2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Zus/Broer tag; 8 vragen over mijn zusjes

zus

Mijn blognaam verraad al heel veel, ik ben namelijk een hele trotse zus van 2 hele lieve meiden. Toen ik de broer/zus tag tegen kwam had ik gelijk zin om hem in te vullen. 8 niet al te moeilijke vragen over mijn 2 beste vriendinnen!

Hoe heten jouw broer(s) en/of zus(sen)? En hoeveel jaar schelen ze met jou?

Mijn 2 zusjes heten Mandy en Jill. Mandy is 24 en scheelt 1,5 jaar met mij. Jill is 18 en scheelt dus 7,5 jaar met mij. Maar van het verschil in leeftijd merk je eigenlijk helemaal niks meer.

zus

Hebben jullie speciale bijnamen voor elkaar?

We hebben niet echt hele speciale bijnamen voor elkaar. Mandy wordt wel eens Mand genoemd, maar ik noem haar eigenlijk altijd Mandy. Jill noem ik wel eens smurf. Maar dat is ook niet zo heel speciaal. Via What’s App noem ik ze wel eens meis of meissie.

Wat is je leukste herinnering met elkaar?

Oh help, onze leukste herinnering.. We hebben zoveel geweldig leuke herinneringen met elkaar! Als ik het verleden in duik is het denk ik wel het samen buiten spelen. En al helemaal als mijn neef dan ook nog langs kwam. Een groot feest! Maar ook de ritjes naar zee, pretpark, dierentuin of hondenshow op een veel te krappe achterbank.

Nu is iedere herinnering die we samen maken geweldig. De gezellige winkeluitjes, de dagjes zee of dierentuin, het samen gamen, feestjes vieren in de tuin, voor mij is iedere herinnering die we samen maken goud.

Wanneer hebben jullie elkaar voor het laatst gesproken?

Op de groepsapp gisteren nog. In real life heb ik Mandy maandag nog gezien en Jill vorige week dinsdag. Maar ik verwacht dat ik die in de loop van de week nog wel zie.

Hebben mensen weleens gedacht dat je een tweeling vormde met je broer of zus?

We hebben inmiddels een zelfde soort bril.. Dus het lijken op is nog wat meer geworden.

Jill en ik lijken net een tweeling. Ik grap wel eens dat ze gewoon wat langer is blijven zitten. Maar het is echt gek hoe we in heel veel opzichten van binnen en van buiten op elkaar lijken. Leuk ook!

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Overal het algemeen bijna iedere week wel een keertje. Het komt wel eens voor dat we elkaar een week en soms ook twee niet zien. Vaak is het dan toch wel tijd om heel even bij te kletsen. Het gebeurt wel eens dat ik Mandy wat langer niet zie, maar dan haal ik dat daarna dubbel in.

Noem een talent van je broer of zus.

Dat is lastig! Mijn zusjes hebben allebei heel veel talenten. Dus ik denk dat ik het gewoon ga overkoepelen als creatief. Want dat zijn die twee allebei enorm. Maar dan wel in de breedste zin van het woord! Zo denk ik dat Mandy een enorm talent heeft voor fotografie en Jill een enorm talent voor bakken en koken. Het overlapt zich met het potlood en het penseel, want daar zijn ze allebei toppers in.

Wat zou je ooit graag doen met je broer(s) en/of zus(sen)?

zus

We hebben Jill al eens meegenomen naar Engeland en dat is iets wat ik graag nog eens met ze samen zou willen doen. Of een keer naar Disney, dat lijkt me ook geweldig. Maar gewoon al een weekendje weg richting zee met de familie lijkt me leuk! En naar Engeland of Disney lijkt me ook geweldig om met de hele familie te doen.

De bedenker van deze tag: Fleur

Hebben jullie broers of zussen? En hebben jullie een klein of een groot leeftijdsverschil?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 6, 2020 / 8:13 am

    Mooi geschreven Kelly, jullie hebben ook een echt hechte band, daar genieten wij ook van.
    Gebruik wat op je huid, tegen de zon, die is fel. Groetjes, en een fijne dag, oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: