op en dan loop je er tegen aan dat je ze niet meer hebt haha. In plaats van kaas nam ik smeerkaas mee, die heeft Kenneth ook graag. En ik wist dat er aardbeien in de aanbieding waren, die moesten ook mee haha.

In de voorraadkasten

Voor in de voorraadkast haalde ik allereerst 2 pakken vlokken. Je kreeg er een koin bij en het gaat toch wel een keertje op. Tenslotte zijn ze lekker voor op de boterham, op ijs, pannenkoek en misschien ook wel in de yoghurt. Ik haalde weer een kilo zakje kruimige aardappelen, die waren bijna op. Ook pakte ik van Heinz 2 potten pastasaus mee, makkelijk en smaakvol. Ze waren in de aanbieding en handig voor in voorraad! Ik nam tricolore fussili mee, die had ik al heel lang niet meer gehad en die zal vast wel smaken bij de pastasaus. En daarnaast nam ik nog mandarijnen mee, die gaan niet letterlijk de voorraadkast in, die gaan op het aanrecht. En ook nam ik 2 volkoren broden mee. Een is gelijk de diepvries ingegaan en de ander ligt op het aanrecht voor de eerste 2 dagen.

Om mee te nemen kocht ik een zak brinky’s en een pakje meeneemontbijtkoeken. Die gaan hier standaard de trommel in en kan ik bijna iedere week bijvullen. En als ontbijt nam ik nog een stokbrood mee!

In de diepvries

Voor in de diepvries kocht ik 2 pakken vlees. Een met hamburgers en een met zigeunerschnitzels. Beide waren in de aanbieding. Vaak koop ik 2 persoonsporties. Maar nu kocht ik meer voor minder en dat is ook dikke prima! Ook nam ik groente mee voor in de diepvries, want dat vind ik het makkelijkst. Het werd een zak Italiaanse wokgroente en een pakje sperziebonen. Zo heb ik 2 dagen groente ook weer afgevinkt.

Bij Zus’ boodschappenwagen

De eerste keer is gelijk een wagen die iets duurder uitviel dan €35,-. Ik was namelijk €39,56 kwijt, inclusief de koopzegels. Dat was best pijnlijk haha. Het begon al toen ik net de winkel binnen was en zag dat op mijn scanner al €20,- stond. Ik schrok mij een hoedje! Al snel legde ik wat dingen terug en paste ik het her en der wat aan. Uiteindelijk werd het €42,24, maar met de korting en de koopzegels was het €39,56. Meer dan genoeg als je het mij vraagt! Deze week is de laatste week van de Mario koins die we verzamelen. En daardoor neem je al gauw aanbiedingen mee waar ze bij zitten. Al is het maar voor in voorraad en dan ben je meer kwijt!

En dat waren alle boodschappen! Mocht je nog een boodschappen shoplog willen zien, dan is die over de Engelse week bij de Lidl misschien wel leuk. Ik ben heel benieuwd wat je van deze rubriek vind en ik ben nog nieuwsgieriger naar wat jij per week uitgeeft aan boodschappen en voor hoeveel mensen! Let me know.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Rinny van Zantvoort
  februari 26, 2018 / 7:29 am

  als alleenstaande loop ik vaak tegen dingen aan die ik beter niet kan kopen omdat ik dan 3 dagen hetzelfde moet eten.
  De verpakkingen zijn meestal voor een gezin.
  Daarom doe ik de meeste boodschappen bij AH .
  Zij hebben veel 1 persoonsverpakkingen

  • BijZus
   Auteur
   februari 26, 2018 / 7:44 am

   Oh dat is best slim! En goedkoper als iedere keer moeten weggooien

 2. oma
  februari 26, 2018 / 12:17 pm

  Kelly, ik krijg het gevoel dat we grote eters zijn, wij zijn gemiddeld meer kwijt aan de boodschappen, maar eten veel groenten en melk, yoghurt, karnemelk enz. Maar veel minder zoetigheid. Wat ben je eerlijk, super! Fijne dag, liefs oma

 3. Dorothé
  februari 27, 2018 / 9:52 am

  Handig op deze manier. Je doet het gewoon toppy. Weet zeker dat als je caker ideeën hierover post er veel mensen wat aan hebben.
  Super xxx

 4. Mandy
  februari 27, 2018 / 10:08 am

  In aanbieden shoppen ben je ook echt goed Hihi, Dat is iets wat wij echt niet klaarkrijgen om zo goedkoop uit te komen met boodschapjes ☺️ Hihi vind het echt knap! En goed geschreven☺️!
  Liefs Mandy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: