20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&Zus update #10 beslissingen maken en een bloggerswandeling

beslissingen

Het was weer een goed gevulde week met heel weinig lege tijd en een hele hoop gedachtes. Ik maakte beslissingen voor mijn bedrijf. Ik ging op vrijdagavond naar voetbal, we hadden een bloggerswandeling en ik ging gezellig lunchen. Lees je mee?

Gezellig lunchen en shoppen

beslissingen
Even gezellig samen wandelen naast de Maas.. Jewel denkt er het hare van!

Eens in de zoveel tijd gaan mam en ik samen lunchen en shoppen. De afgelopen paar keer zijn we in Duitsland geweest en dat was heel gezellig. Maandag nam mam me mee naar Roermond. We gingen lunchen bij de Graasj en daarna gingen we de stad in om voor haar nog wat leuke kleren te scoren. De lunch was heerlijk en de lol die we erna hadden was nog mooier. Ze slaagde voor een paar nieuwe broeken, een leuk truitje en een mooie jas! Top dus. Ik nam chocolade paaseitjes met pindakaas (Aanrader!!), wattenstaafjes en uitwisbare pennen bij de Hema mee. Het was weer een fijne middag!

Een heerlijke lunch! Ik had een boterham eiersalade, die eiersalade moet je even zoeken onder rauwkost, maar het was echt top.

Even een stapje terug en beslissingen maken

Ik geniet zo van het opkomende voorjaar!

Qua post viel het allemaal wel mee afgelopen week, maar als ik thuis kwam was ik helemaal op. Zoveel plannen, zoveel verwachtingen van mijzelf, het was allemaal teveel en mijn emmer liep over. Ik nam een stapje terug, besloot ’s avonds niet nog te moeten werken/bloggen en ging aan de slag met gamen. Helemaal prima, maar ook heel tegenstrijdig in mijn hoofd, want voor mijn gevoel moest ik echt iets nuttigs doen. Uiteindelijk heb ik dat na veel babbelen los kunnen laten en een andere mindset aan kunnen nemen. Daardoor besloot ik ook dat ik mijn focus alleen nog maar wil leggen op Bij Zus. Geen Chocotijd Instagram en Facebook meer en niet meer krampachtig iedere dag foto’s posten van Jewel (hoewel dat gelukkig een stuk makkelijker is). Bij Zus is waar het om draait en daarna komt Sweet Life of Jewel. Chocotijd is nu in zijn geheel weer terug bij Bij Zus en dat is toch een hele verademing.

beslissingen
Samen ’s ochtends even bloggen, aangezien ik voor 7 uur echt niet met haar ga wandelen.
On the road naar Schotland

Met papa naar Fortuna Sittard – PEC Zwolle

beslissingen
Noa veure Fortuna! (Naar voren Fortuna)

“En als we vrijdags klaar zijn op het werk gaan we naar het stadion! En daar staan we samen zij aan zij, want Fortuna dat zijn wij!”. Een van de vele liedjes die vrijdagavond de revue hebben gepasseerd! We hadden namelijk voor het eerst weer sinds tijden een wedstrijd op vrijdagavond. Fortuna speelde tegen PEC Zwolle. Op de wedstrijd zat veel druk, omdat Fortuna de 3 punten nodig had om nog een beetje oké te blijven staan in de lijst. Maar helaas, net tegen het einde kwam er een penalty en werd het 1-1. Positief is dat ze een punt hebben en niet geen, maar alsnog was het best wel balen. Maar goed, Fortuna zou Fortuna niet zijn als ze moeten gaan stunten. Dus ik hou hoop dat het zoiets gaat worden.

beslissingen
Even een neusje neusje meeting

Een zaterdagmiddag niks moeten

Een goede start van het weekend!

Na het werk zaterdag kwam ik in een stil huis thuis. Jewel en Kenneth waren nog bij pap en mam, heel gek. Gelukkig duurde het niet lang voor ik een appje kreeg of ik even wilde helpen de boodschappen uitladen. Want, jawel hoor ja, Kenneth en pap hadden de weekboodschappen gedaan! Super fijn, want zo hoefde ik niet zaterdagmiddag nog de weekboodschappen te doen en had ik een middagje vrij. Alleen vind ik helemaal vrij zijn lastig, dus besloot ik het afval even naar de containers te brengen en nog wat kleine dingen te halen bij de Lidl. Om vervolgens een vrije zaterdagmiddag te hebben!

beslissingen
Ik kan hier uren naar kijken.

Bloggerswandeling van The Dog Pen

Zondag ging de wekker weer vroeg, want rond 8 uur haalden wij mam op om naar Woudenberg te gaan. Kenneth, mam, Jewel en ik gingen namelijk naar de bloggerswandeling van The Dog Pen. We waren wat vroeg, dus maakten we nog een pitstop bij Mc Donalds voor een ontbijtje! 10 voor 10 waren we gearriveerd op bestemming, perfect op tijd. Een prestatie, want meestal zijn we veel te vroeg of toch wat te laat.

beslissingen
Ze was het er niet mee eens dat ze niet naar binnen mocht met mam en Kenneth

De wandeling zelf was geslaagd. Het duurde even voor dat Jewel zich een beetje prettig voelde. Aan het begin van de wandeling baalde ik enorm. Het gevoel van “heb ik hier wel goed aan gedaan?” overheerste. Ze was namelijk niet bepaald vriendelijk tegen sommige honden. Toen ze later met een andere hond heel leuk begon te spelen was ik blij dat ik het toch had gedaan. Jewel moet het leren, ze is nu eenmaal best wel angstig en gereserveerd. Maar ik weet ook dat ik er mee bezig ben en dat ik het vertrouwen en de tijd moet geven. En daarnaast was het ook gewoon heel leuk om dit met mam en Kenneth te doen. We hebben weer een ander bos gezien en ik heb een babbeltje kunnen maken met bloggers. Een prestatie voor iemand die dat best wel spannend vind! Dit soort sociale activiteiten sla ik het liefste over uit verlegenheid en onzekerheid. But we did it en daar ben ik heel trots op.

Het was me een weekje wel! Nog 3 weken en dan heb ik eindelijk vakantie, ik denk dat ik daar langzaam aan ook gewoon heel hard aan toe ben. Ik ben in ieder geval blij met de beslissingen van afgelopen week. Ik ga vaker inplannen om gewoon even niets te moeten. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 12, 2020 / 7:51 am

    het is nog geen “week voor Pasen”, maar hier was het een stille week. Niet lekker, hoesten en binnen blijven, niks voor mij. Jij had weer een heel gevarieerde week, naast werk toch ook veel ontspanning, geniet ervan. Een fijne dag met groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: