2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus dagboek #6 aan de slag met de Duplo

Duplo trein

Zaterdagen zijn mijn favoriete werkdagen, niet alleen omdat het voor mij de vrijdag is, maar omdat het voelt als een extra weekenddag! Ik vulde hem na het werk in met boodschappen bij de Kruidvat, de administratie op orde brengen en spelen met de Duplo trein! Lees je mee?

Zaterdag 10 april 2021

Lief dagboek,

Wat was vandaag een fijne dag! Het was weliswaar regenachtig, maar met maar een dalwijk voor de boeg viel het me nog alles mee. De post was zo weg en daarna fietste ik nog even naar de Kruidvat. De boodschappen die ik gisteren online had willen doen besloot ik vandaag in de winkel te doen. Ze hadden wat fijne aanbiedingen die ik wilde scoren en ook nog wat andere dingen die ik nodig had. Zo kwam ik thuis met een tube VSM Calendulan, Andrélon shampoo, Andrélon conditioner, Andrélon control crème, Fa douchegel, een wenkbrauwpotlood, eyeshadow base en nep Converse schoenen. En vooral met het laatste was ik heel blij, want ik vind dat soort schoenen zo lekker zomers! Ze brengen me goede, leuke herinneringen terug aan vroeger.

De administratie doen en spelen met de Duplo

Terug thuis maakte ik lunch klaar en zocht ik mijn administratie bij elkaar. Ik had namelijk met papa afgesproken om dit weekend even mijn boekhouding bij te werken. Toen ik klaar was reed ik die kant uit om daar even mee aan de slag te gaan en vervolgens een middagje te spelen met Olaf. De administratie was zo gebeurd en daarna gingen Olaf en ik aan de slag met de Toet Toet auto’s. Al snel wilde hij met de Duplo een treinbaan bouwen, dus ruimden we de Toet Toet auto’s op en gingen we een baan bouwen.  

Duplo trein

Mandy vroeg mama hoe het met Olaf ging, dus stuurden we een hele vrolijke YES! foto van Olaf en mij door. We waren een hele tijd bezig met bouwen en daarna ging Olaf zelf aan de slag met de trein. Zo leuk om te zien. Molly wilde ook mee doen en kwam in het vrije gedeelte liggen. Wat een grapjas! Op een zeker moment wilde hij met de houten trein gaan spelen, dus ruimden we de Duplo op om vervolgens de houten trein te bouwen. Maar hij werd moe, dus gingen we even zitten. Jill en Kevin kwamen binnen gewandeld, vervolgens nog even tante Til en toen viel hij na 2 kleine oplevingen tegen mij aan in slaap. Zo zoet! Dan laad ik helemaal op in energie. De warmte die hij uitstraalt neem ik dan helemaal over. Zo bijzonder.

Duplo trein

Een rustige zaterdagavond

Kwart over 6 was Mandy weer thuis van het werk en maakten we Olaf wakker. Ze gingen eten en ik besloot in plaats van mee spaghetti te eten, toch maar gauw naar huis te gaan en te koken. Ik maakte taco bowls, ook heel lekker. Na het eten deed ik de afwas, rommelde ik wat achter de computer, speelde ik even Animal Crossing en rond 12 uur vond ik het wel weer goed geweest.

Het was een heerlijke middag en ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoopjes. Hoe was jouw zaterdag?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

1 Reactie

  1. omatien
    april 17, 2021 / 12:01 pm

    wat een vrolijk en positieve zaterdag. Alles erop en eraan wat je fijn vindt. En met Olaf optrekken is het helemaal, niet voor niets is hij zo gek op je, ook geweldig voor Mandy! Geniet er vandaag ook van, het is mooi weer, niet zo koud meer en veel zon. Groetjes uit Reuver van opa en oma xxxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: