2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #21 bloemen voor in de tuin en gezelligheid

bloemen

Vorige week stond vooral in het teken van onze tuin! We verzorgden de grond, haalden bloemen bij het tuincentrum en tussendoor hadden we nog genoeg gezelligheid op allerlei manieren. Op bezoek bij mijn ouders, naar een kleine verjaardag en kolonisten van Catan spelen.

Goodmorning!

De week begon met het dagboek schrijven van week 20. Daarna probeerde ik mijn auto weer uit ging ik gezellig buurten bij mijn ouders. Ze waren allebei aan het werk, maar we konden toch nog gewoon kletsen. Ook bestelde ik eindelijk wat korte broeken en nieuwe schoenen. Samen met Jill haalde ik nog broodjes bij Bakker Bart om daarna samen te lunchen. Het zijn die kleine momenten waar ik van geniet. ’s Middags ging ik aan de slag met mijn project en allerlei andere dingen die ik nog op mijn to do list had staan.

Bloemen voor in de achtertuin

Dinsdag mocht ik weer aan de slag! Ik kreeg een telefoontje dat een collega waarmee ik samenwerkte niet kon komen en zo stond er opnieuw een pittige week voor de boeg. Ik besloot rustig te blijven, gewoon mijn ding te doen en dan moest het wel goed komen. Kenneth had vrij, omdat er die dag niks te rijden was, dus om Jewel hoefde ik me geen zorgen te maken.

bloemen
Gelukkig weer buiten!

Na het werk reden Kenneth en ik met Jewel naar het tuincentrum voor inspiratie en bloemen. We moesten mestkorrels hebben om de grond van de voortuin te voeden en we wilden ook wat bloemen meenemen voor de achtertuin om het her en der al wat aan te kleden. We waren alle 3 blij toen we weer buiten waren! Het was warm buiten en de hele situatie maakt het toch uitdagend. We hebben in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan en we kwamen tot de conclusie dat we eigenlijk graag een bank wilden maken van pallets. Een wens die ik al heel lang heb voor de tuin! Kenneth vroeg bij zijn baas na of hij er daar over kon nemen en dat kon. Zo leuk! ’s Avonds heb ik hard gewerkt aan de blog over hexagons. Heb jij hem al gezien? Er zit een super leuke kortingscode bij!

bloemen
Mooie 1 jarige bloemen

Woensdag was weer een uitdagende dag. De werkdag was pittig en ik was heel blij toen ik thuis was. ’s Middags deed ik dan ook niet veel meer. ’s Avonds kreeg ik mijn 2e pakket van Wehkamp. De bestelling die ik maandag had gedaan paste niet. De broeken waren te groot en de schoenen, toffe sneakers van Annic ten Duis, te klein. Woensdagavond kreeg ik een nieuw pakket en nu paste het gelukkig allemaal! Ik was blij.

Even een vrije dag

Hemelvaartsdag was ik vrij. ’s Ochtends werkte ik aan het kip kerrie recept en haalden Kenneth en pap pallets op bij Kenneth’s werk. Een hele klus, maar ik ben heel blij dat ze ze hebben gehaald en we zo langzaam aan de slag kunnen. ’s middags ging ik naar papa en mama. Ik wilde er even gaan buurten, mijn oogdruppels ophalen en mijn nieuwe schoenen laten zien en insprayen met schoenverzorging. Het was er weer heel gezellig, dus het duurde even voor ik weer naar huis ging. Jewel was in ieder geval blij toen ik weer thuis was, want ze wilde gelijk spelen! De rest van de dag heb ik besteed aan mijn blog, mijn project, koken en andere huishoudelijke dingen.

Vrouwtje.. Speel met mij!
bloemen
Zo mooi!

Vrijdag maakte ik weer een belangrijk deel van mijn project af, deed ik wat huishoudelijke klusjes en ik had een flinke route om te bezorgen. ’s Avonds was ik gaar, maar wilde ik toch voor de gezelligheid even mee wandelen en dat was een schot in de roos. De natuur gaf ons weer mooie plaatjes!

Eindelijk weekend!

bloemen

Zaterdag ben ik na het werk een dutje gaan doen. Ja echt! Ik was zo moe dat ik gewoon niet meer gezellig was. Dus na een douche ben ik een uurtje gaan slapen en voelde ik me weer een fijner mens. Jill en Kevin kwamen niet veel later voor een avondje met sushi, lekkers, een potje pesten en kolonisten van Catan. Even wat gezelligheid in huis! Kevin kon bij aankomst gelijk aan het werk, want Kenneth was de tuin aan het doen en toen ik 2 keer knipperde stonden ze samen te tuinieren. Hilarisch!

Een chocolade pakket en Jewel ging op pad

Zondagochtend belde ik eerst even met mama, we waren aan het appen en toen bedacht ik me dat ik net zo goed even kon bellen. Daarna mocht ik op pad voor iets heel leuks. We hadden ’s middags verjaardag van Kenneth’s neef Carlo en dit jaar gaf zijn vrouw als idee chocolade. En dat is een idee dat je me maar een keer hoeft te zeggen. Meestal geven we iets van een bierpakket en dit vond ik natuurlijk 10 duizend keer leuker. Dus ik ging op missie. Het werd een goed gevulde ‘Help, ik ben 40’ pakket vol met verschillende merken en soorten chocolade.

De middag was in ieder geval gezellig! We hadden Jewel bij ons en dat was toch even spannend voor ons neefje en nichtje. Maar voor ons ook, want Jewel besloot, toen de garagepoort open ging om zo pap en mam binnen te laten, even het dorp te gaan bekijken. Alleen. Dus ik ging half rennend, half snelwandelend er achteraan, Kenneth leende een fiets en kwam achter ons aan, gevolgd door Carlo met de mountainbike. Jewel wist ons wel aan het werk te zetten! Maar ik kreeg haar te pakken, dus het is goed gekomen. En daarna heb ik nog met ons neefje een racespel gespeeld op de X-Box. De eerste keer dat ik op dat console speelde. Een leuke ervaring! En ’s avonds schreef ik over succes. De conclusie: “Je hoeft niet jouw succes of iemand anders zijn succes in twijfel te nemen omdat deze niet in jouw of andermans norm past.”.

Al met al was het een fijne week. We moeten nog op jacht naar bloemen en planten voor in de voortuin, maar dat gaat wel goed komen. En voor de rest probeer ik het deze week toch even iets rustiger aan te doen. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    mei 27, 2020 / 8:52 am

    Wat had ik graag muis willen xijn. Die Jewel toch. Ondeugend klein in een huge verpakking. Geweldig xxxx ❤

  2. oma
    mei 27, 2020 / 12:23 pm

    van Jewel had ik dat niet verwacht, vaker hebben we gezien, dat hij ook heel goed kan luisteren, vooral op de stem van Kenneth. Zo ben je weer gewaarschuwd. Jullie hebben weer leuke dingen gedaan en de tuin lijkt al mooi, alleen de beplanting nog. We hebben nog boeken genoeg! Fijne dag Kelly en een knuffel op afstand van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: