2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #17 lange dagen en mijn 25e verjaardag

25e verjaardag

We hebben weer een pittige week achter de rug! Jewel reageerde niet voldoende op de medicijnen waardoor we last hadden van gebroken nachten. De dagen waardoor extra lang, maar in het weekend keerde de rust en had ik een super 25e verjaardag.

Het leek wel eeuwen te duren

25e verjaardag

Tja, eigenlijk is het hoofdonderwerp van afgelopen week toch nog de pech met Jewel! Afgelopen maandag was ik dus met haar bij de dierenarts om alles te laten checken. Het zag er allemaal wel goed uit, dus het was al op z’n retour. Ik kreeg Norit mee en dat moest het verschil maken. Het gaf wel wat verschil, maar de ongelukjes dag en nacht bleven. En ook was haar ontlasting nog steeds niet wat het zijn moest. Het gaf gebroken nachten als gevolg, als Kenneth ’s nachts vertrok ruimde ik de boel op en daarna belandde ik op de bank of in bed. De dagen waren daardoor ook extreem lang. Het leek allemaal wel eeuwen te duren.

Omdat ik niet in het weekend de dierenarts wilde bellen, belde ik vrijdag. In eerste instantie met de vraag “goh, wanneer moet de Norit gaan werken?”, maar ook om nog even feedback te krijgen. De Norit had al lang moeten werken, dus er zou worden overlegd met de dierenarts en daarna beloofde ze me terug te bellen. De tijd tikte héél langzaam voorbij en om half 5 besloot ik, na 2,5 uur wachten, zelf nog maar eens te bellen. Ik mocht een zak speciaal voer voor de darmen halen en we zouden verder even overleggen.

De oplossing!

25e verjaardag

De zak voer ging mee en ook nog een nieuwe strip Norit. En dat heeft het verschil gemaakt! Het hele weekend kreeg ze alleen maar dat voer, ook als snoepje toen het bezoek op mijn verjaardag kwam. Ik moest zaterdag nog werken en Kenneth sporten en boodschappen doen, dus ze was weer even alleen los. Toen ik even kwam kijken om de ongelukjes op te ruimen werd ik enorm verrast met helemaal géén ongelukjes in de keuken! Ik was zo blij! Eindelijk, na een week van opruimen was er niks meer gebeurd. En dat is tot nu toe nog steeds het geval, trots is hierin dan ook een understatement. Leren vrij alleen te zijn terwijl je ziek bent is niet niks, maar het was de beste oplossing, want in de bench met die ongelukjes gaf alleen maar paniek. Ik kan alleen maar blijven schrijven hoe ik blij ik ben dat het weer goed gaat. Echt een cadeautje!

Hele lange dagen

25e verjaardag

Doordat ik zoveel gebroken nachten had waren de dagen heel lang. Afgelopen week maakte ik op 8 minuten na 16 uur. Tel daar een ruim uur werkoverleg in Venlo bij op en ik zit op bijna 17/18 uur. Thuis was ik dan ook weinig waard en waren de middagen vooral gevuld met op de bank zitten bij Jewel. Haar in de gaten houden en als ik de puf had ook nog wat bloggen. Achja, ook deze weken horen erbij. Deze week sta ik iets meer dan 10 uur ingepland, dus dat is lekker.

Mijn 25e verjaardag!

De voorbereidingen

Zaterdag, 30 november, was mijn 25e verjaardag! Al sinds donderdag was Kenneth mij gek aan het maken met zijn cadeautje. Dus toen ik iets voor 6 wakker was kon ik eigenlijk niet meer wachten. Maar dat had ook te maken met het to do lijstje dat ik nog had voor het werk. Hoe dan ook, ik kreeg een doosje en daarin zat een tripod voor de telefoon, die had ik gevraagd om wat meer filmpjes op te kunnen nemen met de telefoon. En daarna kreeg ik een envelop! In die envelop zat een uitgeprint blaadje met de reisdetails voor een dagje Parijs met de bus. Super leuk, gaaf en spannend!

Na de cadeautjes begon mijn to do lijstje. Jewel uitlaten en eten geven, de topping voor de taart maken, stofzuigen en dweilen en nog ontbijten. Tussendoor nog even bellen met papa en mama en toen door naar het depot. Ik maakte een pitstop bij de Lidl voor mini appeltaartjes, want die wilde ik trakteren, dus zo gezegd, zo gedaan. Er was genoeg post, maar ik wist het allemaal zo te draaien dat ik inclusief een pitstop met lunch thuis rond half 2 klaar was. Taart afmaken, wc poetsen, woonkamer verbouwen en omkleden. Ik was precies op tijd klaar!

Een gouden randje

25e verjaardag

De verjaardag was prachtig! Het was gezellig druk, Jewel wist overal wel haar snoet tussen te steken, maar ging zich gelukkig uiteindelijk liggen. Ik kan wel stellen dat ik het een verjaardag vond met een gouden randje. Ik ben enorm verwend met hele leuke cadeautjes. Celebrations, een beauty adventskalender, funko pops, het lekker & simpel kookboek, een #girlboss trui van Alboe.nl, een coca cola dienblad, een mok met een chocolade quote, takki voor in de kerstboom, pastelkrijt en nog hele lieve enveloppen. Ik voelde me een enorme bofbips. De taarten waren gelukkig geslaagd en ik heb nog met de allerliefste Olaf kunnen knuffelen. Voor hem had Piet in de klomp van Kenneth wat lekkers achtergelaten en dat snoetje was priceless. Ja, het was echt, echt, echt een hele fijne 25e verjaardag! En ik heb geluk, want ik ben nog niet helemaal uitgevierd, binnenkort doe ik het nog dunnetjes over met die wat niet konden.

De eerste dag van december

De zondag begon iets later, rond een uurtje of 8, eindelijk uitgeslapen! Beneden was alles droog en begroette Jewel mij heel enthousiast om de dag te beginnen. We maakten een wandelingetje en daarna was het ontbijten en even rustig aan doen. Ik ging aan de slag met de winter in huis halen! Kerstballen in de pot met wat lichtjes, sneeuw en een sneeuwpop in de peer en gezelligheid in de vensterbanken. Zo heb ik dit jaar een grote sneeuwpop en een coca cola kersttruck in de vensterbank gezet, maar er ontbreekt nog wat. Dus daar moet ik nog even mee puzzelen.

Tussendoor ging ik nog heerlijk de bossen in met Jewel. Dat was weer genieten.

Ook moest ik nog de weekboodschappen doen, zo’n klusje waar ik tegenwoordig niks meer aan vind. Alleen was het nu toch wel hilarisch! Ik stond aan de kassa bij de Lidl, alles was gescand en toen kwam ik er achter dat mijn pinpas nog in mijn werkjas zat. Oeps! Dus, kar aan de kant, ik Kenneth gebeld om mijn pasje te pakken en toen zoef heen en weer. Vroeger had ik de grond in willen zakken, nu kon ik alleen nog maar lachen. Typisch Kelly!

25e verjaardag

Na nog een middag van huishoudelijke klusjes en wat versieren was het tijd om te koken. Ik had in mijn nieuwe kookboek een recept gezien voor cola kip en die moest ik wel proberen. Dus zo gezegd, zo gedaan! Hoe hij was lees je later deze week! En toen begon de avond met ditjes, datjes en het begin van de Bij Zus’ adventskalender!

2e dag beauty adventskalender

En over adventskalender gesproken, ik maakte vanmorgen ook weer een nieuw vakje open. Dus bij deze, vakje 2 van de beauty adventskalender die ik kreeg.

Zo en dan zijn we alweer ruim 1200 woorden verder. Het was me het weekje wel. Een gouden 25e verjaardag en hele lange dagen. Op naar een nieuwe week met hopelijk wat meer tijd voor mezelf. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 2, 2019 / 3:34 pm

    Kelly, je hebt vandaag veel geschreven. Je zit weer op het goeie spoor. Het was leuk om te lezen en belangrijk dat Jewel weer helemaal ondeugend is. En vandaag je nieuwe bril, wij vinden hem leuk.
    Groetjes en een fijne dag nog van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: