2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #166-#167 moederdag, feest (+Bij Zus’ boodschappenwagen)

feest

Het weekend ging weer veel te snel voorbij! Vanmorgen was het weer even wennen dat ik weer op moest. Het was ook zo gezellig. We vierden moederdag en hadden een mooi feest. Ik neem je mee en ik laat je de boodschappen zien.

Moederdag op de camping en feest

Zaterdag, 12 mei, vierden we moederdag op de camping bij José. Zo konden we alle bezoekjes goed verdelen! Maar eerste haalde ik spullen voor een moederdagcadeautje en de weekboodschappen. Het was erg gezellig op de camping. Mieke en Henk waren nog daar en die dag waren Ton en Ans op bezoek. Dus dat was heel gezellig. We lunchten samen, kletsten bij, relaxte en we gingen nog naar Clevers naar Grubbenvorst. Daar genoot ik van een monkey coupe.

Om 7 uur ’s avonds stond een groot feest van KLG gepland, teer gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Ger, Kenneth en ik waren uitgenodigd en zo hadden we een leuke avond voor de boeg. In eerste instantie dachten we wel weer op tijd thuis te zijn. Maar eenmaal daar was het wel heel gezellig en bleven we tot 1 uur. Ik heb gedanst, gesprongen, gezongen en dat alleen op wat glaasjes cola haha.

Het was een leuke dag op de hooikoorts na. Want daar kreeg ik extreem veel last van.

Moederdagbezoekjes

Zondag, 13 mei, was het dan moederdag! Toen we 2 weken geleden bij Mandy waren hadden we een kleine secret mission. We maakte namelijk een nieuwe groepsfoto voor mama. En die gaven we op canvas! Gelukkig was ze er erg blij mee.

De zondag begon met een ontbijtje op bed. Die had ik gemaakt in het kader van wel ontbijten, maar geen zin om alleen beneden het op te eten. En ag in bed moet ook eens kunnen. Een leuke verassing voor Kenneth denk ik. Na het ontbijt konden we gelijk in de kleren, want ze waren onderweg naar oma en opa. Mama gaf eerst bij ons nog sprinkhanen af en toen stapte we bij hun in de auto. Het regende, dus veel zin om te wandelen hadden we niet. Bij oma was het erg gezellig. We hadden lekkere chocolade taart en kletsten bij. En ze was erg blij met de foto, die hadden we namelijk ook voor haar uit laten printen.

Na oma en opa werden we weer thuis afgezet. We deden het even rustig aan en toen gingen we door naar de oma van Kenneth. Die was ook blij met onze komst. Ger en José kwamen ook daar heen. En daarna kwam er nog meer familie. Gezellig! Rond kwart voor 4 gingen we daar weer weg en op naar mama.

Iedereen was daar, dus dat was hartstikke gezellig. We keken Formule 1 en Jill en ik gingen aan de bullet journal. Papa en ik haalden rond half 6 frietjes! Lekker! Die smulden we met z’n allen op en daarna hadden we nog lol aan tafel. Tegen half 8 zwaaiden we Jordy, Mandy en Olaf uit. Wij bleven iets langer en keken nog een kort stukje Boer zoekt vrouw mee. Ook leuk! Om 9 uur gingen we weer naar huis, boterhammen smeren en toen op naar bed.

Bij Zus’ boodschappenwagen

Ik haalde weer de standaard dingen als broodvlees, meeneem pakjes, brood, yoghurt. Maar ook 2 potjes hak groente, limonadesiroop, flakes met chocolade voor in de yoghurt en aardappeltjes.

Het was een heel fijn weekend en ik baalde vanmorgen ook wel dat het weer voorbij was. Maar goed, even 5 daagjes werken en dan hebben we weer lang weekend! Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    mei 14, 2018 / 7:45 am

    Ons weekend was goed en gistermorgen was het ook heel gezellig. Alleen bleef het de hele dag door regenen en dan missen we de buitenlucht echt wel. Voor ons begint de week ook weer, maar we vinden dat prima. In beweging is voor ons het gezondst. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

  2. Ans v zantvoort
    mei 14, 2018 / 8:05 am

    Het was heel gezellig op de camping zaterdag, en s’avonds nog met Tamara naar songfestival gekeken. Zondag vanwege het weer wat geluierd. Leuk dat het feest toch gezellig was. Fijne werkweek groetjes van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: