2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #2 Dus ze kan los lopen?

los

Daar zijn we weer! Het was een week waarin niet heel veel gebeurde. Ik zat niet zo lekker in mijn vel, maar wist wel productief te zijn. We liepen heel erg veel, misschien wel teveel en we kwamen erachter dat Jewel misschien toch los kan lopen!

Een hele productieve week

Na de komst van mijn bureau beneden ben ik een stuk productiever aan de slag gegaan. Eigenlijk heb ik iedere dag wel een moment aan mijn bureau gezeten. Op een paar avonden na, die nam ik dan een soort van vrij. Maar voor mijn gevoel kon ik die tijd ook nemen. Ondanks het feit dat ik nu op maandagavond weer het artikel van dezelfde dag aan het schrijven ben. Dat kwam gewoon door de drukte van vandaag, waarover je volgende week weer meer leest. Maar ja, qua productiviteit ben ik echt enorm tevreden!

Bij de post had ik daarentegen een hele vreemde week. Waar ik aan het begin van de week redelijk soepel overal doorheen ging, ondanks spierpijn in de benen, ging het mij aan het einde van de week een stuk minder goed af. Ik sprong in voor een collega, waardoor mijn dagen iets langer waren dan gepland. Maar ook had ik enorme rugpijn en zat ik totaal niet in mijn vel. En dan kom je jezelf enorm tegen tijdens het werk. Aankomende week beter!

Toch iets teveel gelopen

los

Aan het begin van mijn werkweek was ik toch steeds op tijd thuis, dus ging ik met Jewel elke keer een flink stuk lopen. Achteraf was het iets teveel van het goede, want dat merkte ik dan weer aan het eind van de week. In combinatie met het sporten op maandag met papa had ik mij toch iets teveel ingezet.  Jewel vond het allemaal wel prima, die ging met de pootjes hoog als we weer thuis waren. En als ze zin had in een volgend rondje dan maakte ze dat wel duidelijk! Vrijdag kon het haar bijvoorbeeld niet te lang duren en besloot ze dramatisch het plaid over zich heen te trekken. En het enige wat ik nog kon was lachen!

los

Klik en ze liep los

Zondagmiddag waren pap en mam bij ons en gingen mam en ik met Jewel wandelen door het bos naar de maas. Ik had zaterdag na het werk een wandeling gemaakt die ik best mooi vond en die liepen we nu weer. Maar tussen de velden klikte op de een of andere manier de lijn los. “Shit, wat nu!”. Oké, klein maken en niet vangen. Het hielp, maar eigenlijk wilde ze niets liever dan verder, dus ik bedacht me terug op te staan en te gaan lopen. Eens kijken wat ze zou doen.

los

Ze sprong als tijgertje van Winnie the Pooh door de velden, maar ze hield ons wel in de gaten. Dus hebben we haar een klein stukje zo los laten lopen en toen ze ergens stond te snuffelen lijnde ik haar weer aan. Ze kan het dus toch?! Ze heeft in ieder geval veel meer focus op mij/ons dan dat ik dacht. Ik heb met papa afgesproken dat we een keer samen naar Budel gaan, daar heb je namelijk een groot omheind losloop gebied en dan gaan we het nog een keer proberen, maar dan bewust. Een beetje spannend, maar ik heb er eigenlijk vooral heel veel zin in. Jewel was in ieder geval na deze ontsnapping k.o.

En verder?

De afgelopen week waren er nog wat kleine dingen. Zo hadden we een afspraak voor controle bij de tandarts. En we kregen blijkbaar een vervanger en dat was echt een ramp! Zo vervelend. Dat het pijn doet wanneer ze tandsteen hebben weggehaald snap ik, maar dit was niet meer normaal te noemen. Idemdito voor hoe hij met ons om ging.

los

Jewel ligt inmiddels helemaal op haar kussen! Zo ontzettend schattig. Vaak neemt ze een knuffeltje mee. Maar ook alleen erop kruipen doet ze nu regelmatig.

Vrijdag was het volle maan en besloot ik mee te doen aan de volle maan meditatie van Meditation moments. Ik zat er eerst voor in de woonkamer, maar ik raakte steeds afgeleid door de dingen die Kenneth zei tegen zijn gamemaatjes. Dus na een zwoele stem van Michael en een hoop gebrul van Kenneth naar zijn gamevrienden ging ik naar boven en maakte ik het daar af. Bijzonder was het wel! Ik wil met meditatie wat meer bezig gaan zijn en kijken wat voor effect het heeft. To be continued!

Zo en dat was de week eigenlijk in een soort van notendop. Na een maand van heel veel zijn dit soort weken best fijn. Op maandag even naar Roermond, in het weekend buurten bij opa en oma en pap en mam over de vloer. Ik vind het helemaal prima! Deze week is goed begonnen, morgen gaan Jewel en ik voor de jaarlijkse vaccinatie naar de dierenarts en zaterdag is voetbal. Ik sta voor ruim 13 uur ingepland om te bezorgen, dus ik ben benieuwd. Heb jij ook een rustige week gehad?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 14, 2020 / 8:31 am

    Ja Kelly, zo ben je toch altijd bezig, heb je het ene gehad, dan volgt al gauw het andere. Wij hebben ook weer drukke dagen gehad, maar als het maar goed komt en dat is het. Leuke foto’s en een mooi besluit om die meditatie te volgen, heb je zelfdiscipline? Een fijne dag, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: