2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #20 hele arbeidsintensieve werkweek

werkweek

Vorige week was een extreme werkweek. Dit keer niet door de warmte, maar door de kerstpost. Iedere dag knallen om het op tijd af te krijgen. Afgelopen week kwam ik dan ook niet veel verder dan het depot en thuis. Lees je mee?

Werkweek vol kerstpost

werkweek

Stiekem moet ik héél goed nadenken over wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Mijn week stond namelijk op de maandag na in het teken van heel veel kerstpost bezorgen. Het was iedere dag kilometers maken. Gelukkig niet alleen, op zaterdag na heb ik iedere dag met een collega samengewerkt. Daarnaast kwamen we bijna iedere middag samen voor een lunch. Vrijdag niet, vrijdag hebben we met z’n allen ontbeten. En zo hebben we het nuttige met het aangename gecombineerd. In dit soort weken zie je ook wie echt collega’s zijn. Het was zwaar, heel zwaar, vrijdag kwam dan ook de man met de hamer. Ik was bijna niet meer vooruit te branden, maar we hebben het uiteindelijk wel gered.

Wandelen met Jewel

werkweek

Door de volle werkweek met lange dagen moest ik bij thuiskomst natuurlijk ook nog een flink stuk gaan wandelen met Jewel. Gelukkig zat het weer grotendeels mee en heb ik haar 2 of 3 keer de bossen mee ingenomen. De plek waar ze het allerliefste wandelt. Verder is ze ook heerlijk eigenwijs onder de wandelingen. Als we niet doen wat zij wilt gaat ze gewoon zitten. En dan moet je de toverhoed open doen om haar op een redelijk normale manier mee te krijgen. Uitdaging, maar wel leuk. En soms geeft dat ook gewoon hele leuke plaatjes..

En wat gebeurde er verder?

Verder was ik druk met kerstcadeautjes zoeken en bestellen. Zo haalden Jill en Kevin een cadeautje voor mij op vrijdag en bleven daarna gezellig eten. Een hele gezellige avond!

werkweek

Daarnaast genoot ik van een machtig mooie lucht! Wat kan de natuur soms bijzonder zijn he!

werkweek

Ik keek vrijwel iedere avond darten en op de een of andere manier begin ik het met de dag leuker te vinden. Zo juichte ik hard toen zaterdag een dame door ging naar de volgende ronde. Wat trouwens weer een leuk sprongetje is naar een ander feitje op zaterdagavond.. Ik ging wokken met mijn collega’s! Nog een reden waarom het voelt alsof ik aan een stuk doorwerk, want ik heb maar een dagje zonder ze gehad. Verder was het wel hartstikke gezellig! In deze groep durf ik eigenlijk wel mijzelf te zijn en zo af en toe een grapje te maken. Heel belangrijk!

werkweek

Zondag zochten we de drukte van het Retailpark in Roermond op. Wat een gigantische chaos was dat. Zo ontzettend druk! We buurtten even bij mijn zusje in de Mediamarkt en daarna gingen we op jacht naar nog wat cadeautjes en vuurwerk.

Mijn werkweek was heftig! Ik denk zwaarder dan toen het zo warm was en dat was ook vrij pittig. Het voelde dan ook een beetje alsof je aan een stuk aan het doorrennen was en zo voelt het nog steeds. Maar goed, morgen nog en dan hebben we 2 dagen vol gezelligheid! Hebben jullie last van de kerstdrukte?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 24, 2019 / 8:43 am

    Nee Kelly, wij zijn onderhand veel rustiger en zorgen voor hetgeen met Kerst normaal is tot nu toe. Wij hopen dat je heel mooie en gezellige feestdagen hebt met de mensen om je heen, die je liefhebt.
    Enjoy, and we see you! Knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: