20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&Zus update #12 het geen wat vrolijk maakt

vrolijk

Het is een hele pittige periode waar we in zijn beland. Het is vooral zoeken naar lichtpuntjes en de dingen die je vrolijk maken. Omdat ik over afgelopen week niet veel te melden heb deel ik graag met jullie foto’s die mij vrolijk hebben gemaakt.

Een hele vreemde situatie

Voor mij is er tot nu toe niet heel erg veel veranderd. Natuurlijk merk ik dingen op straat en in de winkel, maar mijn dagelijkse doen en laten is tot nu toe nog niet extreem veranderd. Logisch, als postbezorger moet je gewoon de straat op en Kenneth als vrachtwagenchauffeur gewoon de weg op. Dus ons ritme is niet uit balans. Het enige is dat ik nu 5 keer nadenk voor ik een keuze maak. Ga ik wel of niet naar de winkel, ga ik wel of niet naar dat stukje bos en ook weeg ik af of ik wel of niet naar Roermond rijd. In sommige gevallen ga je gewoon, een enkele keer vergeet je even wat er op de wereld gebeurt en dan word je er uiteraard weer aan herinnert. Het is al met al een hele bijzondere situatie waar we nu in zitten.

vrolijk
Alle kleuren fleuren mij enorm op!

Wat ik wel mooi vind om te merken is dat ik voor mijn gevoel nu veel meer kaarten bezorg. Buiten de nare kaarten zitten er nu ook kaarten bij met vrolijke postzegels en zijn ze geadresseerd aan opa’s en oma’s. Het is mooi om te zien dat schrijven dan weer verbind. En wat ik ook bijzonder vind om te merken is dat je veel meer van de natuur mee krijgt. Ik weet niet of het jou al is opgevallen, maar ik hoor veel meer vogels en ik zie ze ook steeds dichterbij komen. Je bent je veel meer bewust van de mooie dingen die de natuur biedt. Maar ook van allerlei andere lichtpuntjes en dat maakt me vrolijk.

Dus door de gekke situatie kies ik er in dit dagboek ook voor om het even anders te doen dan je van me gewend bent. De juiste woorden voor afgelopen week vind ik waarschijnlijk even niet.

Foto’s die mij vrolijk maken

vrolijk
Ik kan zo genieten van hoe ze slaapt.
In zijn geheel op een kussen willen liggen en de pootjes dan zo in elkaar vouwen. Een kunst!
vrolijk
Getrakteerd worden op een prachtige zonsondergang!
Ik weet inmiddels hoe ik laminaat moet leggen.
vrolijk
Altijd kijken of de andere hond er is en even neusje neusje doen.
Toevallig tegelijk de grens over om te tanken.
Ik kan zo genieten van deze bloesem!
vrolijk
Molly is in ieder geval niet zo bang voor water
De natuur is zo rustgevend en mooi
vrolijk
Hij is toch briljant he!
We hebben een mol
Zij is de mol
vrolijk
Kelly’s thuisbezorgd In dit geval wortelstamppot met worst, jus en zelfgemaakte appelmoes
vrolijk
Dit was een heel schattig onderonsje. Ome Kenneth en Olaf!
vrolijk
Adembenemend!
Het mag duidelijk zijn dat ik hier heel vrolijk van word.
Een bordje gado gado met zelfgemaakte satésaus. Ik sta door deze situatie veel meer in de keuken!

En dat waren alle foto’s die mij nu vrolijk maken. Hoe pak jij deze lastige tijd aan? Zoek je ook naar de lichtpuntjes, neem je alles gewoon zoals het is, dag voor dag of misschien helemaal anders? Ik ben benieuwd!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  maart 24, 2020 / 8:16 pm

  Mooie foto’s die je hoofd weer even de vrolijke kant opzetten, toch even genieten van de natuur die opbloeit, wij blijven rustig thuis, kom zo weinig mogelijk in de winkel, lang leve Pick Nick en Tamara, en verder maar hopen dat we gezond blijven allemaal, lieve groetjes van ons

 2. José van zantvoort
  maart 24, 2020 / 10:01 pm

  Hele mooie foto’s. Ondanks de ellendige tijd waar we nu in zitten moeten we toch proberen te genieten van het voorjaar. gr xxx

 3. oma
  maart 25, 2020 / 8:19 am

  mooi beschreven en heel mooie foto’s. We moeten ook afwachten hoe het verder gaat. Onzekere tijd, maar het komt weer goed, Kelly! Een mooie zonnige dag en blijf genieten van de mooie dingen! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: