20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&Zus dagboek #7 een zondag welbesteed

zondag

Naarmate de tijd vordert begin je bepaalde mensen en dingen steeds meer te missen. Zo ook familie! Ik was blij toen we hoorden dat we zondag ook op visite konden komen bij pap en mam om zo weer eens onze oom en tante te zien. Een hele gezellige zondag!

Zondag 11 april 2021

Lief dagboek,

Eindelijk zondag! Een dag waar ik een groot deel van de week naar heb uitgekeken. We hadden afgesproken om zondagmiddag naar pap en mam te gaan, zodat we ome Ton en tante Ans ook weer eens zagen. En dat was voor mij toch wel een feestje.

’s Ochtends deed ik het rustig aan. Ik was al vroeg wakker, maar besloot te blijven liggen. Ondertussen nestelde Jewel zich languit tegen mijn benen aan, zo lief. Rond 9 uur stond ik op en nam ik even de tijd om mijn haren weer goed te verzorgen. Daarna maakten Kenneth en ik samen een ontbijtje. Afbakbroodjes uit de oven met avocadospread, ei en ham. En nog 2 met zoet beleg. Lekker! Tegen 11 uur liep ik een rondje met Jewel en zagen we de auto van papa en mama in de buurt van opa en oma staan. Ik maakte een foto van Jewel hoe ze op wacht zat. Uiteindelijk kreeg ik haar wel weer mee en kon ik terug thuis aan de slag met Bij Zus.

zondag

Ik luisterde weer naar een Harry Potter pomodoro sessie. Die werkt voor mij op dit moment echt het fijnst als ik wil schrijven. Ik waan me in magische sferen en de woorden rollen zo mijn vingers uit. Heerlijk! Ik schreef 5 dagboeken vooruit, omdat ik ze nog niet eerder had geschreven en het maakte me gelijk enthousiast. Met deze manier van schrijven kan ik zoveel meer kwijt over de dag. Ik vind het heerlijk. Ik was er tot een uurtje of 2 mee zoet. Toen ik klaar was met schrijven was het ook bijna tijd om naar pap en mam te gaan, dus ik sloot af en pakte alvast wat spulletjes voor Jewel bij elkaar.

zondag

Rond half 3 waren we bij pap en mam en niet heel veel later kwamen ook ome Ton en tante Ans. Ze hadden een blauw Kong speeltje voor Jewel meegenomen, daar was onze dame heel blij mee. Pap had voor de gelegenheid zelf kruimelvlaai gebakken. En die smaakte goed! We kletsten een heel eind bij, want dat was natuurlijk wel weer nodig. De middag vloog voorbij! Kenneth en mam haalden voor het avondeten frietjes. Ik koos voor een gewone portie frietjes met een frikadel speciaal. Lekker! Na het eten wandelde ik nog een blokje met Jewel en daarna plofte ik nog even op de bank bij pap en mam. Rond kwart over 8 gingen we weer richting huis. Ik smeerde Kenneth zijn boterhammen en toen dat gedaan was ging ik richting bed.

Het was een hele fijne zondag!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

3 Reacties

  1. omatien
    april 17, 2021 / 8:30 am

    Je hebt naar de zondag toe geleefd en het is een fijne dag geworden, blijft een mooie herinnering! Hier alles o.k. Een fijne dag voor jullie allemaal, geniet ervan! Groetjes van opa en oma xxxxx

  2. Ans van Zantvoort
    april 18, 2021 / 12:03 pm

    Het was zeker heel gezellig Zondag, en fijn om jullie ook weer te zien na lange tijd, lieve groetjes van ons x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: