2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #17 week met een ribbelig randje

&Zus update #17 week met een ribbelig randje

Soms maak en krijg je bepaalde dingen mee die je graag wil verwerken in je dagboek, maar waar je niet de nadruk op wil leggen. Het is een ribbelig randje aan je week. Ik ontving en las nieuws, kreeg een grote bak bami en vond speciale keien. Lees je mee?

ribbelig
Ik kan zo genieten van hoe veilig ze zich hier eigenlijk voelt.

Een week met een ribbelig randje

Week 17 was uiteindelijk een hele fijne week met wat ribbelige randjes. Ik kreeg nieuws met betrekking tot corona dat beter via de mail of telefonisch door gegeven had kunnen worden in deze tijd. Dus dat vond ik heel vervelend. Alhoewel ik er nu wel van uit ga dat het oké is?! Het had in ieder geval gelukkig niks met familie of vrienden te maken.

En het andere nieuws was dat er een ernstig ongeluk was gebeurd hier in het dorp. Ik ken de getroffen familie niet, maar het raakte me wel. Er vloog een traumahelikopter laag over, heel indrukwekkend, en dan is het alleen maar hopen dat het goed komt. Natuurlijk hoor je daarna allerlei verhalen en eigenlijk blijf je er in je achterhoofd mee bezig. Je vraagt je toch af hoe het met ze gaat. Helaas kwam deze week het bericht dat het meisje wat er bij betrokken was aan de gevolgen is overleden. Intens triest.

De gezellige momenten van afgelopen week

Wat een uitzicht!

Er waren gelukkig ook heel veel gezellige en fijne momenten. Ik was vooral thuis, maar vrijdagavond kregen we bezoek van Kevin en Jill. We hebben samen lekker gebarbecued, de eerste van dit jaar thuis, en daarna ben ik nog met Jill naar het bos gegaan tijdens het golden hour. Prachtig!

ribbelig
Golden hour, wauw!
Ons blije ei!

Tante Kejjy ging bami halen

Zaterdagavond kreeg ik een telefoontje van Mandy of ik het eten voor de volgende dag al had gepland. Dat had ik niet en zo kregen we een portie bami aangeboden, want ze hadden heel veel over. Nou, daar zeg ik geen nee tegen, dus die ben ik ’s avonds nog gaan halen. Olaf’s reactie was priceless toen ik binnen kwam! Hij hield me stevig vast en dat vond ik zo ongelooflijk mooi! We hebben gespeeld, gedanst, gelachen en filmpjes gekeken. Natuurlijk heb ik ook nog met Mandy gekletst en genoten van een stukje van haar zelfgemaakte sinaasappelkwarktaart.

Vroeger liet ik Olaf vaker schaterlachen door op een hele malle manier te gaan dribbelen. Nu doet hij precies hetzelfde! Dus liepen we dribbelend door de kamer. En nu kwam de schaterlach weer, prachtig! Oh, vriendje, blijf in hemelsnaam nog even klein. Tante Kejjy houd je zo niet bij.

ribbelig
Geen golden hour, maar wel een mooi uitzicht zo in de ochtend.

Verder heb ik weer heel veel gewandeld met Jewel. Het hoofd leeg maken en natuurlijk onze dagelijkse portie beweging op peil houden. Ook had ik enorm veel zin om te bakken, dus dat deed ik. Genoot ik van mijn all time favorite film ‘The Holiday’. Zo’n heerlijke zoete, romantische film, waar je bij weg kan zwijmelen. En ik zocht weer naar de lichtpuntjes in de week.

The Holiday en een bakje chips. Genieten!
ribbelig
Een Koopmans kruidcake. Een mix van cake met taai taai en ontbijtkoek.
Apart, maar wel lekker.

Kei leuke kei actie

Hier word je toch vrolijk van?!

En maandag kwamen we eindelijk de eerste kei leuke kei tegen. Een onwijs leuk initiatief op Facebook! De bedoeling is dat je op keien wat leuks tekent en deze vervolgens verstopt. Degene die hem vind maakt een foto en plaatst dit op de pagina. Sommige laat je liggen en deze die ik je nu laat zien verstop je weer opnieuw. En zo hebben we weer een leuke bezigheid tijdens de wandeling.

Een lekker ontbijtje op zondagmorgen. Broodjes uit de oven en een homemade smoothie aardbei banaan.

Het was me een weekje wel en ik ben blij dat week 18 er tot nu toe weer iets anders uit zag. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 2, 2020 / 6:12 pm

    Mooi geschreven Kelly, en met prachtige foto’s. De kei actie hoort natuurlijk bij deze tijd, we hadden er nog niet van gehoord. Maar de gebakken Paas(k)ei wat we van jou kregen is ook super, staat nog altijd op de schoorsteen om een foto van te maken. Dat was en is nog (k)ei leuk, en versierd door Olaf, nog bedankt hiervoor. Een heel fijne avond, het zonnetje schijnt weer, maar de regendruppels verrassen steeds weer. Groetjes en een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: