20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&Zus dagboek #5 bapao met vleugels door kassamedewerker

&Zus dagboek #5 bapao met vleugels door kassamedewerker

Vrijdag was alvast een goed begin van het weekend. Ik shopte online wat producten, ging aan de wandel in mijn favoriete natuurgebied en ik sloot af met boodschappen die over de band vlogen. Volgens mij had de kassamedewerker haast.. Lees je mee?

Vrijdag 9 april 2021

Lief dagboek,

Na de ochtendwandeling van Jewel en mij dook ik achter de computer op jacht naar een aantal dingen die ik nog nodig had. Het was Glamour day en sommige webshops hebben dan korting. Ik had nog een paar sneakers nodig voor de zondag, want mijn wandelschoenen staan niet onder iedere outfit. En daarnaast had ik ook weer nieuwe zooltjes nodig voor in mijn wandelschoenen en korte wandelsokken. De lange wandelsokken zien natuurlijk niet zo geweldig uit onder een korte broek en gewone korte sokken zijn niet optimaal in deze schoenen. Uiteindelijk wilde ik ook nog wat boodschappen doen bij de Kruidvat, maar toen die niet alles online hadden wat ik zocht besloot ik dat op een ander moment te doen.

Na mijn shopsessie vertrok ik gauw naar het werk voor een hele kleine dal wijk (halfuur werk) en een piek wijk, mijn eigen wijk. Er was genoeg te bezorgen, maar ik kreeg het gelukkig allemaal in een keer mee en dat scheelde toch extra tijd. Terug thuis bleek het al later als dat ik dacht en besloot ik na de lunch even spontaan met Jewel naar Roermond te rijden. Dat appen iedere keer was nergens voor nodig, dus ik ga weer op de spontane tour.

Mijn favoriete natuurgebied

kassamedewerker

Het was een gezellige bedoeling, we kletsten bij en daarna ging ik een stuk lopen met Mandy en Olaf. Het was eenmaal in beweging heerlijk buiten. We liepen langs mijn favoriete plek in het dorp af en dat was genieten. Jewel en Olaf gaan heel mooi met elkaar om, dus als ze samen wandelen gaat het vaak langs elkaar op en dat is leuk om te zien. Na de wandeling plofte ik nog even neer op een stoel en rond 5 uur ging ik weer richting huis.

Ik had als idee om als avondeten rode kool met aardappels en saucijsjes te maken. Maar die pot rode kool bleken bietjes te zijn en ik had nog een zakje krieltjes dat op moest. Dus werden het bietjes, aangemaakt met wat mayonaise en ei (eigenlijk moet er nog een uitje bij), krieltjes uit de oven en saucijsjes. Helemaal prima!

kassamedewerker

De kassamedewerker had haast

Daarna schreef ik het boodschappenlijstje en reed ik gauw naar de Lidl voor de weekboodschappen. Ik hoefde maar voor een paar dagen boodschappen te doen, dus het was niet zo moeilijk. Maar de kassamedewerker maakte het een gigantische uitdaging. De spullen vlogen over de scanner dat zelfs een zakje met broodjes bapao de grond op vloog. Blijkbaar kunnen die ook al vliegen. Ik moest me inhouden er iets van te zeggen, want Joost mag weten wat voor een dag hij had. Maar het was niet bepaald een prettig einde van mijn boodschappenuitje. Toen ik de boodschappen in de auto had ingeladen en mijn karretje had terug gezet zag ik een politiehelikopter vliegen. Ik probeerde hem dichterbij te halen, zodat ik hem Olaf kon laten zien wanneer ik hem weer zag en dat lukte redelijk!

Na de boodschappen deed ik de afwas en wilde ik eigenlijk nog werken aan Bij Zus. Maar het werd een avondje rustig aan doen. Kenneth en Jewel waren al eerder naar bed toe gegaan en toen ik boven kwam zag ik zoiets schattigs. Kenneth was in slaap gevallen aan mijn kant van het bed, zodat ik het niet zo koud had als ik kwam liggen en Jewel lag aan zijn kant bij het hoofdeind. Ik heb er een foto van, maar die bespaar ik je. Het was in ieder geval heel hartverwarmend.

Wat doe jij eigenlijk als een kassamedewerker zo met je boodschappen te keer gaat? Ik ben heel benieuwd!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. oma Tine
    april 16, 2021 / 8:20 am

    nu kan ik antwoorden op de vraag van de kassamedewerker, ik dacht gelijk “dat had ik hem met vragende ogen laten merken” en wachten tot hij met een excuus kwam. Bij geen reactie de vraag “zooo???” Dit hoef je niet te accepteren. Vergeet het maar gauw, fijne dagen Kelly en tot ziens, knuffel van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: