2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #27 gestart met vloggen en vandaag gedicht

vloggen

Vorige week stond eigenlijk vooral in het teken van vloggen. Het idee bedenken, mezelf een trap onder de kont geven en gaan! Om de week te eindigen met een soort gedicht over zondag. Daarbij startte ik met de miracle morning routine en was ik productiever als ooit tevoren!

Productiever door mijn nieuwe ochtendroutine

Je zou stellen dat het een week was als zovelen. Maar afgelopen week begon ik dus met de Miracle Morning routine. Een routine die ervoor zorgt dat je gelijk de dag begint met persoonlijke ontwikkeling en tijd voor jezelf. Heel bijzonder en ook fijn. Zo voel je gelijk een stuk productiever als wanneer je op de bank ploft met je ontbijtje en een Youtube filmpje. Maandag ging ik dan ook eigenlijk flitsend van start. Ik was de hele ochtend bezig met het huishouden. De woonkamer en keuken kregen een grote schoonmaakbeurt met een mooi resultaat tot gevolg. Ik was trots! En zo kon ik ’s middags aan de slag met schrijven!

inductie

Ook dinsdag had ik het druk. Na het werk ging ik aan de slag met de slaapkamer. Om tegen het einde van de middag nog even naar Roermond te rijden om medicijnen op te halen. Ook maakte ik een pitstop bij papa en mama, ik had namelijk een bloemetje gezien en dat wilde ik mama geven. Olaf was er toevallig ook, dus had ik nog even een klein uurtje om te knuffelen met hem. Ondertussen belde Jill dat ze gebeten was door een hommel en het leek alsof ze een allergische reactie had. Kevin moest naar de fysio, dus bood ik aan de prikweg zalf te brengen en bij haar te blijven, zodat als het erger werd er iemand met haar kon rijden. Gelukkig werd de zwelling weer minder, maar ik was blij zo te kunnen helpen.

Het begin van een nieuwe maand

vloggen

Afgelopen week begon er weer een nieuwe maand. Een nieuwe maand is voor mij ook altijd het begin van uitdagingen en foto’s maken. Voor het 1 juli artikel had ik een leeg ijshoorntje gebruikt en in plaats van hem zelf op te eten besloot ik te kijken wat Jewel ermee deed. In het begin was ze wat onwennig, maar daarna ging ze er vlug mee aan de slag. Goedgekeurd!

vloggen

Kenneth had een verschrikkelijke baaldag, dus ik adviseerde hem even te stoppen voor een ijskoffietje en chocolade. Dat deed hij. Maar de tweede KitKat bewaarde hij voor mij en hij nam mijn favoriete ijskoffie mee. Ik was een gelukkig mens terwijl ik weer lekker aan het schrijven was.

De eerste dag vloggen

vloggen

En toen was het donderdag, tijd om de telefoon erbij te pakken en te gaan vloggen! Als uitdaging om mezelf uit mijn comfortzone te halen besloot ik het vloggen op te pakken. Ik heb het nu al een aantal keren geprobeerd, maar nooit doorgezet. Voor mijn gevoel werd het helemaal niet zo goed bekeken als mijn geschreven artikelen. Maar, een hele belangrijke maar, ik vind het eigenlijk wel héél leuk om te doen. Natuurlijk schaam ik me, zeker als Kenneth thuis is, dan is de drempel om de telefoon erbij te pakken een stuk groter. Terwijl het niet hoeft, Kenneth vind het allemaal wel prima, zolang ik het leuk vind en niet doorsla is het goed. En zo wil ik het ook zien. Vloggen als een hobby. Vastleggen op bewegend beeld wat ik zoal meemaak en wat me interesseert. Mijn eerste dagvlog vind je hieronder

25 questions tag

Vrijdag kreeg ik een leuk idee. Na het werk wilde ik aan de slag gaan met een soort “Get to know me better” tag. Uiteindelijk werd het een 25 vragen tag waarbij ik regelmatig de locatie van filmen veranderde. Het shot in de auto vond ik het lastigst. Jewel wilde graag mee in de auto, dat was prima. Maar mevrouw besloot op de bestuurdersstoel te gaan zitten. Aan de overkant van de straat waren ze buiten bezig, maar ik besloot dat dit beeld gewoon te leuk was om niet te delen. Dus nam ik het op, terwijl de overburen het in feite gewoon konden zien en ging ik nog verder uit mijn comfort zone als dat ik al had gedaan.

vloggen

In de weekend modus komen

Zaterdag was niet de meest spannende dag, maar toch wist ik er naar mijn idee wel een leuke persoonlijke vlog van te maken.

Een diamanten dag

vloggen

Zondag begon ik mijn dag met het maken van de eerste ‘Koken met Kelly!’. Een moment waar ik eigenlijk enorm naar had uitgekeken. Op het menu stond Duvelkesvleis! Ondertussen was ik nog aan de babbel met mama en vertelde ze me dat Olaf bij hun was. Ik zag kansen, ik maakte de kookvlog af, vroeg Kenneth naar de bekende weg (Ik ga even naar papa en mama, goed? Terwijl dat altijd goed is.) en daarna vloog ik richting Lidl. Daar had ik een leuke Paw Patrol broodtrommel gezien en die nam ik hem mee samen met een bakje aardbeien, want daar is hij dol op.

Hij was helemaal enthousiast om me te zien en dat was genieten. We gingen eigenlijk vrijwel gelijk aan de slag met spelen. En wat hebben we een lol gehad. Ik deed gezellig mee aan het fruithapje en vervolgens gingen we verder met de Duplo. Het was fijn! Rond half 1 kwam papa beneden van het fietsen en gingen ze lunchen. Ik at gezellig een broodje mee en dan zie je wat voor een leuk, lief en (eigen)wijs mannetje het is. Heerlijk!

Even later kwamen Kenneth en Jewel naar Roermond. We zouden even naar pap en mam gaan om wat te regelen voor onze vakantie naar Engeland volgend jaar. Hij kwam eerst met Jewel naar papa en mama. Zo konden Molly en Jewel even spelen en had Kenneth Olaf weer eens gezien. En dat was gezellig. Niet veel later kwamen ook Jill en Kevin binnen, dus zo was de bende bijna compleet. Een gezellige boel met voetballen buiten.

Daarna ging ik mee met Kenneth naar pap en mam. Even een eindje bijkletsen, want ik had ze alweer even niet meer gezien. En terwijl Kenneth en pap schroeven gingen halen voor de palletbank gingen mam, Olaf en ik met Jewel een blokje lopen. Zo leuk! Het was een dag die ik eigenlijk had moeten vloggen. Want na al het leuks de hele dag door gingen we ook nog sushi eten met Kevin en Jill. Het was echt een diamanten dag.

Vandaag

Het gaf me ’s avonds een idee voor een soort gedicht. En daar sluit ik dit dagboek mee af. Het was mooi. Oh en onthoud, Kelly blijft schrijven. Vloggen is super, maar schrijven is nog steeds mijn grootste passie.

vloggen

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    juli 7, 2020 / 7:59 am

    Heel mooi geschreven Kelly, ook het gedicht liet zich gevoelig lezen. Weer een week met heel leuke momenten, soms spannend, verder ook werken en genieten. Een fijne dag met mooie momenten, liefs oma xxx

  2. Dorothé
    juli 7, 2020 / 10:10 am

    Mooi meis echt mooi xxxx fijne vandaag vandaag xxxx ❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: