2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus dagboek #11 dubbel feest op de verjaardag van mam

verjaardag

De laatste werkdag van de week was eindelijk daar. Na een korte werkdag begon voor mij het weekend met een gezellige verjaardag van mam. Fijne mensen, goed nieuws, lekkere taart en een grappige reel. Heb je je kopje thee al bij de hand?

Donderdag 15 april 2021

Lief dagboek,

Vandaag was de laatste werkdag van deze week. Ik had er zin in, niet zo zeer in het bezorgen van de post, maar wel in het gevoel van vrij zijn! Na een piek en een dal, die beide niet zoveel voorstelde, fietste ik goed gemutst richting huis. Daar stond een lekkere lunch op me te wachten. De chili con carne die ik van papa had meegekregen voor Kenneth at ik nu zelf op als lunch. Ook top!

Een grappige reel

Na de lunch wilde ik eigenlijk nog een leuke reel opnemen over dat ik weekend had of dat ik mijn outfit wisselde van werken naar privé. Uiteindelijk kwam ik op het idee van onderstaand filmpje en had ik de allergrootste lol met het opnemen ervan.

Het was dubbel feest

verjaardag

Nadat ik het filmpje had opgenomen kleedde ik me vlug om en ging ik met Jewel weer naar Roermond. Dit keer om op verjaardagsvisite te gaan bij Mam! Die was jarig en dat moest natuurlijk een soort van gevierd worden. Daarnaast had ze goed nieuws gehad over de wond die ze nog heeft van haar operatie in december. Dus het was voor ons allemaal dubbel feest en een opluchting.

verjaardag

Pap had voor mams verjaardag weer gebakken. Dit keer een kruimelvlaai en van de overgebleven ingrediënten een soort appeltaart. Die appeltaart wilde ik maar al te graag proberen! Het was dus een appeltaart gemaakt van vlaaideeg, pudding die ook onder kruimelvlaai zit en daaroverheen appel. Zalig! En de kruimelvlaai was dit keer nog beter gelukt dan de vorige keer. Dat was ook heel leuk om te zien. Mam kreeg nog bezoek van haar zus en schoonbroer en van vrienden. Heel gezellig en ook fijn om hen weer eens te zien. We babbelden bij en ondertussen genoot ik van het er zijn. Mama kwam nog een cadeautje afgeven, dus die zag ik ook even. En rond half 5 was Kenneth ook van de partij.

Een rondje door het dorp

verjaardag

Samen met Kenneth en de vrienden van pap en mam aten we frietjes. Na het eten besloot ik met Jewel even een klein rondje dorp te doen. Ik blijf het mooi vinden om op de plekken te lopen waar zoveel herinneringen liggen. De straat waar we 19 jaar geleden kwamen wonen, het stroomkastje waar we toen op zaten, die keer dat ik voor het eerst een blokje om mocht fietsen. Bijzondere momenten die ik nu graag met me meeneem. Terug bij pap en mam babbelden we nog even en daarna reden Kenneth en ik weer naar huis.

verjaardag

Onderweg naar huis zag ik de zonsondergang in mijn ooghoek, dus ik kreeg het idee om eens binnendoor te rijden langs de Maas in plaats van over de A73. En dat was een goede keuze, want de zonsondergang was prachtig! Eenmaal thuis pakte ik de dingen bij elkaar die we niet moesten vergeten en die ik nodig had voor Jewel. En rond half 11 was het tijd om te gaan slapen, want de wekker stond alweer op tijd gepland!

Een mooie dag die voorbij is gevlogen. Blij dat we de verjaardag van mam zo konden vieren en nu met een gerust hart op pad kunnen gaan. Super!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. A.J.M. Gansner-Kock
    april 23, 2021 / 6:09 pm

    Een beetje spannende dag werd toch een feestdag met happy end! Ook leuk om te lezen, maar ik was een stukje achter op de computer, heb de dagen niet “op een rij”. Op naar een mooi weekend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: