2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #18 gezellige zaterdag en andere avonturen

&Zus update #18 gezellige zaterdag en andere avonturen

Het was weer een hele leuke week! Ik zag mijn familie relatief veel, haalde mijn nieuwe bril, we hadden avonturen met Jewel en ik had een gezellige zaterdag. Een week voor in de boekjes en dat is leuk met het oog op mijn eerste week als 25 jarige. Lees je mee?

Nieuwe bril

avonturen

Ik heb mijn nieuwe bril opgehaald! Samen met papa ging ik maandag even naar de stad om hem op te halen. Heel gezellig! Beter dan alleen. En daarna kon ik nog even knuffelen met Olaf! Dan voel ik mij zo’n enorme bofkont.

Sowieso was het mijn lucky week, want toen ik donderdag na het sporten nog even ging buurten was hij er ook. We kleurden in zijn nieuwe Woezel en Pip kleurboek van Sinterklaas en toen pakte hij mijn gezicht vast om een kusje te geven of een knuffel. Zo zoet. Idemdito voor hoe blij hij was met zijn uitbreiding voor zijn Duplo trein. Goudklompje, die kleine man.

Aan mijn bril moet ik soms nog even wennen, maar eigenlijk vind ik hem heel erg leuk. Hij is voor mijn gevoel een klein beetje retro en vooral niet zo’n harde bril. Dus niet zo donker en “boem hier is mijn bril”. Het is weer eens wat anders! New bril, new me? Misschien wordt dit wel de #girlboss look voor 2020.

Onze avonturen met Jewel

Haar eigen mandje

avonturen

Jewel heeft afgelopen week aardig wat te stellen gehad met ons. Dinsdag haalden we voor haar een mandje.. Echter was ons inschattingsvermogen waardeloos haha. Het mandje was zo groot als een voor een cockertje. Oeps! Dus nu heeft ze een opbergmandje staan in plaats van de bench. En ook dat we die weg haalden was voor haar even slikken. Ze snapte niet wat de bedoeling was. Maar inmiddels is ze het gelukkig wel gewend.

avonturen

Op pakjesavond zagen we in de verte iemand lopen en wilde ze absoluut niet meer verder lopen. Ik vond het zo grappig uit zien dat ik het deelde op Instagram alsof ze Sinterklaas zag lopen. Ze was het er alleen absoluut niet mee eens dat ze daarna toch echt verder moest lopen. Het was een hele uitdaging om de straat uit te komen.

Nieuw voer

Met het oog op haar 1e verjaardag en het feit dat de dierenarts aangaf dat we over mogen op volwassenvoer bestelde ik een zak nieuw voer. Maar ik vind dat zo lastig om te doen. Je wilt haar iets fatsoenlijks geven maar ook geen rib kwijt zijn. Hoewel investeren in goed voer er voor zorgt dat ze gezond opgroeit. En zo ben je aan het puzzelen. Dus uiteindelijk ben ik gegaan voor een zak Canex adult zalm. Hopelijk gaat ze het er goed op doen!

Haar eerste verjaardag

1 jaar

En gisteren was het dan zover! Jewel haar eerste verjaardag. Onze kleine grote dame is 1 geworden. We hadden voor haar verjaardag een activiteitenbord gekocht om samen met haar te kunnen spelen. Goed voor ons allebei! Echt iets om samen te doen, uitdagend voor haar en weer eens iets anders voor ons. ’s Middags was de bedoeling met papa en mama mee te gaan naar een wandeling van de dogdancers, maar het weer was niet uitnodigend. Dus kwamen ze naar ons toe en pap en mam konden zo ook al ’s middags langs komen! Van papa en mama kreeg ze een doos met Bonzo’s, haar favoriete grote koekje. En van pap en mam kreeg ze een knuffel eend waar ze dolgelukkig mee is. En ik had een lucky shot, want ze besloot even bij papa te gaan kroelen. Heel schattig!

avonturen

Collegialiteit

Wat ik mij steeds meer begin te realiseren is hoe blij ik ben dat ik bij dit werk terecht ben gekomen. Niet zo zeer om het werk en al helemaal niet om in welke weersomstandigheden wij soms moeten werken. Maar wel om de collegialiteit! Het is een leuke groep waar ik me welkom in voel. Ze hebben me geleerd dat het wel kan! Gewoon leuk met elkaar omgaan, zonder al teveel gedoe. Als je elkaar tegen komt in de winkel of op straat. Ik hoop dat ik er nog wat langer bij kan blijven als dat wat ik vermoed. Maar we gaan het zien!

Een gezellige zaterdag

Afgelopen zaterdag was weer een hele fijne dag. ’s Ochtends moest ik werken, maar dat viel gelukkig reuze mee. Met het oog op de komende drukke weken heb ik dan ook even enorm genoten van dat moment. Kenneth had kaiserbroodjes gehaald voor de lunch, dus toen ik thuis kwam kon ik gelijk even eten. Heel fijn! Na het eten maakte ik het artikel af over sporten, zocht ik foto’s voor Jewel’s verjaardagspost en daarna was het tijd om Jewel uit te laten. Eigenlijk wilde ik ook nog even een kerstboom gaan halen, maar met de tijd was dat niet haalbaar.

Verwend met make-up

Rond iets voor 4 was ik in Roermond. Mandy had mijn verjaardagscadeautje van hun daar gedropt, dus dat maakte ik nog even snel open. Ik ben enorm verwend met hele toffe lipsticks en een heel leuk oogschaduwpallet. Mijn bedoeling is om er nog een apart artikel over te schrijven, want er zit een verhaal achter en dat is denk ik wel leuk om te delen.

avonturen

Na het uitpakken stapte ik bij papa in de auto en reden we naar Sittard! We gingen namelijk samen naar PSV in Eindhoven. Onze eerste stop was de Mc Donalds, daar was het chaos. Het was er zo druk met kinderfeestjes en voetbalsupporters. Ik heb nog nooit zo snel mijn eten opgegeten. Eenmaal bij het stadion konden we gelijk de bus in en 20 voor 6 vertrokken we naar Eindhoven. Met een grote omweg kwamen we aan in een prachtig stadion! Dat geluid was adembenemend en het feit dat het licht er bij mee bewoog op het geluid was mega tof.

De wedstrijd zelf, daar praten we maar even niet over. Het werd 5-0. De terugweg konden we weer wat naar binnen kijken in huizen en zien hoe mensen de kerstversiering al hadden staan. Heel leuk om te doen. De terugreis leek in ieder geval iets sneller te gaan. Terug bij papa en mama at ik nog een stuk zelfgemaakte appeltaart van Jill en daarna reed ik gauw naar huis. Het was in ieder geval een gezellig uitje!

Zo en dat waren alle avonturen van afgelopen week wat mij echt bij zijn gebleven. Ik heb genoten! Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril? En wat is je bij gebleven van jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 9, 2019 / 5:40 pm

    De nieuwe bril staat je heel mooi, Kelly. Maar vanaf de eerste bril was het al “wat mooi”. Het was verleden week ook voor ons een fijne week, maar het is net alsof de dagen steeds sneller voorbij glippen. En het was ook weer leuk om de foto’s te zien. Een heel fijne avond, hou het maar warm. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: