2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus dagboek #8 eindelijk weer naar de Action (+shoplog!)

&Zus dagboek #8 eindelijk weer naar de Action (+shoplog!)

Voor het eerst sinds vorig jaar december had ik een afspraak bij de Action! Een hele onderneming waarbij we moesten passen en meten om de gekochte spullen in mijn kleine kofferbak te krijgen. Of het lukte en wat ik allemaal kocht lees je in dit dagboek!

Maandag 12 april 2021

Lief dagboek,

Het was weer maandag vandaag. Mijn vrije dag die ik het liefst besteed aan leuke dingen. Zo startte ik de dag weer met een nieuwe les van de Mom’s mindset challenge op de Kelly Caresse club. Een fijne challenge die me weer nieuwe inzichten geeft op het gebied van me-time. Zo heb ik nu weer een ochtendroutine ontwikkeld die me blijdschap geeft en een bewust moment van dankbaarheid. Iets wat in mijn ogen heel goed is. In de podcast hieronder hoor je wat meer over de Miracle Morning routine. Aan de hand van dat concept is ook deze challenge ontwikkeld. Echt heel fijn!

Nadat ik dat had gedaan ging ik aan de slag met de afwerking van het eerste nieuwe dagboek dat online ging. Ik werd er helemaal vrolijk van en dat is voor mij een goed teken.

Mini Action avontuur en shoplog

Rond 12 uur was ik klaar en maakte ik mijn lunch klaar. Daarna stond er nog een fijne wandeling met Jewel op de planning om vervolgens rond half 2 in de auto te zitten. Ik had samen met Mandy en Jill een afspraak gemaakt om te gaan winkelen bij de Action. We hadden alle 3 dezelfde tijd geboekt, waardoor we tegelijk naar binnen konden.

Action

Het winkelen zelf ging wel verspreid, omdat we alle 3 op jacht waren naar andere dingen. En het verliep meer dan prima. We hadden het idee dat we met die 20 minuten meer dan genoeg tijd hadden. Uiteindelijk bleken die 20 minuten er 40 te zijn, maar het was rustig en we werden niet omgeroepen. We waren alle 3 goed geslaagd, dus we moesten passen en meten om het in de kleine kofferbak van mijn auto te krijgen. Maar hey, de zusjes zouden de zusjes niet zijn als dat niet lukte. Met een volgeladen auto bracht ik hun weer naar papa en mama en bleef ik vervolgens nog even kletsen.

Ik kocht trouwens het bovenstaande. 2 wc borstels, douchegel, wasmiddelen en wasverzachter, afwasmiddel, zeep, schoonmaakdoekjes, een bullet journal, kalligrafie pennen, joggingbroeken voor Kenneth, snoep, koek en een Switch hoesje.

Kenneth was inmiddels thuis, dus ik hoefde me voor Jewel niet te jagen en dat was wel fijn. Rond half 6 reed ik weer richting huis en ging ik aan de slag met het avondeten. Het werden aardappelkroketjes uit de oven met een satéschnitzel en witte bonen in tomatensaus. Niet wat ik had gepland, maar smaken deed het wel. Na de afwas bracht ik nog het afval weg, ruimde ik nog wat dingen op en daarna werkte ik nog aan Bij Zus.

De maandag was voor ik het wist alweer om. Maar ik heb er van genoten! Voor het eerst sinds de lockdown weer snuffelen in de Action. Ben jij al bij de Action geweest of een andere winkel?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

2 Reacties

  1. M.J.M. Gansner-Kock
    april 19, 2021 / 6:01 pm

    Weer goed geamuseerd, Kelly. Prachtig, zoals je met je zussen op stap gaat. De dagen vliegen om en het weer wordt beter! Een fijne avond, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: