20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS mijn nieuwe dagboek + uitleg

&ZUS

In “Welkom december” had ik al aangegeven dat er een nieuw dagboek aankwam. Maar ik vond toch dat er nog wat uitleg bij nodig was voor ik begin aan de serie &ZUS!

365 plates

&ZUS

De 365 plates challenge begon ik vorig jaar vanwege het feit dat ik zo gek ben op eten. Het leek me leuk om dagelijks te laten zien wat er op het menu stond. Korte logjes en dagelijks een berichtje en inspiratie. Dat waren de ideeën waarmee het begon. Het groeide alleen uit naar veel meer! Het werd gewoon mijn online dagboek! Ik vond het leuk en aan de bezoekersaantallen te zien interesseerde het jullie ook. En het was gewoon ook handig, ik had niet altijd tijd om ook nog andere artikelen te schrijven en zo kwam er toch bijna dagelijks iets online!

Verder of stoppen?

Het werd november en toen kwam het moment dat ik toch moest gaan bedenken of ik er mee verder ging. De 365 plates challenge kwam tenslotte op zijn einde. Ik twijfelde, maar ik vind het leuk om mijn leventje te delen. Ik ben geen vlogger, dat lef heb ik (nog) niet. Maar schrijven doe ik met alle liefde en plezier. Dus ik vond dat de categorie &ZUS moest blijven bestaan. En daarnaast is het bijna een routine om foto’s te maken van al het lekkers wat ik tegen kom.

&ZUS

&ZUS komt van zus en zus, zo en zo. Gewoon alle ditjes en datjes op een dag. Die blijf ik dus ook delen hier. Het wordt eigenlijk niet anders dan dat het was. Misschien dat ik her en der wat ga schaven, maar ik geloof niet dat het echt gaat opvallen. Feit is wel dat wanneer ik op stage ga de verhalen veranderen. Ik kan je namelijk niet tot in de detail vertellen waar ik mee bezig ben. Maar ik kan je wel vertellen of ik orders heb aangemaakt. Daar zitten geen gegevens in wat niet naar buiten mag. Dus ja, dat is eigenlijk het enige. Maar dat vul ik wel weer op met wat anders!

Tijd voor een nieuw tijdperk! Geen challenge meer, maar een echte categorie. Mijn dagelijkse dagboek online. &ZUS hoe was jouw dag? En dat zal ik jou vertellen! Vinden jullie het leuk dat ik de dagelijkse verhalen blijf schrijven? Of was je blij dat de challenge voorbij was?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    december 3, 2017 / 7:03 pm

    Ga maar gerust door met verhalen schrijven. Veel succes gr xx

  2. oma
    december 4, 2017 / 8:09 am

    mooi uitgelegd Kelly, waar we nu naar uit kunnen kijken. Het lezen van jouw “leventje” boeit. Heel veel succes met &ZUS, maar ook op je stageplaats! Groetjes oma en een fijne dag xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: