2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus dagboekupdate met veel Jewel, hitte en geklets

veel Jewel

Om je nu te overladen met een dagboek van 10 dagen zie ik niet helemaal zitten. Met die warmte gebeurde er niet veel. Dus ik heb de 11 meest veel zeggende foto’s eruit gevist en daarmee geef ik je een dagboek update! Veel Jewel en geklets in ieder geval!

Heet, heter, heetst

warme dagen

De hitte is jullie vast niet ontgaan, ook hier hadden we er behoorlijk wat last van. Ik probeerde de warmte een beetje buiten te houden door de raam extra te bedekken. Ik kan je zeggen dat het a. niet uit zag en b. niet zo gek veel heeft geholpen. Het tafelkleed dat ik na de hittepiek heb opgehangen was misschien slimmer geweest dan deze matrashoes.

Verjaardag van Jill

Mijn lieve “kleine” zusje Jill werd 17 en dat moest gevierd worden. Daarom ging ik aan het einde van de woensdagmiddag (24 juli) naar ze toe. Voor haar cadeautje te geven en om natuurlijk een stukje vlaai te eten. Deze was echt super lekker! Een bodem als een appeltaart, room en dan stukjes appel met kaneel. En zaterdag deden we ’s avonds haar verjaardag nog een keer over. Er werd gekletst, gezongen, gelachen en al dan niet meer. Het was een gezellige avond!

Veel Jewel met haar nieuwe knuffel

warme dagen

Dat Jewel gek is op knuffels is een feit en ik daarmee ook, want dan kan ik veel Jewel foto’s maken. Met knuffels vind ik haar op haar schattigst, ze kan er namelijk zo lief mee spelen. Hoe dan ook, zoals je hier boven ziet, haar pelikaan is volledig uitgeplozen. Het is haar gelukt om een Kongo knuffel te slopen. Daarom haalde ik een nieuwe knuffel en dat werd een roze olifant, opnieuw van Kongo, want daar doet ze het langste mee.

veel Jewel
veel Jewel

Is ze niet super schattig met haar knuffel?!

Hitteplan op het werk

warme dagen

De post bezorgen met de temperaturen van afgelopen week was een bijzondere ervaring. Het was enorm heftig en met kunst en vliegwerk hebben we de boel bezorgd gekregen. Er waren dagen bij dat ik ’s avonds nog liep en dagen dat ik ’s ochtends om 7 uur buiten stond. Dit waren niet de leukste dagen, maar ze horen erbij! De poes was ook blij toen het afgelopen zaterdag weer wat koeler was.

Familiedag met Kenneth’s familie

veel Jewel

Zondag gingen we met de familie van Kenneth’s kant (om je een goed beeld te geven, het is voor mij ook gewoon mijn familie) naar * tromgeroffel* Zoutelande! Onderweg maakten we deze “gezinsfoto”, trots op! De dag zelf was enorm geslaagd, maar daar kom ik in een apart artikel op terug. Zoveel foto’s en zoveel leuks om te vertellen!

Oppassen op mijn kleine vriend

Maandag paste ik voor het eerst alleen op Olaf! Mandy en Jordy had ik een cadeaubon gegeven voor de bioscoop en een avondje met z’n tweeën weg. En die werd maandag (eindelijk) ingeleverd. We hebben ons enorm goed geamuseerd en ik heb maximaal genoten. De foto’s en onze middag voeg ik toe aan de dag van Zoutelande. To be continued!

Jewel op Instagram en geslaagd!

veel Jewel

Omdat ik merk dat ik eigenlijk veel meer van Jewel wil delen dan ik doe op Instagram besloot ik een eigen account voor haar te maken. Ik zag zoveel blogvriendjes en bekenden die een apart Instagram account hadden gemaakt en ik dacht bij mezelf, ja, waarom ook niet ?! Dus nu vind je iedere ochtend een Jewel update op haar feed. Zo leuk! Bovenstaande foto maakte ik om aan te kondigen dat ze nu zelf op Instagram zat. Je vind haar onder @sweetlifeofjewel (credits to Kenneth voor de naam!).

veel Jewel

Ook een belangrijk nieuwtje is het feit dat we zijn geslaagd voor de puppycursus! Afgelopen woensdag hadden we examen en ik vond het zo spannend. Voor mij was ze al geslaagd, maar toch had ik het gevoel dat ik me wilde bewijzen met haar. Want ik wist dat ze het kon. Maar, alsof ze het wist, ze liet het zien. De eerste keer volgen vond ik zelf wat minder gaan. Maar het blijven zitten en liggen, de tandjes bekijken en staan ging top! Ik was zo trots! En daarna waren we aan de beurt voor individueel volgen, hoeken lopen en de beruchte “kom voor!” oefening. Maar, ze deed het, het volgen ging uiteindelijk heel goed en ook de “kom voor!” oefening deed ze! Niet perfect, maar wel genoeg om te zeggen WIJ ZIJN GESLAAGD!

Je wilt niet weten hoe trots ik ben! De ochtend erna maakte ik een foto voor op Instagram en alsof ze het wist.. Ik hing dit blaadje tegen de muur en ze ging er al voor zitten. Je zag haar denken “ja hoor, we mogen weer, kom maar op met die telefoon.”. Te schattig!

veel Jewel

Eigenlijk wilde ik haar met dit vlaggetje ervoor zetten, maar zelf besloot ze er mee te gaan spelen. Dus dat hebben we maar gauw gestopt. Niet mijn beste idee achteraf. Maar de foto was leuk!

Zo en nu heb ik je weer helemaal bijgekletst! Hoe heb jij de hitte weten te doorstaan? Hopelijk vond je het leuk om even kort door mijn week te vliegen. En tot de volgende kop thee!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 2, 2019 / 6:04 pm

    Dit was leuk om te lezen. Jewel heeft het wel heel erg getroffen. Maar jullie ook met Jewel, heel fraai hoe ze zich laat fotograferen, maar wat is ze groot, maar heeft ook lange benen! Wij zijn blij dat het minder heet is, maar als de zon erdoor komt, dan schiet de temperatuur gelijk omhoog. Een fijne avond voor jullie, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: