2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus dagboek #10 een woensdag vol gezellige dingen

woensdag

Wie mij langer kent had de klok erop gelijk kunnen zetten. Woensdagmiddag was mijn enige vrije middag nog voor het weekend weg, dus ik ging richting Roermond. Het gewonnen pakket en 2 boekjes afgeven en gewoon buurten. Ik at mee en vinkte mijn to do lijst voor Bij Zus af.

Woensdag 14 april 2021

Lief dagboek,

Woensdag alweer, ik ben de dagen aan het aftellen. Ik heb zoveel zin in de verjaardag van mam morgen en de voorpret die we nog gaan hebben aan ons weekendje weg. Ik kan er zo bij weg stuiteren en ben blij dat we de woensdag kunnen afvinken. Een gezellige woensdag!

Buurten in Roermond

Nadat ik mijn piekwijk had bezorgd en een boterham had gegeten ging ik met Jewel richting Roermond. Ik had nog het gewonnen pakket van de Kleine Keuken voor Olaf liggen, twee boeken over handlettering voor Jill en ik wilde gewoon nog iedereen even zo zien voor dat ik een paar dagen niet in de buurt zou zijn. Olaf ging buurten bij Opi en Omi, dus ik zat rond 1 uur al in de auto. Dan kon ik hem tenminste zeker nog even zelf zien en het pakketje aan hem geven.

Het gewonnen pakketje van de Kleine Keuken geven

woensdag

Eenmaal daar was hij gelijk blij me te zien en liep hij vol trots mee naar de auto om me te helpen met de spulletjes uit de auto te halen. Ik zette binnen de doos op tafel en hij ging enthousiast graven in de doos om te zien wat er in zat. Het was een soort pap, thee, 2 soorten koekjes en mini doosjes met snoepjes. Alles wat we gelijk konden proberen probeerden we uit. Onze eindconclusie was eigenlijk vooral dat we moesten wennen aan de smaak.

Toen Olaf en Mandy weg waren hopte ik heen en weer van mama in de trimsalon naar binnen bij papa en Jill. Er kwam een doos met versproducten binnen waarvan we uitzochten wat in de koelkast moest en wat niet. En verder kletsten we vooral bij en genoot ik van de mensen om me heen. Jewel en Molly hadden het druk met spelen, maar wisten uiteindelijk ook hun rust te pakken op de bank. Een bijzonder momentje, die 2 naast elkaar op de bank.

Chili con carne blijven eten

woensdag

Kenneth belde me even later op dat hij laat thuis zou zijn. Het zat hem allemaal niet mee en uiteindelijk zou het voorbij half 8 zijn eerdat hij echt thuis was. Ik hoefde geen rekening met hem te houden qua avondeten. Dus bleef ik spontaan chili con carne eten bij papa en mama. Gezellig en lekker! Na het eten speelde ik met Olaf met de trein en dronk ik nog een kop thee. Rond half 9/ 9 uur ging ik weer huiswaarts. Even kijken of Kenneth nog trek had in chili con carne van papa en daarna nog hard werken aan Bij Zus.

To do’s afgevinkt

Kenneth maakte me de deur open, omdat hij net op het punt stond om naar boven te gaan. Hij ging slapen en ik dook nog even achter de computer om dagboeken te schrijven. Zo hoefde ik mij daar tijdens ons weekendje weg ook niet druk over te maken. Rond half 12 was ik klaar en kon ik met een voldaan gevoel eindelijk naar bed.   

Ik ben blij hoe de woensdag is verlopen. Iedereen nog even gezien en mijn werk voor Bij Zus is nu klaar. Op naar de allerlaatste voorbereidingen!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. oma Tine
    april 23, 2021 / 6:17 pm

    Met alle voorpret heb je een heel lang weekend gehad, genieten met volle teugen. Nu ben ik weer bij en het is weer weekend. Groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: