2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #2 begin nieuwe seizoen, mijn fiets en Jewel

nieuwe seizoen

Het is weer tijd voor een dagboek update! Het nieuwe seizoen van de eredivisie is begonnen, met een historisch moment! Ik had weer problemen met mijn fiets en natuurlijk komt er weer een lading Jewel voorbij. Lees je mee?

Dinsdag, 30 juli 2019, even naar Roermond

Dinsdagavond was ik in Roermond te vinden! Ik moest een boek terug brengen naar de bieb en op de terugweg liep ik over de kade terug. Het zag prachtig uit, zonnetje op het water, bloemetjes aan de hekken en bootjes op de roer. Het gaf een magisch geheel!

Donderdag, 1 augustus 2019, weer door met oefenen!

Woensdag slaagde we voor ons examen op de puppycursus! Toch wil ze iedere ochtend, dus zo gezegd, zo gedaan, donderdagochtend stonden we weer onder de carport te trainen. Onze lieverd, wat ben ik trots op haar en wat boffen wij dat ze naar ons toe mocht komen.

Vrijdag, 2 augustus 2019, een weekend gevoel

Terug thuis na een vrijdagochtend bezorgen maakte ik een lekker broodje met ham en overgebleven salade. Soms moet de lunch gewoon eventjes een feestje zijn. En zo voelde het al even alsof het weekend was!

Jewel amuseert zich altijd heerlijk met haar knuffels. Zo leuk om te zien! Hier lag ze weer te kroelen met haar olifant.

Vrijdagavond vond ik weer een leuk filmpje van Tucker de golden retriever. Ik vind hem zo grappig, echt een voorbeeld van hoe ik het met Jewel ook wel zou willen doen. Jewel kijkt vaak ook heel aandachtig mee naar zijn filmpjes. Te schattig!

Zaterdag, 3 augustus 2019, de fietsstandaard gebroken

Zaterdag begon de dag weer lekker op het werk. Na 8 minuten werken brak mijn fietsstandaard. Een gietijzeren fietsstandaard, hoe krijg je het klaar?! Ik moest terug naar het depot, laadde mijn tassen op de reserve fiets en ging daar mee bezorgen. Wat een ellende! De fietswinkel had ook nog vakantie, dus weer een nieuwe uitdaging om op te lossen.

’s middags kwamen Ger en José om even te kijken naar de zoldertrap. En Jewel te feliciteren met haar slagen. Heel leuk! Ze kreeg een knuffel en ik een doosje chocolaatjes. Lief! En Jewel was uiteraard weer dolgelukkig met haar nieuwe knuffel! Uiteindelijk hebben José en ik nog hard gewerkt aan onze voortuin met weer een mooi resultaat als gevolg. Blij mee!

Zondag, 4 augustus 2019, nieuwe seizoen van de eredivisie!

nieuwe seizoen

Zondagochtend had ik tijd voor mezelf, want de weekboodschappen had ik vrijdagavond al gedaan. ’s Middags werd ik opgehaald door papa om samen naar AZ-Fortuna Sittard te gaan. De bus vertrok rond kwart voor 4 en we gingen op voor een 3 uur durende rit. Voor het eerst in de geschiedenis werd er op zondagavond om 8 uur gespeeld, en wij waren er bij!

nieuwe seizoen

Het stadion was machtig mooi en we hadden weer veel plezier. We maakten onderstaande groepsfoto, een klein deel van ons supportersclubje en het was een gezellige boel. De wedstrijd was een drama. We verloren met 4-0, maar we hebben gezongen, gezongen tot het eind. Met een kippenvel momentje toen we voor Fernando Ricksen aan het brullen waren.

nieuwe seizoen

De terugweg begon een beetje stroef, de bus had problemen met de koppeling, maar gelukkig waren we een kwartiertje later weg. Onderweg nog een pauze om de benen te strekken en daarna ben ik nog het merendeel wakker geweest! Het laatste halfuurtje heb ik de binnenkant van mijn ogen bekeken. Sorry papa, of graag gedaan, want ik heb weer meer dan genoeg gekletst! Maar het was weer een gezellige dag uit!

Maandag, 5 augustus 2019, mijn eigen fietsenmaker

Maandagochtend ging ik met Ger mee naar een ogenarts bij de huisarts voor een onderzoekje. En daarna ging ik naar de Itek voor een nieuwe fietsstandaard, even puzzelen, maar het werd de rechter. Die kon je verstellen naar de juiste grootte. Daarna maakte ik nog een pitstop bij papa en mama, zodat papa er naar kon kijken. Hij kwam hem namelijk ’s middags monteren. Mijn persoonlijke fietsenmaker, heel fijn!

Mama kwam gezellig mee! Papa monteerde de standaard, haalde mijn rietenmand eraf en monteerde de post fietsmand. Nu klopt mijn fiets helemaal voor de post. Wel zo handig! Jewel knuffelde lekker met papa en mama. Die is altijd zo blij als familie komt, heel fijn!

nieuwe seizoen

’s Avonds keek ik naar ‘Klinkt Smakelijk!’, een programma waarvoor ik was uitgenodigd, maar ik besloot het uiteindelijk niet te doen. Wel zag ik de kans schoon om vriendinnetje Aranka op te geven! Met haar Surinaamse kookliefde zag ik haar daar wel staan en ze kreeg de kans! Een leuke aflevering en ze heeft het ver geschopt. Ze hebben het gerecht alleen niet geproefd, nouja, als dat het is.. Ze weten niet wat ze hebben gemist!

En zo was er weer een week voorbij! Uiteraard heb ik ook gewoon gewerkt, maar daar was verder niks spannends aan. Momenteel houd ik het even bij dit soort dagboek updates, zodat ik mijn creativiteit wat meer kan prikkelen. Dan weet je dat! Kijk jij naar ‘Klinkt Smakelijk’?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 8, 2019 / 11:57 am

    Ha Kelly, dat was weer een heel afwisselende week, hier staan weer leuke foto’s bij! Je bent tevreden en dat is fijn!
    Vandaag weer zonnig en warm, wij raken daar al aan gewend. Een fijne dag verder met groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: