2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus’ boodschappenwagen: de volledige wagen

volledige wagen

En daar is de boodschappenwagen weer! Dit keer een volledige wagen met alles erin op de producten die ik doordeweeks bij koop na dan. Laat ik je maar gauw de kar zien!

De volledige wagen

Dit is alles wat er uit mijn wagentje kwam. Het lijkt veel, maar het valt best mee. Het is in ieder geval een variatie van allerlei producten. En dit keer zie je er ook de ontbijt producten bij!

Brood producten

Dit zijn alle “brood” producten! Ik had een groot volkorenbrood. 2 pakken om brood te bakken en een stokbrood. Dat stokbrood was voor brunch. Daarnaast had ik nog een pakje ontbijtkoek om mee te nemen voor Kenneth. En voor mijn ontbijt nam ik special flakes mee met pure chocolade. Erg lekker en een stuk goedkoper dan Quaker.

Vlees en diepvries

Qua vlees, diepvries en vis had ik best wel wat gekocht. De makreel was voor op het stuk stokbrood van Kenneth als lunch. Als vlees nam ik speklapjes en boerengehakt schnitzel mee. Voor op het brood nam ik kipfilet met tuinkruiden, leverkaas en paté mee. En Oosterse groente! Dat is voor als we mie eten!

In de koelkast

In de koelkast legde ik ook nog 2 potjes roeryoghurt neer. Die zijn voor mijn ontbijt. Aardbeitjes, die waren voor op mijn stukje stokbrood en ook voor mijn ontbijt. Maar ze waren op toen ik zondagmiddag thuis kwam. En nog een zakje ijsbergsla, dat kon je ook terug zien in het dagboek van zondag.

In de voorraadkast

Voor in de voorraadkast kocht ik eiermie, die zal ik deze week ook nog maken denk ik. Die zijn namelijk  binnen 4 minuten klaar en voor €0,61 neem ik die heel graag mee. Het blikje ananasschijven was eigenlijk voor bij zuurkool, maar die bleek ik niet meer in de koelkast te hebben haha. Achja gelukkig zijn ze lang houdbaar haha.

Qua drinken nam ik alleen een flesje limonadesiroop mee en 2 pakken meeneempakjes zuivel voor Kenneth.

In totaal was ik €31,21 kwijt, maar met de korting en een volle koopzegelkaart was ik €24,78 kwijt. Dikke prima! Nu moet ik alleen nog aankomende week voor fruit en brood naar de winkel waarschijnlijk. En dat was een kijkje in de volledige wagen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 6, 2018 / 8:22 am

    een beetje voorraad is handig en zeker als je hele dagen van huis bent. Een fijne dag Kelly! Mooi weer, dat is super. Groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: