2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #13 veel in het bos geweest

bos

Afgelopen week was zo’n week dat ik de laatste zonnestraaltjes nog even meepakte. Na het werk met Jewel het bos in en daarna met een frisse wind aan de slag voor Bij Zus. Ik plaagde Jewel met Halloween, Olaf was hier en ik had nog wat andere dingen.

Heerlijk wandelen in het bos

bos

Afgelopen week was het ’s middags nog bij enige regelmaat prachtig weer. Ik besloot er nog even lekker van te gaan genieten en nam Jewel een paar keer mee voor een half uurtje struinen door de bladeren. Spannend was het wel, mevrouw is nu pas echt loops en dat merk je aan alles. Dus een beetje voorzichtig zijn met loslopende honden was wel nodig.

2 jaar

Voor mij waren het momentjes om even af te schakelen van het werk en mij op te laden voor Bij Zus. Afgelopen week bestond Bij Zus 2 jaar en met dat in mijn achterhoofd vond ik het tijd om wat dingen aan te passen op het gebied van de lay-out. Indelingen, contactpagina, Over Kelly en veel meer. Ook de social media kreeg een upgrade. Nu zit er een gezellig negatief rolletje om de Instagram posts. En is het blauwe een peachy kleurtje geworden. Ik ben er héél blij mee! Weer even wat anders en die frisse wind helpt mijn inspiratiebron aan te wakkeren.

2 jaar

Jewel plagen met Halloween

bos

Donderdag was het Halloween en dat kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een fotosessie met Jewel. Ik wilde van haar een spook maken, maar die poging mislukte. Voor het witte had ik een oud t-shirt genomen van Kenneth, maar daar ging haar koppetje natuurlijk doorheen. Achteraf had ik gewoon een wit laken moeten nemen. Volgend jaar beter!

Na het werk kwam ik toevallig bij de Kruidvat deze schattige Halloween emmer tegen, dus besloot ik die mee te nemen en daar wat foto’s mee te maken. Jewel’s vangst tijdens Halloween was dit bot, hoewel ze dat stiekem al wat eerder had haha.

Van die smeltmomentjes

Dat die smurf van ons een lieve, mooie, eigenwijze grote puppy is, dat is algemeen bekend. Maar ik smelt toch iedere keer nog weg als ze me weer met d’r wijze blik aan ligt te staren. Of als we haar weer eens voor de zoveelste keer plagen dat Bearke (haar kleine vriendje uit de straat) langs loopt, terwijl dat niet zo is.

Als ze iets wil zal ze je dat zeker laten merken. Zo laat ze me iedere middag werken dat ze wil wandelen en als dat te lang duurt gaat ze ergens zitten klagen. Zoals hier! Dan kijkt ze je even niet aan, gaat ze op haar allermooiste zitten en begint ze te klagen. Nou dan smelt je zo weg. Oké, we gaan al!

bos

’s Avonds ligt ze graag op de bank met haar kop op de leuning of het kussentje. Maar van de week had ze zoiets mals. Eerst had ze het kussentje vast en daarna ging ze er bovenop liggen als een kruik. Je kon me opvegen, zo schattig vond ik het.

Een hele goede quote

Vorige week deelde ik in mijn dagboek dat ik mij minder wilde focussen op cijfertjes. Omdat het een hele nare bijwerking gaf en het plezier in Bij Zus langzaam naar de achtergrond verdween. Dezelfde dag, of een dag later deelde een goede bekende van mij bovenstaande quote. Hij kwam precies op het juiste moment. Nu vind ik dat Omdenken altijd hele goede gezegdes heeft, maar deze kwam toch echt even op het juiste moment.

Een heel gemengd weekend

De week eindigde een beetje dubbel! Zaterdagochtend had ik een wijkje om te bezorgen en ’s middags ging ik tegelijk met papa en mama buurten bij opa en oma. Even bij kletsen over van alles en nog wat en opa helpen met een vraag bij een puzzel. Dat was gezellig! ’s Avonds deed ik de weekboodschappen en daarna plofte ik op de bank met de laptop.

bos

Zondag was een heel dubbel dagje. De ochtend verliep met een steen in mijn maag, heel vreemd. ’s Middags had ik afgesproken mee te gaan met het uitstrooien van oma Fien en opa Herman. Een mooie gebeurtenis, maar ik vond het op de een of andere manier toch pittig. We lieten ze gaan in een soort van bos, op een bruggetje waar ze vroeger vaker overheen moesten. Na het uitstrooien dronk ik nog een kopje thee bij tante Mieke en oom Henk en daarna vloog ik naar huis.

Mandy, Jordy en Olaf kwamen namelijk buurten en ik kon niet wachten om Olaf te knuffelen. Jewel kwam me gelijk begroeten aan de deur en Olaf volgde erachteraan. Even knuffelen met de kleine man. Het is zo’n heerlijk mannetje! En als je dan Jewel en Olaf bij elkaar zet. Ja, dan krijg je gewoon hele leuke taferelen! Spelen met de bus, kusjes op de neus, snuffelen aan de pamper. We hebben gelachen!

En zo kwam er bijna een einde aan een week gevuld met allerlei dingen. De maandag deel ik met je in een apart artikel, er zijn namelijk wat foto’s die ik mooi vind om in een apart artikel te delen. Deze week zijn we niet zo veel in het bos te vinden, mevrouw is dusdanig loops dat ik dat niet veilig vind. Ben jij al in het bos geweest deze herfst?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 5, 2019 / 5:51 pm

    Dat was weer leuk om te lezen, een gevarieerde week, mooi herfstweer maakt ook veel goed. Ook leuke foto’s! Een fijne avond, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: